Şimdi Ara

Tavsiyr Wireless adaptör

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 42LW5500 LG marka televizyon aldım.aklıma takılan sorular var 1.si tvye wireless adaptörünü alacağıma kablo ile internete bağlayıp pcye wireless adaptörü alıp o şekilde kullanmak.2si yine pc için wireless adaptörü alıp tvde kullanmak (böyle birşey var mı bilmiyorum) ayrıca pc için tavsiye ettiğiniz wireless adaptörü var mı?

    Şimdiden teşekkürler



  • quote:

    Orijinalden alıntı: bloodrap

    Arkadaşlar 42LW5500 LG marka televizyon aldım.aklıma takılan sorular var 1.si tvye wireless adaptörünü alacağıma kablo ile internete bağlayıp pcye wireless adaptörü alıp o şekilde kullanmak.2si yine pc için wireless adaptörü alıp tvde kullanmak (böyle birşey var mı bilmiyorum) ayrıca pc için tavsiye ettiğiniz wireless adaptörü var mı?

    Şimdiden teşekkürler

    slm.
    pc'ne tp-link 7200nd gibi yüksek güçlü bir usb wifi adaptör al. tv'nide kablo ile bağla.
    7200nd birçok cihazda çalışıyor ama senin tv için birşey diyemem.
  • Teşekkürler,tvyi kablo ile bağlayıp pcye adaptör alıcam fazla uğraşmaya gerek yok.yardımların ve tavsiyen için teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bloodrap

    Teşekkürler,tvyi kablo ile bağlayıp pcye adaptör alıcam fazla uğraşmaya gerek yok.yardımların ve tavsiyen için teşekkürler

    Zaten her wireless adaptörü tv ye taktığın zaman çalışmaz. Örneğin samsung marka lcd tv de kendi markası hariç her hangi bir adaptör çalışmıyor. Senin yapacağın şekilde daha mantıklı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.