Şimdi Ara

Fujitsu AH531 acill ... !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • slm arkadaşlar yeni laptop aldım veya netbook şimdi sorularımı sorayım
    pcnin modeli Fujitsu AH531 Intel Core Duo B940 .. bana geldiğinde 2GB ram ile geldi ve 320 GB sabit disk .. ben ram 6GB CIKAMAK İSTİYORUM AMA SANIRIM 4 GB MAX.. MAX RAM 4 MÜ ? 6 GB MI BUNU BİLEN WARSA SÖYLESİN.. 2. SORUMDA 320 GB SABİT DİSKİ 500 GB CIKARMAK İSTİOYURM YİNE ANA KART BUNU KALDIRMAYA BİLİRMİ YANİ ALGIMA SORUNU OLURMU 500 GB SBT DİSK TAKSAM ? BİDE RAM VE SABİT DİSK DEĞİŞİMİ GARANTİ KAPSAMNDAN CIKARMI ?

    ŞİMDİDEN TEŞKKÜRLER CVPLERINIZ İÇİN..



  • anakartının cipseti hm 65 8gb ram desteği vardır.2gb ram takılmasının nedeni normal kullanıcı için üretilmiş işlemcisi normal çift çekirdek dahili ekran kartlıdır. genelde 2 yada 3 gb ram takılır bu pclere aynı özellikteki pcleri araştır fazla ram yoktur gerek görülmez çünkü bu pclerle yapılacak iş bellidir.hdd'ye gelince sata3 çıkışlı bir 500gb yada üstü hdd takabilirsin sıkıntı yok. pc'nin altında genelde ufak bir kapak olur çıkardığınızda değişebilir elemanları hdd ve ramler karşınıza gelir garanti kapsamı dışına çıkarmaz makineyi bu bir çok markada böyle zaten ana kapaktan ayrı yapılmasınında nedeni budur kullanıcının kendine göre o bileşenleri yükseltme ihtiyacı.emin olmak istersen siemens servisine de sorabilirsin.
  • tşk ederim cevabınız için ilerde peki mesela işlemciyi değiştirmek istesem i3 fln takmak istesem anakart komple değiştirmek zorundamıyım yoksa anakaarta uyumlumu i3 işlemciler ?
  • http://ark.intel.com/tr/products/chipsets/52774 uyumlu işlemci listesi burda yok yok listede.uyumlu ürünler kısmına bakın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 23 Ocak 2012; 12:02:42 >
  • son bir şey sorucam LGA1156 modeli ANAKART taktığımda ekran kartı ve ram değiştir zorunda kalırmıyım chipset Intel H55 ?
  • hm 55 lerde 8gb ddr3 ram desteği vardır ramleri değişmene gerek yok.harici ekran kartı sende yok zaten,intel dahili kart var sende oda işlemcinin üzerinde anakart aldığında destekleyen bir harici ekran kartı takılabilir.hm 65 varken sende hm55 alma sata3 desteği yoktur.sendeki akakart daha iyi bilgin olsun ekstradan biraz masraflı olabilir ama ekran kartı taktırılabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 23 Ocak 2012; 14:47:07 >
  • bendeki anakart iyide desteklenen işlemcileri netten arattırdım herhangi satın alabileceğim bir site yok
    yani i7, i3,i5 fln hepsini arattırdım ama bulamadım türkiyede o tür işlemciler daha yok galiba birde ekran kartının modelini ve mb söylermisiniz ekran kartı kötü sanırım ?

    not: oyun oynamak için değil bunuda belirtiyim..
  • ekran kartı dahili ramden kullanarak mb kapasitesi yükselir kullanıma göre sabit kalmaz.işlmecilerin satıldığı yerler var tabikihttp://bilgisayar.gittigidiyor.com/Dizustu-Donanim-Hardware_Islemci_W0QQkatZZbnd sonunda m olanlar leptop işlemcisidir.
  • oyun düşünmüyorsanız işlemci ve ekran kartı olarak yeterlidir.
  • hmm tamam tam ozaman bana göre msnde fln görüntülü konşurken takılmasın ofis programlarını ve diğer uygulamaları calıştırsın benim için yeterlidir ve ayrıca size çok teşekkür ederim zaman ayırıp yardımcı olduğunuz için iyi akşamlar .
  • rica ederim gülegüle kullanın.
  • abi bu benim bilgisayırım ah531 ram i 4gb+4gb destekliyo yoksa direk 8gb ram mi destekliyo acil söylermisin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.