Şimdi Ara

>> Samsung 32D550 Lcd Full HD / ( Kullanıcıları Ana Konu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
3
Favori
15.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Samsung 32D550 FULL HD LCD TV

     >> Samsung 32D550 Lcd Full HD  /  ( Kullanıcıları Ana Konu)

     >> Samsung 32D550 Lcd Full HD  /  ( Kullanıcıları Ana Konu)



    http://www.samsung.com/tr/consumer/tv-audio-video/tv/lcd-tv/LE32D550K1WXTK/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification

     >> Samsung 32D550 Lcd Full HD  /  ( Kullanıcıları Ana Konu)


    LE32D550 K1W


    50 Hz ve 100 Hz in farkı nedir?
    http://forum.donanimhaber.com/m_39816799/mpage_1/f_/key_//tm.htm#39816799



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.SAHİN -- 5 Şubat 2012; 1:11:10 >







  • benim gözümde bu televizyonda ama hiç kullanıcı incelemesi yok. 32d550 sahiplerinin yorumlarını bekliyorum. özellikle 50 hz olması konusunda bir memnuniyetsizliğiniz var mı bunu merak ediyorum. birde pc monitörü olarak kullanmayı düşünüyorum. çokmu oldu ne
  • quote:

    Orijinalden alıntı: baboli97

    benim gözümde bu televizyonda ama hiç kullanıcı incelemesi yok. 32d550 sahiplerinin yorumlarını bekliyorum. özellikle 50 hz olması konusunda bir memnuniyetsizliğiniz var mı bunu merak ediyorum. birde pc monitörü olarak kullanmayı düşünüyorum. çokmu oldu ne


    Cihaz panel olarak ve görüntü kalitesi olarak çok güzel. ( Ürün evde kurulum yapıldıktan sonra Kasa/panel görünümü 32" den daha fazla büyük ve hoş gözükmektedir.)

    Blindfire arkadaşımız bilgisayarı bağlamış!

    http://forum.donanimhaber.com/m_56197647/mpage_1/f_/key_//tm.htm#56222836



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.SAHİN -- 3 Ocak 2012; 14:50:23 >




  • Bu tv'nin şuan indirimde olduğu bir yer varmı?
    Almayı düşünüyorum.
  • Gerçekten son derece iyi bir ürün ben Vatandan 749 liraya aldım. Piyasa full hd ve usb'den mkv formatını oynatan başka Tv bulamassınız. Aynı zamanda Sesi tahmin ettiğimden iyi ve kaliteli çıktı. Bilgisayara bağladım şu an monitör olarakta iyi iş görüyor oyun oynamak daha bir eğlenceli olmaya başladı :)
  • vatanda şuan 949 lira,maalesef kaçırmışız. forumda başka bir arkadaşta media markt 748 liraya satıyor diye yazmış ama media markt'tada 989 lira:(

    Tv'ye dün baktım görüntü kalitesi ve görünümü hoşuma gitti.Hisense led alıyordum vazgeçtim ama bu tv için indirimli yer bulamıyorum şimdi,750 gibi bir fiyata satıldığını görünce gidip 950 vermek olmuyor maalesef.
  • Fiyat biraz pahalı ama yinede alınabilir 827 tl (6-8 taksit) Havale ile 810 tl internette en ucuz burada gibi gözüküyor ben hiç alışveriş yapmadım bu siteden isteyen yinede baksın. Yada hafta sonu indirimlerini beklesin, Bir ihtimal hafta sonu indirim olabilir. http://www.sanalreyonum.com/urun/samsung-le-32d550-lcd-televizyon_906847.aspx?CatID=27213



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blindfire -- 3 Ocak 2012; 15:19:16 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: H.SAHİN

    quote:

    Orijinalden alıntı: baboli97

    benim gözümde bu televizyonda ama hiç kullanıcı incelemesi yok. 32d550 sahiplerinin yorumlarını bekliyorum. özellikle 50 hz olması konusunda bir memnuniyetsizliğiniz var mı bunu merak ediyorum. birde pc monitörü olarak kullanmayı düşünüyorum. çokmu oldu ne


    Cihaz panel olarak ve görüntü kalitesi olarak çok güzel. ( Ürün evde kurulum yapıldıktan sonra Kasa/panel görünümü 32" den daha fazla büyük ve hoş gözükmektedir.)

    Blindfire arkadaşımız bilgisayarı bağlamış!

    http://forum.donanimhaber.com/m_56197647/mpage_1/f_/key_//tm.htm#56222836

    cevabınız için teşekkür ederim. bende diğer arkadaşlar gibi indirime girdiğinde tercihen vatan bilgisayardan almayı düşünüyorum. hadi hayırlısı




  • aynı tipte 100hz yazıyordu dayım da yılbaşında akıcı bir şekilde fifa12oynadık gt540m le hemde
    ama 50 hz bu anlamış deilim kasa aynı her şey aynı
    bende 50 hz buldum 750 falan ama anlamadım bilgisi olan varmı başka
    birde 100hz 5ms ye mi denk geliyo?
  • Alıntı;

    ender123
    Yarbay


    Arkadaşlar ,

    1-2 hafta önce yine başka bir 50 hz tv için sıcak fırsat başlığı vardı. O başlıkta da " Iyy 50 hz mi kalsın" diye yorumlardan birkaç arkadaşımız " 50hz olmasının ne zararı var?" demişti ve bir tane bile ciddiye alınacak , teknik bilgi içeren yorum yoktu.

    Artık forumun delisi gibi her yanlış bilgi içeren başlığa mesaj yazmamaya çalışıyorum. O yüzden o zaman cevap vermedim. Bu gibi başlıklarda sabit fikirli veya konuya illa ki yanlış bir açıdan yaklaşan birisi olabiliyor. İstemeden bile olsa kırıcı ifadeler ortaya çıkıyor. Kaldı ki forumun hafızası ne fazla 1 hatfa. Yarın öbür gün yine bir 50 hz tv başlığı açılsa sanki hiç konuyla ilgili açıklama yapılmamış gibi yorumlar oluyor.

    Bazı insanlarda ışık, ses, koku, ısı gibi şeylere hassasiyetler bulunuyor. Bu insanlarda zaten bir hastalığın kendisi veya altyapısı doğuştan bir şekilde mevcut oluyor. Bulundukları ortamdaki gariplikler onların hastalığını arttırıyor veya anlık olaran başlatabiliyor (tetikliyor). Migreni veya sarası azabiliyor. Bu arada kırk senelik Sara hasatalığının adı da Epilespi oldu.

    Forumda 50 hz tvlerin sara gibi hastalıklara sebeple verdiği ve Avrupada 50 hz tvlerin satılmasının yasaklandığı konuşuluyor. Bir yerden konu başlatılınca sonu gelmiyor ve kulaktan kulağa doğruymuş gibi yayılıyor. Avrupada ve Amerikada 50 hz tvler halen satılıyor.

    Cumhurozan arkadaşımız bunu birkaç yerde okumuş ve buna göre sizleri uyarmak istemiş. Hemen acımasızca üstüne gitmemek lazım. Cumhurozan arkadaşımızın vermiş olduğu :

    http://www.epilepsyontario.org/client/EO/EOWeb.nsf/web/Epilepsy+and+Videogames

    linkindeki araştırma Ocak 2004 yılına ait ve zaten sara hastaları üzerinde yapılmış ve ısşığa hassasiyet (ışığa duyarlılık-photosentivity) olan hastlarda ve olmayanlarda 50 hz tv ve bilgisayar-konsol oyunlarının etkileri ölçülmeye çalışılmış. Test zaten hasta olan 115 ve 387 kişi üzerinde denemeler yapılmış. Sağlıklı kişilerde etkisi gözlemlenmiş , araştırma konusu zaten bu değil. "photosensitive epilepsy subjects and in nonphotosensitive epilepsy subjects."

    Testte kullanılan tv veya monitörler ile şimdikiler arasında farklar var. 10 yıl önce tüplü monitör ve tüplü tvler vardı. Artık yerlerince lcd tv ve monitörler var. Eskiden sadece 100 hz tv denilen tvlerde titreşimsiz görüntü oluyordu. Aslında bu 100hz tvler de tiplü tvden ziyade monitör gibi çalışıyor. Resim işlemsi yapıyor ve interlaced denilen tek-çift satır eski teknoji yerine progresive denilen modern teknolojiyi kullanıyor.

    Lütfen tüplü tv ve monitörden aklımızda kalmış olan HZ değerini unutalım. Onlarda elektron tabancası ile ekran tranıyor. Lcd tvlerde ise sistem farklı. Lcd tvnin arkasında led veya floresan aydınlatma var. Lcd pikselleri görüntüye göre kendini belli oranda karartıyor. Önünde de renk filresi denilen kırmızı-yeşil-mavi şeffaf bir film tabakası var. Bir piksel kırmızı-yeşil-mavi 3 alt pikselden oluşur. Eğer yeşil ve mavi renklere elektrik akımı verilerek karartılırsa o zaman arkadan gelen ışığı sadece kırmızı alt piksel geçirir ve biz o noktayı kırmızı olarak görürüz. Sahne değiştikçe piksellerin de renk durumu değişir.

    Eğer istediğimiz kaliteli bir tv almak ise bize bunu tvnin hz veya milisaniye olarak tepki süresi sağlamıyor. Bir tvyi iy ve başarılı yapan unsurlar :

    1. Kullanılan panel kalitesi
    2. Yazılımının başarısı (Burada kastettiğim film oynatma, internet tv, 3D yazılım özelliği değildir. Tvnin o anki sahneyi ana işlemciye nasıl işleyeceği ve sonuçta ekrana güzel resim vermeyi amaçlayan yazılım ayarları-settingleri-paramatereli ve bu hesap işlerinin algoritmasıdır)
    3. Ana işlemcinin hardware olarak görüntü işleme kalitesi , kapasitesi ve başarısı

    Bunlar da tek başına birşey ifade etmez. Sistem olarak üçünün uyumlu ve iyi sonuç üretmesi o tvyi kaliteli iyi yapar. Ortak bir başarı puanı olması lazım.

    Eğer 50 hz tvler kötülenecekse kullanılan panelleri alt kalitedendir , yazılımları ve ana işlemcileri düşük , basit ve kısıtlıdır denilse bunun bir mantığı ve teknik olarak bir dayanağı var. Sadece hz değeri üzerinden yorum yapmanın bir anlamı yok.

    Tvlerde görüntüyü akıcı yapmak için motion plus denilen araya resim karesi hesaplayıp ekleyerek daha iyi görüntü elde etmeyi amaçlayan sistmeler var. Bunlar bir yere kadar başarılı olsa bile bazen de anlık takılmaya sebep oluyor. Görüntüyü yapmacık-photoshoplu gibi de yaptığı ayrı bir gerçek.

    Ülkemizdeki uydu yayınlarının kalitesi daha doğrusu kalitesizliği , düşük bitrate değeri ve SD olmaları zaten başlı başına bir sorun. Ama bazı arkadaşalrımız sadece tv izlemek amaçlı lcd tv almıyor. Lcd tvyi monitör , oyun konsolu veya pc den oyun amaçlı ya da usbden film izlemek için kullanıyorlar. Bunlar kaliteli görüntü kaynakları olduğu için arkadaşlarımızın beklentilerini karşılayabilir. Hemen "50 hz mi , işe yaramaz" diye kestirip atmamak lazım.

    Pazardan alacağımız domates , salatalığın bile orta-iyi-çokiyi/lüks gibi kalite sınıfları oluyor. Malesef tvlerde durum böyle değil. Çok kötü-kötü-az kötü-orta gibi kalite seviyeleri var. Az kötü veya orta olana çok iyi , süper tv diyoruz. En pahalıya satılan üst klasman tvlerde bile sorunlar var. Bunu unutmamak , göz ardı etmemek lazım.

    2011 yılında ise hızlı görüntü başarısını ifade için CMR (Clear Motion Rate - Samsung) CMI (Motion Clarity Index - LG) gibi tabirler kullanılıyor. 100 CMRnin 5 piksel kalınlığındaki çizgiler net olarak , bulanıklaştırmadan haraket ettirebileceği ifade ediliyor.

    Daha fazla bilgi almak isteyen arkadaşlarımız :

    LED TV de Hertz ne kadar önemli?
    http://forum.donanimhaber.com/m_41945501/mpage_1/tm.htm#55251424

    Yeni Samsung 2011 D Serisi Modelleri; 3D LED TV [ANA KONU]
    http://forum.donanimhaber.com/m_44778887/mpage_73/tm.htm#55557024

    --------------------------------

    Konuyla ilgili eski başlıklar :

    Lcd- led ile ilgili başlık :
    http://forum.donanimhaber.com/m_31249607/tm.htm

    50hz- 100 hz ile ilgili başlık :
    http://forum.donanimhaber.com/m_41809749/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_39816799/tm.htm

    SD Yayınları En İyi Gösteren Tv Arayan Arkadaşlara Tavsiye:
    http://forum.donanimhaber.com/m_43763809/tm.htm

    TV TAVSİYESİ İSTEYEN ARKADAŞLARA YENİ ÖNEMLİ UYARI :
    http://forum.donanimhaber.com/m_43590983/tm.htm

    EN KALİTELİ PANEL :
    http://forum.donanimhaber.com/m_38180821/tm.htm

    Tvlerde Altyazılar Neden Kötü Görünüyor :
    http://forum.donanimhaber.com/m_44396415/tm.htm

    Input Lag Testi :
    http://forum.donanimhaber.com/m_40237394/tm.htm

    ### 100Hz Gerçekten gerekli mi?! ### :
    http://forum.donanimhaber.com/m_38186380/tm.htm

    LCD TV Uydu Alıcı Bağlantı - Görüntü Kalitesi İlişkisi :
    http://forum.donanimhaber.com/m_37752462/tm.htm

    SD (Normal Çözünürlüklü) Yayında Tek Kusur LCDveya Plazmanın mı? :
    http://forum.donanimhaber.com/m_36612502/tm.htm

    başlıklarına bakabililer.

    --------------------------------------------

    Bu güne kadar Sara hastalığı olan 2 kişiyle karşılaştım. Bir tanesi 10 yaş civarında iken ve 25 yaç civarı birisi yerde ağzı köpürmüş bir şekilde çırpınıyordu. Çocuk olduğumuz için ve biz küçükken "deli" denilen akıl hastalığına sahip ve çocuklara zarar veren kişiler etrafta çokça gezdiği için korkmuştuk.

    Diğerini ise 2 yıl kadar önce gördüm. 20 yaşında bir genç yerde çırpınıyordu. Biz arabayla yanından geçtiyorduk. Öndeki arabalardan biri vurup yere düşürdü diye düşünüp arabanın dörtlülerini yakıp yolun ortasında durdum. Ana yol değildi ama işlek ara sokaktı. Kardeşim doktor , hemen onu aradım. "Abi yapabileceğin birşey yok, krizi bitinceye kadar bekleyeceksin" dedi.

    Sadece birkaç işlemi yapmak gerekiyormuş. Bir tanesi , hani ehliyet ilk yardım kurslarından hatırlarsınız , suni teneffüs yapmak için yaralının başı hafif geriye yatırılır ki nefes borusu tam açılsın diye , bunu yaparak nefes yolunu açık tutmak ve ağzını açıp dilinin geriye kaçıp nefesini kesmesini veya ısırarak dilini koparmasını engellemek. Nöbet geldiğinde birşey yiyor da olabilir , boğulmaması için varsa onu ağzından çıkartmak lazım.

    Çırpınırken elini ve kafasını sürekli yere vuruyor. Eğer birkaç kişi olursanız biriniz elinizi başının altına koyun ki kafasını asfaltın çakıllarına vurup zarar vermesin. Kardeşimin söylediği ağzını açmak ve dilini kontrol etmek işinde biz 2 kişiydik ama başarılı olamadık. Ağzını elle açmayı bırakın levye ile bile açılamayacak kadar çok güçlü sıkıyor. Kafasını da nefes borusunu açacak uygun konuma getirmek kasıldığı için çok zor oluyor.

    Çevredeki esnaf ve evlerde durumu görenler koklatmak için kolonya ve soğan getirdiler ve yumruk olarak sıktığı elini açmaya çalıştılar ama bunlar fayda etmiyor. Parmaklarını kıracak kadar zorlamanız lazım ki anca açsın. Kaldı ki yumruğunu açınca da nöbeti bitmiyor. Kardeşim yaptırma dediği için diğerlerine "telefonda konuştuğum kişi doktor deyip" izin vermedik.

    Yaklaşık 5 dakika sonra nöbeti bitiyor ve gözlerini açıyor , bilinci yerine geliyor. 2-3 dakika sonra yürüyüp gidebilecek kadar kendini toparlıyor. Garibimin üstünde kış günü polar bir kazak vardı ve lahana gibi kat kat giyinmişti. Yere yatınca üstü de ıslandı. Kendine gelince "Abi ilacım var kullanıyorum ama geçen hafta bitti yenisini alamadım" dedi. Sanırım hastalığı tamamen tedavi etmesede sıklığını veya nöbet şiddetini hafifleten bir ilaç kullanıyorlar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: baboli97

    benim gözümde bu televizyonda ama hiç kullanıcı incelemesi yok. 32d550 sahiplerinin yorumlarını bekliyorum. özellikle 50 hz olması konusunda bir memnuniyetsizliğiniz var mı bunu merak ediyorum. birde pc monitörü olarak kullanmayı düşünüyorum. çokmu oldu ne

    ben birkac aydir d551 modelini kullaniyorum fakat ikisi ayni model sanirim. ona gore yazacak olursam:

    sd yayin ve genel olarak analog baglantilardan (vga, komponent, scart, a/v) gelen sinyalleri islemesi cok basarili. parazit, bulaniklik vs tarzi sorunlar yok.
    sd yayini hdmi cikisli sd uydu alicisi ile izliyorum, bitrate'i yuksek kanallarda hd ready yayin izliyormus izlenimine kapiliyorum.
    hdmi ile 1:1 pixel mapping yapiyor haliyle. pc monitoru olarak goruntu kalitesi iyi fakat monitor olarak lcd tv kullanamak goz sagligi icin iyi olmayabilir.
    usb'den flac haric her turlu medyayi oynatabiliyor. mkv, dts vs sorun degil.
    floresan aydinlatmali lcd icin olabildigince ince mi desem, duzgun kasasi var. kenardaki seffaf seritler sik bir hava katmis.
    karanlik sahneler onceki televizyonumda iskence gibiyidi. d550 bu konuda basarili. arka aydinlatmasi olabildigince homojen, clouding tarzi sorunlar yok. tabi tv'den tv'ye bile degiskenlik gosterebilir.
    anynet ozelligi uyumlu cihaziniz varsa guzel. mesela bu ozelligi destekleyen blu-ray oynaticisiniz varsa tv kapandiginda otomatik olarak kapanabiliyor.\
    ethernet portu sayesinde dlna kullanarak medya oynatmak mumkun. yazilim guncellemesi de yapabiliyor bu sekilde. ayrica akilli telefonunuzu uzaktan kumanda olarak kullanabiliyorsunuz ve dlna ozellikli veya android telefonlarinizdaki medyalari tv'de oynatabilirsiniz.
    ayakliginin saga sola donebilmesi hos olmus.
    usb wi-fi dongle takilabiliyor. pahali ve bulmak zor.
    ''bu tv de niye 100hz degil ki'' dedigim durum olmadi henuz.

    aklima gelen bu kadar. kotu yonleri:

    ses yuksekligi eh iste ama ses tiz ve bir de yuksek ses olunca hos olmuyor.
    32'' ekran kucuk mekanlarda dahi goze kucuk geliyor. ozellikle, 2 metreden fps oynarken dusmanlari gormek zor oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi positroN -- 4 Ocak 2012; 15:34:27 >




  • takip
  • Bimeksin sayfasında 899TL olarak görünüyor. İyi bir 2.TV alternatifi olabilir mi? 32" 1000 TL altında göze çarpan başka modeller var mı?
  • TV güzel çıktı, görüntü ses çok iyi.

    Menuleri biraz daha ii olabilirdi, yine kumandası da daha iyi düzenlenebilirdi.

    Ethernet olayını hiç deneyemedik.

    Modeme USB 'sinde bir disk bağlı olsa...
    ethernet kablosu da olsa, bu modemdeki USB i görebilir miyiz ?

    özellikle H.Şahin arkadaştan rica...
  • Çok fazla inceleme yapamadım.
  • ben tv olarak uydudan normal scartla izliyorum.tv den memnunum.işyerine yada 2.tvi olarak düşünenler için bence 1 numara tv.ev için ana tv olarak düşünüyorsanız bence 40" in altına inmeyin derim
  • aynen ben de takipteyim. an itibarıyla led'den lcd'ye döndüm.
    Kullanıcı tecrübeleriniz bizler için çok değerli. (hatta benim için özellikle internal lag hadisesi)
    Merakla bekliyoruz
  • Ürünü Pazar günü Elektroword den aldım. 1089 TL den 899 TL ye düşmüş ve Vade farksız 10 taksit seçeneği var. Ürünü sitelerde araştıracak olursanızda en uygun fiyatı 803 yada 853 gibi rakamlar buluyorsunuz. Fakat ne kadar güvenip alacaksınız orası var.

    Benden Size bir tavsiye. Ürünü aldıktan sonra mutlaka servise taktırın. Özellikle Bilgisayarı bağlayıp monitör gibi kullanacaksanız MutLAK ve MUTLAK servise bağlatın. Servis kağıdınıda imzalamadan önce İnternetten indirdiğiniz Pixel testini onların yanında çalıştırıp tüm reklerde pixelleri kontrol ediniz. Ben böyle bir hata yaptım ve onlar gittikten sonra test ettim ve 1 tane ölü pixel tespit ettim. Servis gelip rapor tutacakmış. Şans işi bu. Hangi LCD olursa olsun sizede çıkma ihtimali var.
    Şu an PC de kullanmaktayım. Bilmek istediğiniz bir şey olursa cevaplayabilirim. İyi Forumlar.
  • Bazı kullanıcılar tarafından TV nin internet özelliği olduğu sanılmakta. İnternet'e sadece kendi yazılımını yükseltmek için bağlanabilen bir cihazdır bu. Arkasındaki Ethernet giriş yuvasını görüpte sakın yanılgıya düşmeyin. Bu giriş """"ALLSHARE"""" özelliğini kullanabilmeniz içindir. aşağıda bu özelliği ve nasıl kullanabileceğinizi okuyabilirsiniz.


    Samsung AllShare (DLNA) Nedir ? Nasıl Kullanılır !


    Samsung Allshare (DLNA) bilgisayar, cep telefonu gibi cihazlarınızdaki resim, film ve müzik dosyalarını TV ekranında izlemenizi sağlar.

    Öncelikle TV’nizin ethernet çıkışını ethernet kablosu ile kablolu veya wireless modeminize bağlayın.

    Laptop’unuzdan yada PC nizdenhttp://www.samsung.com/global/allshare/pcsw/index.html sitesinden Download kısmından Allshare programı bilgisayara indirin. Kurulum ile birlikte Bilgisayar ve TV birbirini görür.

    Böylece bilgisayarınızdan paylaştırdığınız video, film ve müzik dosya veya klasörlerini TV den TV kumandası ile ilgili dosya üzerine gelip görüntülüyebilirsiniz.

    TV den görüntülerken kumandadaki source (Bağlantılardan) Allshare e girerek görüntüleyebilirsiniz.

    Eğer TV nizi wireless modeminize kablosuz bağlamak isterseniz SAMSUNG WIS09ABGNX wireless dongle almanız gerekli.

    Bu arada bağlantı sırasında Tvden bilgisayarınızdaki film veya müzikleri dinlerken bilgisayarınızda her türlü işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Yani siz film izlerken bilgisayarda diğer bir kişi oyun oynayabilir !

    Allshare gerçekten çok güzel…

    Ama unutmayın Allshare ile paylaşılan bilgisayardaki dosyalar. Yani ekrandaki bir görüntüyü paylaştıramazsınız. Açarsak, diyelim youtube ta bir video izliyorsunuz. Bunu TV de direkt olarak göstermez. Öncelikle o videoyu indirmeniz ve o dosyayı paylaşıma açmanız gerekli. Eğer direkt ekrandaki görüntüyü kullanmak isterseniz Bilgisayarınızı HDMI kablo ile TV ye bağlayarak TV’nizi monitör olarak kullanmanız gerekli.

    Yanlız şunu da belitmeden geçemeyeceğim. Fotoğraflarınızı Allshare ile paylaştırıp izlerken TV deki çözünürlüğü ile HDMI kablo takarak izlemeniz arasında çözünürlük farkı var. HDMI kablo ile daha net ve parlak bir görüntü elde ediyorsunuz…

    Cep telefonundan telefonunuzda menüde “Allshare” yazılı bir bağlantı olmalı, bu da sanırım sadece samsung cep telefonlarında mevcut. ondan sonra kolaylıkla bağlanabileceğinizi düşünüyorum…

    Umarım bilgiler işinize yarar.

    İyi Forumlar.




  • Ürünü az önce aldım geldim. Servis gelip kuracakmış ben bunu açsam kursam servis yarın gelip belgeye kaşe basmaz mı ?

    Ürünün garantisi olmaz mı ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.