Şimdi Ara

Dershaneye gitmeyen mezunlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gençler ben mezunum ve dershanede yaşadığım bir kaç sorundan ötürü dershaneyi bırakmayı düşünüyorum.ve bu saatten sonra başka dershaneye gitmeyi düşünmüyorum.
    ***siz derahanenin eksikliğini görüyormusunuz,nasil ders çalışabiliyormusunuz?
    Tecrübeleriniz benim için çok önemli...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ben dershaneyi bıraktım evimde çalışıyorum çok da yararlı oluyor.Dershane gereksiz. :) Sabah 07.00'da kalkıp 08.00 da ders başına oturacaksan ve kesinlikle günde +7-8 saat ders çalışacaksan bırak. :)

    Dip not: Dershaneyi bırakırsan çevredeki tüm dershaneleri dolaş.Ve dışarıdan sınavlarına gir.( En önemlisidir bu ben fem,birey,ekol,kültür artık ne gelirse girmeyi planlıyorum giriyorum da.. )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hantala -- 18 Ocak 2012; 19:31:38 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shakir@

    Gençler ben mezunum ve dershanede yaşadığım bir kaç sorundan ötürü dershaneyi bırakmayı düşünüyorum.ve bu saatten sonra başka dershaneye gitmeyi düşünmüyorum.
    ***siz derahanenin eksikliğini görüyormusunuz,nasil ders çalışabiliyormusunuz?
    Tecrübeleriniz benim için çok önemli...

    bende dersaneye gitmiyorum evden hazırlanıyorum belkı bu benım yararıma belkıde zararımadır.

    yararı olarak;
    (benim için)dersanenın bellı bır mufredatı oluyor ve o mufredatta gıdıyor.işlenecek konuların zamanı bellı.bellı bır gun ıçınde o konuyu gecıyorlar.belkı ben o konuyu anlamadım.yenı konuya gecınce konu konu ustune bınıyor.ve bır cıkmaza gırılıyor.ben ıse anlamadıgım konulara 1-2 gun zaman verecegıme 3-4 gun zaman verıyorum.anladıgım konulara daha az zaman ayırarak planlarımı sabıtlıyorum.

    açıkcası çalısma planın,disiplinin azmin olcaksa evde devam et.ama yok evde oturup saatlerce (en az 6-7 saat)ders calısamam sıkılırım dıyorsan dersane ıyıdır.çunku ıstesende ıstemesende o ders bıtene kadar o derstte olcaksın,sana program hazırlıcaklar.eve geldıgınde sana kalan test çözmek olcak..ama dediğim gibi kendine güveniyorsan bırak yoksa daha buyuk bır hata yapmış olursun.




  • bir üstteki arkadaşın da dediği gibi konular hızlı geçiliyor,konular ustuste geldıkce de birikiyor kaçıyor ve ben stres oluyorum.ben bıraktım,pişman değilim,yüzüstü geçip yarım yamalak olucaksa evde tam yaparım içime siner.zaten fazla eksiği olan bi mezunum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.