Şimdi Ara

Doğrularla Aşka Cesaret Edin!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.arooda.com/dogrularla-aska-cesaret-edin!_47.html

    Sadece zarları atın, kendinizi kartlara ve sınırsız eğlenceye bırakın! Türkiye'nin ilk ve tek aşk oyunu “Doğruluk mu? Cesaret mi?” 69 TL Yerine Arooda.com Fırsatı ile Sadece 29,90 TL

    Türkiye'nin ilk ve tek aşk oyunu “Doğruluk mu? Cesaret mi?” de önce doğruları söyleyin sonra cesaretinizi gösterin. Bunlarla da sınırlı kalmayın, flört kartlarıyla karşı cinsle yakınlaşın. İsterseniz bir arkadaşınızı herkesin önünde müziksiz dans ettirin, isterseniz bir arkadaşınızı diğer bir arkadaşınızla öpüştürün, isterseniz de arkadaşınızın göbeğine bir şey koyun ve keyifli keyifli göbeğinden onu yiyin. Eğlencede sınır tanımayan “Doğruluk mu? Cesaret mi?” oyununa hemen sahip olun. “Gençlerin birbirini tanıması, eğlenmesi ve yakınlaşması için”” iki Türk genci yeni bir oyun yarattı. Ama yılların bilindik şişe çevirme oyununu değiştirdiği bir gerçek.

    Artık içinde sadece saf aşk değil erotizm de var.
    Bu kartlar ömür boyu eğlence garantili!

    “Doğruluk mu? Cesaret mi?” oyunu en az üç, en fazla sekiz kişiyle oynanıyor. Oyuncular arasında mutlaka erkek ve kadın bulunması lazım. Önce oyuncular iki gruba ayrılıyor. Ardından çanta, çakmak, topuklu ayakkabı, kalp, dudak ve cep telefonu şeklindeki sekiz piyondan herkes istediğini seçiyor. Zar atılarak oyun tahtası üzerindeki yolculuk başlıyor. Her hane, kartın cinsini ve kimin için çekileceğini gösteriyor. Oyunu da bu çekilen kartlar yönlendiriyor. Oyuncu üzerine geldiği hanede belirtilen kişi için, belirtilen kart cinsinden bir tane çekiyor ve o kişiye kartı okuyor. Üç çeşit kart var. Bunlar doğruluk, cesaret ve flört. Doğruluk kartındaki soruya en doğru cevabı vermek, cesaret kartında hiçbir şeyden korkmamak, flört kartında ise karşınızdaki oyuncuyla yakınlaşmaya hazır olmak gerekiyor.

    Bu süper oyun Arooda.com Fırsatı ile sadece 29,90 TL







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.