Şimdi Ara

Fps bu sistemde neden çok az

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler , Arkadaşlar benim sistem : AMD Athlon X2 4600+ , Kingston DDR2 (2x1) 2GB 1066 Mhz Ram , ATI HD4650 1GB 128 Bit ekran kartı var , monitör girişi vga galiba bunları tam olarak bilmiyorum vidalı girişi ona vga mı diyorlar bilmiyorum herneyse , Mount and Blade Warband diye çok basit bir oyun oynuyorum , Burada fps göstergesinde fpsimi görünce çok şaşırdım çünkü fps 40'ı geçmiyor , düşündüm bunun sebebi ne diye çözemedim çünkü ekran kartımı geçen sene almıştım ve böyle bir oyun için 40 fpslik bir ekran kartı değil , sizce sorun nedir? Nasıl fps değerini artırırım? Lütfen yardım , oyunda adam donarak koşuyor ve bu çok sinir bozucu



  • Öncelikle 40 FPS hiç fena bir değer değil oyunda adamın donarak konuşmasının 40 FPS yüzünden olduğunu sanmıyorum oyunda bir çok hata var tüm updatelerini kurmanı tavsiye ederim.
  • Ben oyunu zaten Steam üzerinden online bir şekilde oynuyorum 40Fps kötü yaf? Çünkü ben mount and blade in birçok farklı modunu oynuyorum bu sadece bir modunda 40 Fps oluyor diğerlerinde 120Fps ve sabit çok az arada oynama yapıyor tabi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.