Şimdi Ara

METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN | PlayStation 4/Pro (2015) (124. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.571
Cevap
45
Favori
148.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Snake karakterinin nereden çıktığını bilmeyen arkadaşlar için duyurayım 1996 da çekilen escape from los angeles filminden esinlenilerek ortaya çıkan bir karakterdir. Kurt Russell filmde Snake karakterini oynamıştır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ateron

    Sniperlara susturucu alabiliyorsunuz ama önce side ops ta bunu yapabilecek adamı açmanız gerekiyor. Side opsta "high skilled prisoners veya soldiers" açıklaması olan görevleri yapın, Afrika bölgesini açtıktan sonra legendary gunsmith isimli side ops açılıyor. O görev zincirini de tamamlayınca silahlara eklentiler takabiliyorsunuz bunların içinde susturucu da var.

    Silah gelistirmek icin dediginiz o yan gorev oyuna yeni baslarken vardi. Oyunda biraz ilerleyip oyle yapayim dedim ama gorev kaybolmus. Biraz daha ilerleyince karsima tekrar cikarmi?
  • Bu oyun kesinlikle GOTY olacak. 31. Bölümü bitirince iyice emin oldum. Aldığı puanları da hakettiğini düşünüyorum artık. Eski MGSciler beğenmemiş olabilir. Başlarda bende de biraz hayal kırıklığı olmuştu oyunda. Ama oyun harikaymış cidden.



    Skull Face ölünce oyun bitti sanmıştım üzülüyordum ama meğerse chapter 1 daha yeni bitmiş. 32 saat geçirdim oyunda ve daha yeni chapter 1 bitti. Chapter 2 yazısını görünce ne kadar sevindim anlatamam. Mükemmel bir oyun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu donanımhaberde beğenilen bir oyun daha görmedim.Her konuya girin çoğu kişi oyunun eskisi gibi olmadıgın söyleyecek :D
  • oyunu hala alamdım İzmir de spotçular soyguna devam ediyor 210 tl den aşağı oyun yok
    170-180 aralığında arıyorum bulanlar varsa adres ve tel bilgisi rica ederim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun kesinlikle harika, biraz sabredip ileri bölümlere gelmeniz lazım isyan eden arkadaşlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MGS serisini yeni oynayan biri olarak şunu söyleyebilirim ki bir oyunda sahip olması gereken herşey var, harika bir senaryo, efsane bir karakter, mükemmel bir yapımcı, çok iyi grafikler, oynanabilirlik, yani bu oyun 10/9.5 alır rahatlıkla, 10 alabilmesi için yeni bir devrim yaratmalı, o da şu an gözükmüyor.

    henüz sadece ilk bölümü bitirmiş olmama rağmen oyun bir savaş oyunundan çok stratejik saldırı oyunu olarak gözüme çarptı, yani bir görevi tamamlamak için herkesi silah ve kurşunla öldürmenize gerek yok, hatta çoğu zaman hiçkimseyi öldürmenize gerek yok, en azından büyük çatışmalara gerek kalmıyor, ama oyun isterseniz size bu opsiyonu da sunmuş durumda, çatışmaya girip ortalığı ayağa kaldırabiliyorsunuz, henüz oyunun nimetlerinden faydalanmadım, daha iyi bir giyisi, uzak mesafe silahı, susturucu vs. ekipmanı edindiğim zaman eminim daha da mükemmel olacaktır.

    şu an tek sıkıntım oyunun ingilizce olması, yahu mübarekler mükemmel oyun yapmışsınız, insan şuna bir Türkçe alt yazı eklemez mi? Türkçe alt yazı olsa bu oyun benim için kusursuza yakın olabilirdi, acaba ilerleyen dönemde bir yama çıkarıp Türkçe altyazı eklerler mi?

    forumdaki arkadaşlar oynadıkça önemli ipuçlarını bizimle paylaşırsa sevinirim.

  • Oyunun sonundaki plot twist beni hayretler içinde bıraktı
  • Hadi ya Kojima bu oyun MGS oyunu filan degil.. Ve boylelikle bir efsanenin daha sonuna geldik. Rip MGS

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Adventure.

    Kardesim ilerki bolumlerde Mgs havasina girebilecek miyiz ? Radar patlat, onu kurtar falan nedir bu ya :)) birde helikopter cagirip oyunu bitirince zor donuyorum oyunun basina :))


    En kötü oyunu, bütün olarak da en önemli parçası MGS'in. Böyle manyak bir oyun Phantom. Hayatını sinematik kurgu planlamaya odaklayan birinin Open World takıntısının kurbanı olmasa yazdıkları senaryo üçüncü, dördüncü oyunun da üzerine çıkabilirdi. Direkt olarak kronolojideki her oyunu etkileyecek hamleler var. Ama oyun aşırı derece monotonlukla, ki tamamen OW kaynaklı, kendini oynattırmamak için ne gerekiyorsa yapıyor.

    Saatlerce rehine kurtarıp, helikopterle oradan oraya gittiğin bir MGS'in, Revengeance ile arasında hiç bir fark yok, Rising oynarken bundan fazla sıkılmadık belki de. Oyunun kırılma noktası Chapter II, sorunun cevabı da. Ne kadar sövüyorsan, ikinci chapterden sonra yine o saçma görevler devam ediyor ama önüne Metal Gear kurallarını da koymaya başlıyor. İkinci kısım biraz daha figüran konumuna düşürülen Big Boss üzerine yöneliyor. Başından geçen olay ve psikoz durumundan çıktıktan sonra bir şeyler başlıyor. Bu sahnelerin Saga açısından önemi çok büyük olsa da monotonluk açısından sövmeye devam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 5 Eylül 2015; 20:16:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba, konteynr v.s kaldırma için FULTON'u geliştirmek isityorum ama Transportation specialist kilitli duruyo o nedir ?

    rehine kurtarma görevlerini yapınca silaha susturucu ekleme vs açılcak dendi onları yaptım ama açılmadı böyle bişey.

    @yukarı. staff manageri yolladığın adamlar silah bomba elbise falan yapıyolar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Saiki

    Snake karakterinin nereden çıktığını bilmeyen arkadaşlar için duyurayım 1996 da çekilen escape from los angeles filminden esinlenilerek ortaya çıkan bir karakterdir. Kurt Russell filmde Snake karakterini oynamıştır.



    Bi düzeltme yapayım filmin tarihi 1981. Filmin geçtiği tarih 1997 ve evet Snake ve Metal Gear hikayesi bu filmden yani efsane yazar John Carpenter'ın hikayesinden alıntıdır.
  • Arkadaşlar selam...

    Anlamadığım 2 tane nokta var:

    Üsse her etkisiz hale getirdiğim askeri göndereyim mi? Sıradan bir asker İşe yarar mı? Staff'ımıza katılıyor mu herkes? Yoksa herhangi birisini göndermem gereksiz midir? Eğer nitelikli olanları göndermem gerekiyorsa adamın nitelikli olduğunu nerden anlayacağım?

    Bir de silahımızın susturucusu bittiği zaman illa üsse dönünce mi yenileniyor?

    Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 5 Eylül 2015; 21:17:11 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kdrcnrbyrm

    Bu oyun kesinlikle GOTY olacak. 31. Bölümü bitirince iyice emin oldum. Aldığı puanları da hakettiğini düşünüyorum artık. Eski MGSciler beğenmemiş olabilir. Başlarda bende de biraz hayal kırıklığı olmuştu oyunda. Ama oyun harikaymış cidden.



    Skull Face ölünce oyun bitti sanmıştım üzülüyordum ama meğerse chapter 1 daha yeni bitmiş. 32 saat geçirdim oyunda ve daha yeni chapter 1 bitti. Chapter 2 yazısını görünce ne kadar sevindim anlatamam. Mükemmel bir oyun.


    31. Bölümmü
  • yahu arkadaşlar 11. bölümden öteye gidemiyorum neden acaba ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Free WiLL

    yahu arkadaşlar 11. bölümden öteye gidemiyorum neden acaba ?

    Orada bir yan görev var onu yapacaksın, önemli yan görevler kısmında gözüküyor.
  • O monotonluk zaten inanilmaz boyutta dedigim gibi helikoptere binince oyundan kopuyorum.

    Open World maalesef Kojima'yi asti.Efsane ve verdigim para hatirina gidebildigim kadar gidecegim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Episode 10 bitti su an hic ana gorev yok episode 11 e gecemiyorum. Ne yapmam lazim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ultimate_zero00

    Episode 10 bitti su an hic ana gorev yok episode 11 e gecemiyorum. Ne yapmam lazim?


    iDroid'den Side Ops açarak yanında sarı nokta olan görevleri yapman gerekiyor.

    Kasetler dahil yanında sarı yanıp sönen nokta olan her şey senaryo hakkında.
  • almaya değer mi kötüleyenler var hiç oynamamıştım seriyi daha önce
  • 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.