Şimdi Ara

2012-15 Honda Civic Sedan İlk Mesajı Okuyunuz (4194. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88.286
Cevap
298
Favori
4.431.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 41924193419441954196
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • lpgde şehirler arsası düzgün kullanırsan 6 performanslı kullanırsan 8 litre

    Normal Şehir içi düzgün kullanım 8-10 litre performanslı 12-13
    yokuş yukarı normal kullanımda 12-14 litre performanslı 14-16 litre yakıyor.


    Benzinle şehirler arası düzgün kullanımda 5.5- litreyi gördüm.
  • korayu K kullanıcısına yanıt
    Yanlış biliyorsun .

    Esas üretim Almanyadaki 4 fabrikada yapılıyor. Rüsselsheimdaki fabrikasında 14 bin kişi çalışıyor.



    Polonya da 2 adet fabrikası var toplamda Polonya da toplam 3.5 bin kişi çalışıyor.onun dışında ispanya Macaristan İngiltere Avusturya da fabrikaları var.

    Hem ekonomik hem siyasi açıdan opelin tamamen Polonya ya taşınması gibi saçmalık olamaz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şımarık kedi -- 7 Nisan 2016; 20:41:33 >
  • Wolfen1976 kullanıcısına yanıt
    DİKATT !!!! AĞIR MATEMATİK GEREKTİRMEZ.

    GENE BİR İŞKEMBEDEN SALLAMA VAKASI İLE KARŞI KARŞIYAYIZ SİNEK AVLAYAN OPELLİN ŞATIŞ RAKAMLARI YAZIYORUM

    2016'nın yılının ilk çeyreğinde en çok satan otomobil markaları ve satış rakamları

    Opel 7720
    Honda 4023



    2015 satış rakamları ,
    Opel Corsa 13.188 Honda Jazz 222 (ARAÇ PİYASAYA YILIN SON ÇEYREĞİNDE ÇIKTI O YÜZDEN ADETİ AZ )
    Opel Mokka 5.243 Honda CR-V 4.904
    Opel Astra Sedan 13.205 Honda Civic Sedan 10.865
    Opel Astra HB 2015 11.660 Honda Civic hatchback 175
    Opel Insignia 3.501 Honda Accord 72






    Kaynak:
    http://www.ototeknikveri.com/haber/6599/2016-ocak-turkiye-model-bazinda-otomobil-satislari
    http://www.ntv.com.tr/galeri/otomobil/2016nin-en-cok-satanlari-hangi-otomobil-markasi-kac-adet-satti,Qi331c5ycE22hmWJKeTEOQ/XFVOUrpHZUO9qg6KdIXIuA




  • şımarık kedi Ş kullanıcısına yanıt
    İşkembeden sallama derken ? Ben önünden geçtiğim opel bayisinden bahsettim Türkiye genelindeki butun opel bayilerinin hergün önünden geçemeyeceğime göre işkembelik bir durum yok.

    Almanya'da taksi bile yapılmayan bilmem kaçıncı sınıf Alman aracını bu kadar büyütmenin anlamı da yok manası da yok. Almanın orta halli vatandasi bile Mercedes, Bmw, Audi ye binerken taksi bile yapılmayan opelden bahsediyoruz sonuçta. Satış rakamlarını dünya geneline yay bakalım Honda mı çok satmis Opel mi görelim madem bu kadar rakamlarla aran iyi hodri meydan.
  • şımarık kedi Ş kullanıcısına yanıt
    Gazetelerde haber olarak var bochum ve dortmund fabrikası kapatıldı 20 binden fazla kişiye yeni iş aranıyor diye.Ozellikle bochum avrupanın en modern fabrikasıymış.
    Astranın fabrikası gliwice polonya yazıyor.
    Bu bilgilerin hepsi yanlışsa ya gazeteler yalan yanlış haber yapıyor yada opel resmi sitesinde yanlış bilgiler var.
    Siz lütfen doğru bilgileri veriniz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu foruma fb7 kasa civic hakkında bilgi edinmek için giriyirum yaklaşık 45 gundur.ancak genelde paylasimlar marka kıyaslama şeklinde.(x marka y markayı döver vs).kim ne alırsa alsın herkesin fikrini saygı duymak gerektiğine inanıyorum.insanlar altındaki 5 bin liralık şahin ile bile mutlu.bazıları onu da bulamıyor.bence bu tarz kısır tartışmalar kimseye fayda saglamiyor.yine de siz değerli forumdaslar daha iyi bilirsiniz.
    Not:2010 model civic elegance kullanıyorum.yakın zamanda ise fb7 civic almak istiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • siderya kullanıcısına yanıt
    dikkatli bir honda forum takipcisi olsan grafik teknik konuda neler anlattığımı görürdün....
    Bu mesaja eklenen görseller:

  • şımarık kedi Ş kullanıcısına yanıt
    11 milyon araç GERİ çağrılmış 800 bin 2014-2015 pasta bozukmuş Türkiye DE NE KADARI ÇAĞRILACAK DEFOLU ARAÇ SAYISI BELİRTİLMİYOR...WW CİO SU KABUL EDİYOR... BİZİM ABBAS BİR TÜRLÜ KABUL ETMİYOR....CİVİC İ VARMIŞ ELEŞTİRİYORMUŞ AMA WW GRUBUNA HAKSIZLIK EDİLİYORMUŞ DOĞRULARI KONUŞALIM MIŞ....TROL SUN HAYATINDA HONDAYA BİNMEMİŞİN BENİM WW BİNDİĞİM KADAR......AT PLAKANI KİMLİĞİNİ ARACININ MODELİNİ MESLEĞİNİ HERKES GÖRSÜN...YADA SONSUZA KADAR YOK OL.....
    Bu mesaja eklenen görseller:





  • şımarık kedi Ş kullanıcısına yanıt
    KARŞI KOMŞUM İNAT edip BENİ DİNLEMEDİ MOKKa aldı....aldığınNıN ertesi günü BAŞKA BİR GEYİK araştırdım 2 ay önce satın almış satmaya çalışıyor 20 bin tl aşağısına hatasız araç...komşu bana aracını tanıtıyor bak d -1-2-3 otomatik var araçta bende dayanamadım 1996 aracımda aynısı vardı dedim....linea(35 bin 41 adet ) model olarak en çok satan araç....ay ay yayınlanıyor dünya da Türkiye de satılan araç sayısı biz de yayımlıyoruz zaman zaman...neyi değiştirir satış rakamları.. nissan akibetini izle adım adım..bizim müdür 2015 passatını satışa çıkardı...çok satsın 1 yıl sonra değerine bak...eskiyen parçalarına,gelen sesleri dinle....ADAM OLMAYACAKSINIZ SİZ....YOL KALABALIKLARIN YÖNÜ DEĞİL HAKİKATİN İSTİKAMETİDİR SEN ONA YÖNEL KALABALIKLARI DA ONA YÖNELT!!!!
    Bu mesaja eklenen görseller:




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siderya -- 8 Nisan 2016; 0:16:38 >




  • şımarık kedi Ş kullanıcısına yanıt
    Gerçekten merak ettim tam olarak amacınız nedir? Vw'ye haksızlık yapılmış dediniz diye arabalarımızı satıp vw bayisine mi koşmamızı bekliyorsunuz? Opel şu kadar sattı diye hemen opel siparişi mi geçmemizi bekliyorsunuz?

    Bilmem farkında mısınız ama buradaki herkes Civic sahibi. Eğer vw ya da başka bir markanın reklamını yapmak istiyorsanız araç tercih kıyas bölümüne gidip muhtelif konularda "vw tank gibi yauvv" diyerek bir kaç vw mağduru daha yaratabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acil Stop -- 8 Nisan 2016; 10:40:09 >
  • Acil Stop kullanıcısına yanıt
    Hocam bunlar sert plastik olayına takılıp kalmislar daha dün birisi plastik bile değil bildigin tahta yazmisti bir konuda Civic ic aksamını böyle tarif ediyor kendince tatmin oluyor. Daha önce de yazmistim çok tepki topladı işim eve 5 km mesafede / 30 dk yürüme yolu ve üzerinde yani yol üzerinde Opel, Ford, Renault, VW, Skoda ve Seat bayileri var ve yerden kazanmak icin adamlar kaza yapan araçları bayi binası disinda arka otoparkların haricinde yol üzerine çekmisler öylece bırakmislar gelen geçen ayrıntılı olarak görebiliyor hatta bazılarında kan izleri bile hala var. Hergün önlerinden geçtiğim icin hangi aracin nasıl kaza yaptığını ve sonrasında neler yaşandığını az çok tahmin edebiliyorum. Bu saydığım araçların kaza sonrasi durumlari hiç de bu trollerin anlatigi gibi değil misal araç sağ ön kısımdan darbe almis ama açılan tek hava yastigi yok. Bir araç söför yan taraftan ağır darbe almis ama açılan perde hava yastigi yok. Araç söför ön kısımdan darbe almis sadece yolcu hava yastigi açılmış darbe emiş sistemleri yeterince iyi değil yani o araçların içinden canlı çıkabildiler ise tamamen mucize öyle diyeyim size.




  • honda arac alan arabayla az cok ilgisi olan insandir, 3-5 promosyoncunun lafiyla iş tutmaz.
    Boşa bir çaba içindeler, bize eğlence oluyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sımarık kedi arkadasimiz bence Alman :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aakdogan A kullanıcısına yanıt
    polonyalıda olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eminim turktur. Alman yada polonyali olsaydi sizin gibilere laf anlatmak icin degerli zamanini bosa harcamazdi.. Soyleyecegini soyler gecer giderdi..idealist biri kanimca

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • unifiedquarks U kullanıcısına yanıt
    mumkunse degerli vaktini honda forumunda baska arabalarin promosyon çalışmaları için harcamasin.
    onlar bilir bir iki biz biliriz oniki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • korayu K kullanıcısına yanıt
    tebrikler
  • Arkadaşlar bindiğimiz arabayı seviyoruz diye öteki arabaları yerin dibine sokmaya çalışmanın bir alemi yok zaten insanlar tercihlerini kullanmış satın almış, honda kullanıyoruz diye iki kelam edilmesin mi ? Belki tepkiler çoğalırsa dikkat çeker eksiklikler giderilir ne biliyim. Bende hondayı severim ama 2016 model bir arabada kol dayama gıcırdayınca, diğer araçlardan geri kaldığı yönleri görünce üzülüyor insan. Hele ilk fd6 premimum aldıgımızda arabada cruise dışında bir özellik yoktu ama sevidigimiz için katlanıyoruz çoğu eksikliklere.

    Ayrıca eminim tüm markalarda buna benzer şeyler vardır fakat ortaya çıkmamış yada gözden kaçmıştır. google da "honda geri çağırılıyor" diye aratınca da birçok sonuç çıkıyor. Sahtekar diyerek markayı aşağılamak doğru gelmiyor zaten gerekli yaptırımlar uygulanıyordur.
  • ters slash T kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum. Körü körüne fanatiklik yapmak kimseye bir şey kazandırmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • unifiedquarks U kullanıcısına yanıt
    "Sizin gibiler" derken öncelikle dikkatli konusacaksin. Ayrica bu arkadasimiz belli ki söyleyecğini söyleyip geçmiyor aksine burada diger marka modelleri övüyor. Ve tabi ki civiclerde eksik olanlari burada konusuyoruz yada bilgi almaya calisiyoruz. 2012 elegance civic sahibiyim. Araçta benim icin hersey var ben memnunum araçtan. Aldigim fiyat 53500 tl. Bu fiyata bu özellikler 2012 bir golf'te sanirim yoktur. Bu özelliklere sahip golf alabilmek icin heralde daha fazlasini ödemek gerekir. Arkadasimiz eger pisman ise aldigi civicten yapacagi tek sey aracini satisa cikarip iyi para karsiligi satip karsiliginda bir golf almak eger alabilirse. Yillarca vw, audi kullanildi bizim evde. Alman arabalariyla alip veremedigim de yok fakat arkadasimiz gereksiz bir fanatiklik icerisinde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 41924193419441954196
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.