Şimdi Ara

Ankara'dan Gebze'ye otobüsle gitmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
7.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ankara'dan Gebze'ye otobüsle gitmem gerekiyor. Ammavelakin internetten araştırdığım otobüs firmalarının pek azında doğrudan Gebze seferi var; çoğu İzmit'ten geçiyor ve de seferlerin tamamına yakını öğleden sonra. Ankara'dan Gebze'ye direkt giden başka firma var mı acaba?



  • izmitten gebze 45 dk ve 3TL öğrenci olarak,arabada her 15dk da bir geçiyor,
    almışsındır umarım mesajı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hitokiri_johndoesai

    Ankara'dan Gebze'ye otobüsle gitmem gerekiyor. Ammavelakin internetten araştırdığım otobüs firmalarının pek azında doğrudan Gebze seferi var; çoğu İzmit'ten geçiyor ve de seferlerin tamamına yakını öğleden sonra. Ankara'dan Gebze'ye direkt giden başka firma var mı acaba?

    SÜHA TURİZM, ES TURİZM
  • Geçen hafta Çarşamba günü Kent Turizm'le İzmit'e gittim; otobüs 1 saat geç geldi; 15 dakika bekleyip kalktı. Dönüş ise daha rezaletti. Gebze otogarından Serhat Kars'ın otobüsüne bindim; ama fazladan en az 6 bilet satılmıştı; en az 6 kişi kah otobüsün önündeki muavin koltuğunda, kah taburede oturarak gitti. Biz yerimize oturduktan sonra, otobüs kalkmadan önce bileti bize satan yazıhane çalışanı bizi kaldırıp başka bir otobüsle yollamak istedi. Tabii başımıza geleceği bildiğimiz için kabul etmedik ve yerimizden kalkmadık. Yolculuk boyunca şoforün içtiği sigaranın ve kokusu ve sigara dumanı dışarı çıksın diye açtığı camın neden olduğu soğuk da cabası. Siz siz olun, adını sanını bilmediğiniz firmaların otobüslerine sırf ucuz veya sık sefer yapıyor diye binmeyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 6 Şubat 2012; 16:55:09 >
  • Gebze'den Ankara'ya olsun, Ankara'dan Gebze'ye olsun gidiş büyük bir sorun, firmaların büyük bir çoğunluğu Gebze'de durmuyor ne yazıkki.
  • sorun ankaradan gebzeye, yoksa gebzeden ankara'ya sorun yok tüm firmalar gebzeden yolcu aliyor... ankara gebze arasi ulusoy var sabah 8'de, lider turizm, efetur..birde dogu arabalari mecbur kalmadikca tavsiye etmem
  • 2 haftada bir gidip geliyorum. Ulusoy Gebze Ankara arası otobüsleri çok kötü hale geldi Mersin arabalarını veriyorlar. Bilet hem pahalı hem Travego.Ayrıca otobüsler asla saatlerinde kalkmıyor mesela 18:00 otobüsü saat 18:40 gibi geliyor gebzeye 18:50 gibi kalkıyor.Ulusoya binecekseniz direk İStanbul-Ankara seferi yapan ama Gebzede duran otobüsleri tercih edin. Efetur otobüsleri güzel. Nonstop diyor ama Kocaelinde duruyor ve 15 dak mola veriyor ondan sonra hiç durmuyor. Otobüslerde WC mevcut.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.