Şimdi Ara

ASUS GTX560 DirectCU II TOP SATILMIŞTIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
2.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • MUTLU DAL isimli kardeşimize satılmıştır ,


     ASUS GTX560 DirectCU II TOP SATILMIŞTIR



    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manifeto -- 25 Ocak 2012; 18:42:06 >



  • 1 adet pm
  • 1 adet pm..
  • güzelmiş valla
  • PM GÖNDERİLDİ
  • pm
  • gtx560 a mı bu kadar pm doğrumu okuyorum ? yoksa birryerde gtx560ti yazıyorda benmi görmüyorum.
  • merhaba 2. el ürün almak için bende bu forumda araştırma yapıyorum merakımı bağışlayın ama forumda bazı şahıslar şukadar saat bukadar gün filan peki bukadar kısa kullanıp satmanızın nedeni nedir kart istediğinizi vermiyormu hayal ettiğiniz performansı bulamıyormusunuz kusura bakmayın kesinlikle art niyetli sormuyorum çok merak ettim çünki bukadar kısa süre için alıp ucuza satmak yazık gibi geliyor bana hayırlı satışlar.
  • Ben meraktan cesıtlı bılgısayar parcalarını alır kısa sure kullanır ve satarım . Bu arada kart düz GTX560 degildir . TOP versiyonudur .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: manifeto

    Ben meraktan cesıtlı bılgısayar parcalarını alır kısa sure kullanır ve satarım . Bu arada kart düz GTX560 degildir . TOP versiyonudur .

    Top modeli dediğin düz gtx560 ın overclok'lu modelidir.Yani anlıyacağın üzere 560-ti değildir.Daha da açarsak 336 cuda barındıran gtx460 dan türevi hız aşırtılmış karttır.810 mhz olan asus gtx560 vatan indiriminde 380 tl olmakta.Ben hız aşıtmadan pek anlamam fakat bir çok arkadaş eminim bu bahsettiğim modelide çok rahat 900 mhz yapabilirler.Zarar etmeni istemem,ayrıca ilan baltalamak hiç ama hiç işim değildir.Her malın ederi vardır ve senin dediğin fiyat ederinin üzerinde malesef.Hak verirsinki forumda 450 tl civarında 3 aylık gtx560-ti modelleri var asusun.İyi satışlar..
  • Ben herhangi bir yere Tİ yazdıgımı goremıyorum ? ? ? GTX 560 ın Normal versıyonu var birde TOP versıyonu var . TOP versıyonudur yazmışım

    Sıfır fıyatı yukarıdaki linkte var . Forumda kımın neyı kaca sattıgı satanı bağlar . Ben sıfır aldıgım fıyattan 100 TL aşşagısını yazmışım kı gayet normal . Overclock yaparak kaca cıktıgını bılemıyorum . Bu fabrıkadan bu şekılde cıkıyor . Yani sen extra bir overclock falan yapmıyorsun . Extra ıslem yaparsan kac mhz ye cıkar artık sen duşun .

    Sıfırı 590 TL dır bu kartın

    GTX 560 TOP (925MHZ)

    http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/asus-engtx560dcii-top2di-gtx560-directcu-ii-top-gddr5-1gb-256bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=56105

    Normal GTX 560 ise 470 TL arasında 120 TL fark olduğuna göre bir ayrıcalıgı var degilmi ?

    http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/asus-engtx560-dc2di1gd5-gtx560-directcu-gddr5-1gb-256bit-nvidia-geforce-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=55975


    GTX 560 Tİ (830MHZ) ile arasında ise 50 TL var .

    http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/asus-engtx560tidcii1d5-gtx560-ti-directcu-ii-gddr5-1gb-256bit-nvidia-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=52294

    Bu kartı karşılaştıracaksan GTX 560 Tİ ile degil ( Tİ ile GTX 560 Karşılaştırılır ) - GTX 560 Tİ TOP ile karşılaştıracaksın .

    GTX 560 Tİ TOP (900MHZ)

    http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-engtx560tidciitop-gtx560-ti-directcu-ii-top-gddr5-1gb-256bit-nvida-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=52295

    Sattıgım kart GTX 560 serileri icinde Orjınal kutusunu acıp pc ye takar takmaz yanı DEFAULT olarak en yuksek hızda calısan modelidir . Dığer yonlerden artısını eksısını bılmıyorum . Overclock performansları hakkında da bırşey dıyemem cunku overclockla ugraşmıyorum .


    Ek olarak ındırıme gore urun satılmaz . Vatan zaten 2012 itibariyle %20 indirimlerini kaldırdıgını soyluyor .

    Artı olarak işlem gormemiş ve 1-2 saat kullanılıp kutusuna kaldırılmış bir karttır ki böyle bir ürün için sıfır fiyatından 100 TL aşşağısına burun kıvırmak ilan baltalamaktır bana göre .

    Bir ek olarakda şunu belirteyim , 6 ay 10 ay once alınan kartlardaki döviz kuru ile şu an ki döviz kuru arasında ucurum var .

    Ben sıkıştıgımdan yada paraya ıhtıyacım oldugundan satış yapmıyorum , bu kartı almayı dusunup sıfırını 590 tl ye almaktansa 1-2 saat kullanılmış olup 100 tl aşşagısına almak ısteyen olursa alışveriş olur olmazsada kutusunda durur yada alırım bır tane daha crossfire yaparım secenegım cok anlayacagın .

    Yinede değerli fikirlerin için teşekkür ederim , ancak bir insanın açtıgı ılana yorum yaparken biraz araştırıp da yazmak gerekir diye düşünüyorum .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manifeto -- 10 Ocak 2012; 12:07:51 >




  • hayırlı satışlar hocam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: El Mukteda

    hayırlı satışlar hocam.



    Teşekkür ederim ,
  • Sanırım anlayamadın,Ben top modeli evet ama ti olmayan modeli dedim.Saat hızına aldanıp alıyor zaten millet.Ne bilsin birisinde 336 cuda diğerinde 384 cuda olduğunu.Sözümün arkasındayım,vatan bilgisayarın her ay ortalama iki kez %25 indirimi olur,Kaldıki sizin şu anki verdiğiniz fiyata sıfırını alırsınız zaten.Aynı karttan bahsediyorum üstelik ! Haricen diyorumki almışken 30 50 daha fark verilip ti olan modeli alınır.Çünki saat hızı çok rahat 900 ü geçerileiblir.Senin şu an satışta olan kartının hız aşırtılmamış modeli gtx asus 560 indirimde 380 tl olmakta.Hız aşırtımı ile seninkinin performansını yakalar,Fakat ti olan modeli yakalayamaz.Açıkca belirtirsek aynı kartlara hız aşırtma yaparsan gtx560 alınacağına 530 tl kadar verilip ti olan modeli alınır.Senin kartına verdiğin fiyata çok yakın hemde.Anlatabildimmi dersen sanırım anlatamadım,Kargaya yavrusu şahin gibidir derler.Ben ürünü kötülemiyor,ilanını baltalamıyorum.Gayet mantıklı söylediklerim.Hemen tripe girip herkesin sattıgı kendini bağlar vs gibi fevri bakma lütfen olaya.




  • Arkadaşım Sıfır fiyatı ortada . Hiç bir ürün bazı fırmaların yaptıgı gunluk ındırımlere gore satılmaz pıyasa fıyatına gore satılır . İsteyen gıdıp ındırımlı gun kovalayıp alabılır . Sana goremı belırleyecegız satacagımız urunun fıyatını ? Hız aşırttıktan sonra aynı derecede aşırtmayla bu kartta daha yuksek hızlara cıkar . Mantıklı konuş lütfen . GTX 560 ile bu kartın arasında ucurumlar var . O.C. yapılıp daha yuksek hızlara cıkılabılır falan yazmışsın . Yani diger kartlara O.C yapılınca mhz yukselıyor buna da yaparsan sabıtmı kalıyor ? 830 MHZ (Tİ modeli) ye %20 aşırtma yapınca 1000 mhz oluyorsa 925 e Yaptıgında 1100 kusur gıbı bır rakam ortaya cıkar . Her halukarda bahsettıgın kartlardan hızlı calışır (NOKTA) buda extra dan sana 5-10 fps anlamına gelir .

    Cuda degerı odur budur dıye bırşey belırtmedım . Arada 120 TL varsa bahsettıgın gtx 560 larla bır farkı olmalı ? En basit farkını ben soyleyım Cıft fan olmasıdırki buda daha yuksek overclock performansı , daha yuksek sogutma performansı anlamına gelir. Hala GTX 560 ile karşılaştırıp 380 TL ye alınabılır falan fılan yazmışsın . Ti alınır dıyorsun sıfır fıyatı 640 TL .

    Bu posttan sonrada kaale almıyorum . Ve rica ederim sende beni kaale alıp cevap verme .

    Kart satışa devam etmektedir . Sıfır ı 590 TL olup bır ıkı saat deneme amaclı kullanılıp kutusuna kaldırmış oldugum bu karta 490 TL istiyorum . Yol yordam bilmeyen arkadaşlarada Pazarlık sünnettir lafını hatırlatmak isterim . Bunun bıle farkında olmadan ılanlara gırıp racon kesen fiyat ekspertizi arkadaşlarda umarım bırgun gereken olgunluga erişip neyın ne oldugunu bıraz olsun farkeder .

    Satış keyfidir , Aciliyeti yoktur .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manifeto -- 10 Ocak 2012; 17:30:03 >




  • Dedim ya,kargaya yavrusu :)

    Aynı gpu gtx560 lar sadece sagutucusu farklı ve senin kartın uçurum fark atıyor :P Cuda muda hepsi hikaye haklısın,güle güle sat sen,alan arkadaşta güle güle kullansın.:)
  • bu kartlar hangi ara 590 tl oldu orası ilginç indirimle 380 lıra civarı fiyatı vardı
  • Bahsettıgın normal gtx 560 modelı %25 ındırımle o fıyattaydı . Bu kartın 500 altına duştugunu hatırlamıyorum ındırımlerde dahıl olmak uzere .


    @levlehlvlet

    Sogutucu 120 Tl fark yaratıyor haklısın . Yazdıklarıma tek bır mantıklı cevabın olmadıgından yine saçmalamışsın . Artık eglendırmeye başladın birşeyler daha yazda makara olsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: manifeto

    Bahsettıgın normal gtx 560 modelı %25 ındırımle o fıyattaydı . Bu kartın 500 altına duştugunu hatırlamıyorum ındırımlerde dahıl olmak uzere .


    @levlehlvlet

    Sogutucu 120 Tl fark yaratıyor haklısın . Yazdıklarıma tek bır mantıklı cevabın olmadıgından yine saçmalamışsın . Artık eglendırmeye başladın birşeyler daha yazda makara olsun

    Güzel kardeşim,gtx560 top ile gtx560 default model aynı gpu dur ! Biri ne kadar overlock oluyor ise diğeride o kadar oluyor anlamadığın ne var türkçe konuşuyorum işte.Bu kartlar gtx560-ti modellerine göre aynı düzeyde overclok edildiği zaman ti olan modelleri performans açısından yakalayamıyorlar.Sor bakalım senin bahsettiğin kart ile benim indirimde 380tl oluyor değim kartın soğutucudan başka gpu olarak,bellek olarak ne farklılığı var.Sadece saat hızı farklı onunda çaresi var dedim işte.Boşa konuşmayın,birşeyi bilmiyorsan önce oku sonra öğren en son yaz.Hani bin düşün bir düşür derler.Ben ilan baltalamadım,sadece dedimki indirimde daha cazip bu kart,hemen hemen aynı sıfır parasına geliyor ve üstelik forumda 450 tl civarında ti olan modelleri var dedim.Sen kalkmış bana neden bahssediyorsun,Birçok kişi sırf bu saat hızı farkı yüzünden 50 tl den kaçıp düz modeli almaktalar.Sonra çoğu pişman oluyor.Ben bundan bahsettim ve fiyatın pahalı biraz revize et dedim.Şizofreni gibi takmaya gerek yok,istersen 750 tl ye sat banane.Lakin bu fiyata bu kartı satarsan da sana helal olsun derim,daha başka ne diyeyim ? Hadi iyi satışlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvlehlvlet -- 12 Ocak 2012; 11:29:23 >




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.