Şimdi Ara

Skyrim Dragonrend Görevi Buga Girdi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oyundaki bir kaç bugdan biri daha ortaya çıkmış bulunmakta. Parşomeni okuyup dragonrendi öğrendikten sonra onu gökyüzündeki ejderhaya (adını unuttum) uyguladığımızda normalde onun bize saldırması gerekli ve onu öldürücez görev bu yönde fakat oradan aşağıya hiç inmiyor hatta aynı yerden ayrılmıyor oradan bana saldırıyor. Ejderha orada buga girdi. Başkalarında da bu sorun olmuştur muhakkak çözümünü bilen yardım ederse eminim ki bir çok kişinin sorunu çözülecektir.



  • Sorunu çözdüm: Daha önceki save'leri sildiğimden ötürü oradan öncesine gidemiyordum "bak" dosyalarını save dosyalarına çevirerek 1.5 saat önceki yere döndüm bi şekilde düzeldi öldürdüm yoluma devam ediyorum.
  • ben parşomeni okurken de bug yaşadım. Gelmesi gereken ana dragon abi gelmemişti parşomenin içindeyken. Kapadım oyunu tekrar açtım, aynı save bi,r sorun olmadı ikinci denemede bug düzeldi.

    dedğin gibi sunağın üstündeki abi bana da saldırmadı bir türlü, onu da defalarca denedim ama yemedi, şu bak dosyasını save olarak nası değiştirdin ? ne yaptın da düzelttin bi anlatsana sana zahmet.
  • Oyun içinden silsek bile "AutoSave"ler kendini yedekleyerek siliniyor. Oyunun save dosyalarının olduğu yerde "autosave1.ess.bak" gibi bir şey görünür toplamda 3 tane autosave vardır sondaki bak'ları silerek sadece .ess'yi orda tutarak oyuna girdiğimizde savelerimiz olduğu gibi duruyor orada.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.