Şimdi Ara

Oyun Takas Başlığı [ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.434
Cevap
154
Favori
445.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şu anda sadece kuponlarım var. AC ve witcher hariç hepsini tek bir kupon karşılığında verebilirim. Her türlü kupon önerisine açığım. Hatta 1 kömür karşılığında da hepsini veririm

    Edit: Wormsler'i de takas etmeyi düşünmüyorum, ileride kullanabilirim


    Oyun Takas Başlığı [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sisyphus -- 30 Aralık 2011; 18:18:45 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mhertalian

    TRINE 2 karşılığında 5 tane kömür verebilirim...

    Arkadaşa yardımcı olalım lütfen, ayıp yaptığınız.
  • Day of Defeat: Source
    Cod 1
    Cod 2
    Cod :waw komur karsılıgında alınır...

    NOT:Kac komur ıstedıgınızı buraya yazın,PM ATMAYIN!
  • Civilization V GOTY Edition var elimde. İyi teklifler değerlendirilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi battleship08 -- 30 Aralık 2011; 19:46:58 >
  • Oyun Takas Başlığı [ANA KONU]


    Tekliflerinize açığım, günceldir.
  • Elimde Payday var. İsteyen varsa başka oyunla veya kömürle takas ederim. Özellikle mount&blade warband varsa iyi olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Auspexa -- 31 Aralık 2011; 2:04:36 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: L.A Noire

    3 Kömür
    %33 Valve
    %50 Wingsofprey

    Bunlara hangi oyunları verirsiniz ?

    yokmu
  • Elimde :

    Saw: The Game
    Shadowground

    mevcut. oyuna oyun ile takaslayabilirim.
  • arkadaşlar 6 kömürüm var yarın arkadaşımdan 2 kömür daha alacağım şuan online değil siz 8 kömür olarak sayın buna +2 kömür de ekleyebilirim görev yaparak toplam 10 kömür bulundurabilirim yakın zamanda, hangi oyunları teklif edersiniz komple paket dışındakileri de verebilirim güzel oyun yada oyunlar olursa 2.5 dolarlık dandik oyunlar kesinlikle istemiyorum onu şimdiden belirteyim görev olayı için de istemem görev i de es geçiyorum illa görev oyunu aramıyorum belirteyim ucuz oyunlardan sadece skydrift ve isaac olabilir ve bunları da tek olarak 2+kupon verebilirim ,5 kömür verebilirim 2 tanesine onun dışında bastion için 5 tane verebilirim tek olarak ona göre teklif edin cs source 6 kömür veririm , bad company 2 bunada 6 kömür , the orange box paket 8 kömür olabilir code master paket 8 kömür verebilirim vs ....siz yinede teklif edin bakarsınız unuttuğum bir oyun olur ayrıca overlords paketi için teklifleriniz güzel ise alabilirim ancak hemen yollayamam elinizde o oyunu tutmanız gerekecek 30 günü dolmadı hesabımın 22 ocakta yollarım bu yüzden gönderemiyorum başka bir yöntem biliyorsanız yollarım tabi ben bilmiyorum ama oyun güzel ilkini zamanında oynamıştım epey eğlenmiştim özellikle cinlerin sesleri vs yaptığı hareketler :)

    Oyun Takas Başlığı [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 31 Aralık 2011; 4:27:48 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tobepeople

    arkadaşlar 6 kömürüm var yarın arkadaşımdan 2 kömür daha alacağım şuan online değil siz 8 kömür olarak sayın buna +2 kömür de ekleyebilirim görev yaparak toplam 10 kömür bulundurabilirim yakın zamanda, hangi oyunları teklif edersiniz komple paket dışındakileri de verebilirim güzel oyun yada oyunlar olursa 2.5 dolarlık dandik oyunlar kesinlikle istemiyorum onu şimdiden belirteyim görev olayı için de istemem görev i de es geçiyorum illa görev oyunu aramıyorum belirteyim ucuz oyunlardan sadece skydrift ve isaac olabilir ve bunları da tek olarak 2+kupon verebilirim ,5 kömür verebilirim 2 tanesine onun dışında bastion için 5 tane verebilirim tek olarak ona göre teklif edin cs source 6 kömür veririm , bad company 2 bunada 6 kömür , the orange box paket 8 kömür olabilir code master paket 8 kömür verebilirim vs ....siz yinede teklif edin bakarsınız unuttuğum bir oyun olur ayrıca overlords paketi için teklifleriniz güzel ise alabilirim ancak hemen yollayamam elinizde o oyunu tutmanız gerekecek 30 günü dolmadı hesabımın 22 ocakta yollarım bu yüzden gönderemiyorum başka bir yöntem biliyorsanız yollarım tabi ben bilmiyorum ama oyun güzel ilkini zamanında oynamıştım epey eğlenmiştim özellikle cinlerin sesleri vs yaptığı hareketler :)

    Oyun Takas Başlığı [ANA KONU]



    boşuna yazmışın bence bu kadar şeyi.




  • az kömür mü teklif etmişim önemli değil yazsınlarda ekleriz kömür 10 tane toplam işte herneyse olmazsa gavur forumlarında takaslarık orda hiç yoktan oyun ediyor hemde yeterince yinede ilk foruma yazam demiştim ama aklıma geldi en ucuz ikinci el forumunda böyle bir fiyat çekmek tabi mantıklı değil gg de falan 140 a satılan ürün burada 120 çeksen 6 ay beklersin 100 e alabilirler belki :)

    Ha bu arada sen trade yaptın da ne oldu kupon çıktı, dedim garantiye alalım oyunları ama olmazsa tradeleriz arkadaş 4 kömür daha bulup 2 trade belki 50 dolarlık oyun çıkar :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 31 Aralık 2011; 4:50:15 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tobepeople

    az kömür mü teklif etmişim önemli değil yazsınlarda ekleriz kömür 10 tane toplam işte herneyse olmazsa gavur forumlarında takaslarık orda hiç yoktan oyun ediyor hemde yeterince yinede ilk foruma yazam demiştim ama aklıma geldi en ucuz ikinci el forumunda böyle bir fiyat çekmek tabi mantıklı değil gg de falan 140 a satılan ürün burada 120 çeksen 6 ay beklersin 100 e alabilirler belki :)

    Ha bu arada sen trade yaptın da ne oldu kupon çıktı, dedim garantiye alalım oyunları ama olmazsa tradeleriz arkadaş 4 kömür daha bulup 2 trade belki 50 dolarlık oyun çıkar :)

    öncelikle şöyle söyleyeyim. 10 kömüre 10 dolarlık 5 dolarlık bir oyun alabilirsin. keza oranlama ortalamaya vurursak aşağı yukarı bu şekilde. keza orange box 8 kömüre rahat bulabilirken 6 kömüre bad company 2 bulamazsın. keşke bulsak da biz de alsak umarım aradığını bulursun diyeceğim ama verdiğin kömür tekliflerini artırmazsan takas beklentin karşılıksız kalır. benimki sadece uyarıydı keza ben de aynı şeyi yaşadım sonra sinirlernip 21 kömürü craftladıktan sonra bi tf2 şapkası 2 de babayı aldım şanslıyım ki şapka manyaklarından birini bulup o şapkayı 9 kömüre geri verdim.




  • elinde call of duty en az %50 kodu veya cod oyunlarından biri olana kömür verilir.buraya yazın bakalım pm atmayınn
  • Oyun Takas Başlığı [ANA KONU]


    Orange Box ve Left 4 Dead oyunlarımı, başka bir oyunla takaslamak istiyorum, sevebileceğim türden bir oyun olursa tabii.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ashc

    Şimdilik orange box,hl ep2, worms reloaded, ve 2 kömür kazandım. Ben de zaten orange box olduğu için özellikle onu ve ep2(hl) yi takas etmek istiyorum. Worms içinde teklif verebilirsiniz.

    worms için 2 kömür ve 25 valve + 25 oddboxx verebilirim.

    @designr

    Oyun oyun değil ama witcher için yukarıdakileri verebilirim. İndirimini kaçırmıştım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelerinli -- 31 Aralık 2011; 16:20:08 >
  • 15 kömür. %33 ve %25 valve indirimi.teklifler bekleniyor

    Origin'den yeni bf3 alırken girilebilecek Back To Karkand keyim var.Originden normal bf3 alma aşamasında promotion key kısmına girerseniz back to karkand veriyor.takaslık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SellYourSoul -- 31 Aralık 2011; 19:23:52 >
  • %33 oranında Football Manager 2012 kuponuyla 1 kömür karşılığında takasa açığım.
  • Oyun Takas Başlığı [ANA KONU]


    Tekrar güncelliyorum, yeni şeyler eklendi listeye. Oyunlar, başka oyunlarla takaslıktır.
  • Son görevlerle 7 kömür oldu Left 4 dead 2 veya Orange Box ile takas yapabilirm yoksa çekilişe saklayacağım
  • 6 kömür %50Multiwinia %50Space Prates and Zombies %252K kuponları var. Karşılığında Magicka Collection alacak var mı?
    7 kömür var aslında ama 1 tanede çekilişe kalsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercan Ç. -- 31 Aralık 2011; 20:16:44 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.