Şimdi Ara

İngiltere'den IPhone 4s ama hala kararsızım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle sg2 ve iphone 4 hala karşılaştırılıyor ve kısmen bunu mantıklı görüyorum ama asıl soru sizin ihtiyaclarınız neler ? İkiside klasmanında en iyi telefonların basında geliyor ama elma ile armutu karıştırmamak lazım. Ekran büyük, görüntüler canlı ve kaliteli olsun diyorsanız sg2, ekran daha kucuk sarjı daha fazla gitsin etliye sutluye karısmam aradıgımı bulayım ROM ile ugrasmam zamanım yok istediğim uygulamayı anında bulayım diyorsanız tabikide 4s.

    Son olarak karar veremediyseniz 4s alın burda birebir faturalı bir sg2 ile cok rahat takas yaparsınız oda olmazsa alın beğenmezseniz burda verdiğiniz paraya ben alırım. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
  • Arkadaşlar gerçekten yardımcı olacak yanıtlar verdiniz. IPhone 4s satın alacağım sanırım. Elimdeki Wildfire S 'i de satarım. Sunum çalıştırmada 4S ile sorun yaşarsam onu da satarım :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vehbi

    Arkadaşlar gerçekten yardımcı olacak yanıtlar verdiniz. IPhone 4s satın alacağım sanırım. Elimdeki Wildfire S 'i de satarım. Sunum çalıştırmada 4S ile sorun yaşarsam onu da satarım :)

    para bol galiba sende 4s al sen 5 çıkınca onuda alcaksın anladığım kadarıyla??
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.