Şimdi Ara

Popüler İş Fikirleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Popüler İş Fikirleri, ek gelir kazanmak, iş fikirleri, Huncalife satış sistemi, Hunca Kozmetik, Carmina makyaj malzemeleri, kataloglar üzerinden satış, Hunca life, satış temsilcisi olmak, Katalog üzerniden satış, internetten para kazanmak

    Günlük hayatta değişen yaşam koşulları çalışma koşullarına da yansıyor. Artık farklı pek çok sektörde yepyeni iş fikirleri ile özellikle de ek gelir kazanmak isteyen kişilere alternatif çözümler sunuluyor. Bunlardan biri de Huncalife satış sistemi.

    Sistemde Hunca Kozmetik tarafından üretilen Carmina makyaj malzemeleri, parfüm ve deodorantlar, hunca saç kremleri şampuanlar ve bakım kremleri, hem bay hemde bayanlara özel olarak üretilen kişisel bakım ürünleri ve cilt bakım ürünlerinin yer aldığı kataloglar üzerinden satış yapmanız sağlanıyor. İkna kabiliyetinize güveniyorsanız hemen satış temsilcisi olmak için üyelik başvurusunda bulunabilirsiniz.

    Hunca life müşteri temsilciliği için başvurunuz onaylandıktan sonra adresinize gönderilecek olan katalog ile satış yapmaya hemen başlayabiliyorsunuz. Yapmış olduğunuz her satış tutarı üzerinden % 30 para kazanıyorsunuz. Satış yaptığınızda katalog ile beraber size gönderilen satış formunu doldurmanız yada internet sitesi üzerinden üye girişi yaparak siparişinizi girmeniz gerekiyor. Sipariş verdiğiniz ürünler yine adresinize kargo ile gönderiliyor.

    Ürünlerinizi teslim alıp sipariş veren kişilere ulaştırarak satış ücretinizi tahsil ediyorsunuz. Daha sonra size tanınan opsiyon süresi içerisinde faturalarınızı ödüyorsunuz ve arada kalan tutar sizin kar etmiş olduğunuz tutar oluyor. Bu sistemi bu kadar popüler yapan tarafı da zaten bu. Hiç bir sermaye birikiminizin olmasına gerek yok. Riskiniz sıfır sadece peşin sattığınız ürünleri alıyor ve parasını tahsil ettikten sonra ödemesini yapıyorsunuz. Katalog üzerinden satış yaptığınız için de stok yapmaya ve belirli bir paranızı bu işe bağlamanıza da gerek yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi is fikirleri -- 30 Ekim 2013; 20:26:11 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.