Şimdi Ara

Yarın Berk Yıldız'ı canlı izlemeye gidiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0RK

    Tabi tepki vermiycek aga. Her tebrikler diyene baksa işi var adamın Galatasaray altyapısında sonuçta, bu tip şeyleri de öğretiyorlar, sadece futbol okulu değil ora.

    Evet. Küçükken gs altyapısına gitmiştim bir kaç ay. Girdik maça annem de izlemeye gelmişti anneme el salladim bi anda kenardayim Hocamız direk bağırmaya basladi sen hakan şükür un hic macta annesine el salladigini gördün mü diye acayip azar yemiş ve utanmışım




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bernard Cantant

    -----Berk Yıldız-----




    Berk Yıldız fizik olarak iyiydi.Koşular falan yaptı.Devamlı zorladı.Sağdan atılan bir topla sol tarafta önü bomboş içeriye girdi ve golünü attı.İleride iyi bir oyuncu olabilir.Ama bence biraz abartıldı.15 yaşındaki bir çocukta bundan çok etkilenmesi normal sahada bir ukala tavırları vardı açıkçası.Maç çıkışında otobüse binerken yanına gittim hızlı hızlı içeriye girdi.Arkadaki takım sorumlusuna "Berk ile foto çekilebilir miyim" dedim.Berk'in terli ve sakat olduğunu belirtti.Bende tamam dedim.Berk otobüse binerken "Tebrikler Berk" diye bağırdım.Arkasına baktı tepki vermeden devam etti.İlginç bir çocuk umarım düzelir.

    artist ya bişey olmaz bundan




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.