Şimdi Ara

The Secret World'den Illuminati'ye Özel Video

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •      Sadece MMO-RPG türünde değil, genel olarak oyun dünyasında pek görmeye alışık olmadığımız temayı konu almayı hazırlanan The Secret World'ün tanıtım çalışmaları devam ediyor. Şimdi sıra, oyunun içerdiği gruplardan Illuminati'de.
     
          Geçtiğimiz günlerde Illuminati karargahına ait tasarımların yayınlandığı Illuminati karargahından bu kez, özel bir videoyla birlikte karşı karşıyayız. Funcom'un yayınladığı bu videoda, Illuminati grubunun amacı anlatılıyor. Teknolojik olanakları da kullanan Illuminati grubu, yeri geldiğinde gizli işlere başvuruyor.
     
          Henüz çıkış tarihi belli olmayan ve geçmiş dönemde Age of Conan ile dikkatleri üzerine toplamış Funcom tarafından PC'ye özel olarak hazırlanan The Secret World'ün Illuminati videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
     








  • Önceden gizli gizli her oyunun içerisine sembolleri eklerlerdi, artık utançları kalmadı herhalde açık açık oyununu yapıyorlar.. Ne diyelim..!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erdo4

    Önceden gizli gizli her oyunun içerisine sembolleri eklerlerdi, artık utançları kalmadı herhalde açık açık oyununu yapıyorlar.. Ne diyelim..!


    sırf sana eksi vermek için giriş yaptım kardeşim.
  • Adamlar dürüst işte oraya buraya sembol koyacaklarına diyolar alın size illuminati. Saygı duyarım XD
  • çok pis bir tarikat. lady gaga dan oyunlara kadar sıçradı...Ama bence boş alt tarafı sadece elektronik üstünlük sağlamışlar.
  • salla-munati
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erdo4

    Önceden gizli gizli her oyunun içerisine sembolleri eklerlerdi, artık utançları kalmadı herhalde açık açık oyununu yapıyorlar.. Ne diyelim..!


    Al sana oyun için reklam - ki bence çok saçma-... Başka amacı olamaz kardeş.
  • şimdi bütün Illuminati teorileri çöktümü.Illuminati yok bizde makaraya alıyoruz ve oynunu yaptık gibilerinden
  • Bu saçma, gerçek delilleri olmayan tarikata inanıyormusunuz. Bütün sitelerde bu saçmalık var. Bıktım artık.
  • Reklam için yok onları desteklemek için diyen arkadaşlar önce oyunun konusunu ve ne anlattığını bir öğrenin zaten forumda Illuminati konusu açılınca öyle şeyler yazılıyor ki sanki onların üyesi , onlardan biri.
  • Millet artık oyun için senaryo bulamıyo, unları üretiyo. Seçma sapan konu. İllümünati nedir.
  • Bu oyunu illuminati üyesi olanlarmı oynayacak :)
  • encuni senin avatar ne öyle ya yoksa ?
  • Sublimal dolu beyler.
  • Oyunu araştırın gelin. Ben bu oyunu 2010 yılından beri takip ediyorum. Oyundaki bu gruplardan önceden bahsetmişlerdi. Şimdi trailer yayınlayıncamı illuminati oyunu oldu.
  • Komplo teorilerini konu alan fantastik bir MMORPG'den neler çıkarttınız bea
  • Beyler, hepinize saygım sonsuz, nasıl olsa sığır doğmadınız, ama sığırlaştırıldınız. eheh, Şimdi öncelikle beyler, centilmen olmayı öğrenmeliyiz. Bakın, eğer bir konu hakkında "tartışmaya" girecek kadar bilginiz yok ise, o vakit o konu hakkında fazla konuşmamalısınız. Centilmenliğin kurallarından biridir bu, ki biz Türküz, centilmen olmalıyız. Bakın ben birkaç yıldır ilim, kabala, tapınak şövalyeleri, haçlı seferleri üzerine araştırmalar yapıyorum. Şimdi sizinle araştırmalarımın çoook küçük bir kısmını paylaşmayı arzu ediyorum. Bakın beyler, fragmanda da dediği gibi, "Illuminati does not have all the answers.Just most of em." Sarkasmını yiyeyim bee. herneyse, Bize açıklanan tarihe ve bilgilere bakacak olursanız aklınızın alamayacağı kadar çok az şey bildiğimizi görürsünüz. Çok fazla boşluk vardır. Bazı önemli "neden" soruları hep cevapsız kalır. Şimdi kısaca geçeyim, haçlı seferlerinde bazı kaynaklarda gösterilip bazı kaynaklarda gösterilmeyen, lakin doğruluğu kesin/kanıtlanmış olmasına rağmen okulda -her zaman ki gibi- bize öğretilmeyen bir katliyam vardır. Tabii haçlı seferleri katliyamlarla doludur lakin hiçbiri süleymanın tapınağında yapılan, ayak bileklerine kadar kana batacak seviyede, kadın çocuk ayırmaksızın yapılan katliam kadar ağır değildir. Evet o katliamda bulunan bir şövalyenin güncelerinde aynen "Öyle büyük bir katliamdı ki ayak bileklerimize kadar kana bulanmıştık"(yanlış anlaşılmasın, yerden ayak bileklerine kadar kan dolu, bildiğiniz 20 santimlik kan havuzu) diye açıkladığını görürsünüz. Peki böyle bir tapınakta neden bu kadar büyük bir katliam yapılır? Kabalayı duymuşsunuzdur eminim. Evet, çoğunuz biliyor sanırım bu konuyu ,bilmeyenler kabalanın ne olduğuna bakıversin bir zahmet.(içinde çok büyük bilimsel devrimlerin ve sırların şifrelenmiş olduğu bir kitap) Şimdi şu illuminati kelimesini bi kenara bırakalım. Bakın beyler, kabalada boyutlar arası transferler(portal veya cin çağırma artık ne derseniz adına) dahil birçok şey vardı. Bana sorarsanız cin çağırma - tamam hadi bilimsel sığır için çevirisini yapayım "uzaylılar ile iletişim"- beraberinde satanizmi getirir. bilirsiniz ki Allah'ın tarafında olan bi cin, hiçbir şekilde(Allah emretmediği takdirde) insanlar ile irtibata geçmez. Yahu aslında anlatacak çok şey varda şimdi bu yorumuda eksileyecek sığırlar oldığundan yazmayayım. Araştırmak ve bilgilenmek isteyen araştırır zaten. Diğer TV ve kantır bağımlısı sığırlarda sığırsal hayatlarına ve sistemdeki koh yoluna giden güzel sarı tuğlalı bol gökkuşaklı yolda mutlu mutlu yaşarlar ^^ hepinize iyi günler arkadaşlar. Allah rahmetini esirgemesin üzerinizden.




  • Başta ki sinematik görüntüyü gerçek sandım.
  • Arkadaşlar siz ne yaptınız benim ve Tarih 16 Ocak 2012; 23:07:48 tarihli BSC Misafiri'nin dediği gibi bu oyun zaten bir çok gruptan bahsediyor şimdi de hangi grubun oyunda ne işlevi olacağını açıklamaya başladılar.
  • Çok uzun yazı yazmıştım da o kadar uğraşmayayım dedim. Özet olarak; Şeytan meytan yok, doğal olarak ta bilim şeytan işi değildir ve sizin kafir/sığır dediğiniz insanlarda cin min it değildir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.