Şimdi Ara

Her Elde Bir iPhone Var... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
1
Favori
6.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kisisel zevk meselesi arkadaslar.sizin telefonunuzdan ne beklediginizle alakali birsey bu. Ben oyun oynarim sen oynamazsin ben orda burda online olmak isterim ama sen istemezsin senin bilecegin is bu sonucta. Soyle bir durum da var ki bu marka tek telefon cikariyor . Bende su anda otobuste herkesin elinde nokia goruyorum ha olay ne her model farkli tabi boyle oluncada cok dikkat cekmiyo. Cok da kurcalamamak lazim sonra zenginin mali fakirin dili meselesine dusuyosunuz
  • çok gereksiz ve provokatif bir konu ama..bu kadar cevap var..yazmazsam çatlarım..
    bulunsun..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ysyselimy

    Iphone alan herkez kendini zengin gösteris sahibi sandığı için olabilirmi acaba ben iphone ilk piyasaya çıktığından beri kullanan bir insanım ta 2g metal kasalar çıktığında almıştım o zaman kimse bilmiyordu tabi bana sen salakmisin buna bu paralar verilirdi bu neymiş diyenlerin hepsi şimdi iphone kullanıyor neden acaba gösteriş için mi telefonun iyiliginden mi tabiki gösteriş için benim telefonum hiç boş durmaz hep oyunu olsun herşey olsun hepsi dolu olur adamlar bomboş kullanıyor çünkü ihtiyaçları oyun değil gösteriş şimdi xperia arc aldım farklı olsun diye bakalım sürekli alıp sattığım için buna ne kadar dayanacam

    Bende ilk 2g almistim 4 seneyi gecti hala calisir vaziyette hic parca degismedi 4 aldim o da emekli oldu yatiyor oyle not almak icin kullaniyorum :) ilk aldigimda telefonculara sormustum ama cihazi taniyan bilen cikmamisti :)




  • bence de gereksiz bir iphone fanı'nın açtığı gereksiz ama bir o kadar da bizim türk halkını anlatan gerçek bir durum. zira artık sağ olsunlar bizlere televizyondaki diziler ve flimler den; erdem ve namus gibi şeylerin önemsiz, fakat zenginlik ve bencilliğin ne kadar iyi bir şey olduğunu öğrettiler. canım ülkemde herkes hemen zengin olmak istiyor, kimse çalışarak bir yere gelineceğini düşünmüyor. okulu bitiren hemen hemen her genç (masa başı, maaşı yüksek, bedava hattı olan ve bedava gezeceği bir şirket arabası olan iş istiyor) durum böyle olunca bunca insan iphone değilde; nokia 1110 mu kullansın kardeşiiiiiiiiiim? Bence bu memlekette herkeste iphone telefon olması şart!!!!! ve artık bizimde türk milleti olarak fiyatı gereğinden pahalı dediğimiz kara fırın ekmek yerine; her gün çeşit çeşit pasta yemeliyiz!!!!!( amma da cenem düştü be kardeşim) bu arada madam anette de zamanın en güzel fransız güzeliymiş.....HASTASIYIZ DEDEEEEE




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cokko

    Arkadaşlar, henüz iphone umu almadım ama nasipse alıcam. iphone çok kişiselleştirilebilen bir telefon,iphone'u seçmemdeki o büyük sebeplerden biri de bu.Kendisi için tasarlanan kılıflar yardımıyla kılıkktan kılığa girebiliyor.Herkes ruh haline veya karakterine göre istediği renk,istediği desende kılıf alıp iphone'unu kişiselleştirebilir.Bu yüzden dışarda gördüğüm iphone'lar canımı sıkmıyor,ne kadar çok iphone görürsem göreyim biliyorum ki benim iphone um farklı,onun da kendi karakteri var

    Haklısınız, çok fazla kılıf vs. seçeneği var ama yazılım olarak kişiselleştirilebilen bir işletim sistemi değil iOS. Ama hakikaten piyasada deli kılıf var.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vatov

    Kıçına don alcak parası olmayanların alması beni rahatsız ediyor.3G almış 2.el bana uygulama yükleyemiyorum yardım et dedi.Bende baktım sürüm güncellemesi gerektiğini söyledim.O da bana aldığı adamın yurt dışından aldığı sürüm güncellerse kitleneceğini söyledi.Dedim kaç paraya aldın 300 dedi.Neyse tamam uygun alabilir bir şey demiyorum.Ama bu arkadaşlarıyla benim aldığım kıyafetleri ve harcamaları eleştirmeye başladı yok bir kazağa o kadar para verilir miymiş,20 liraya çok güzel elbiselere alırmış,yok spor ayakkabı için o kadar para fazlaymış.Bunu diyen kızda sürekli çakma şeylerle dolaşan,konuşmasını adabını bilmeyen,bakımsız(3-5 liralık dandik makyaj malzemeleri var ama kol kılları benim bacak kıllarımdan uzun gerisini siz düşünün), ve aşırı özenti.Ha devlet okulu okuduğumdan bunun gibi tipler görmem normal.Ama dershanede ve diğer takıldığım çevrede görmüyorum bunun gibileri.İşte bunların kullanmasından rahatsızım.Onun dışında istiyen istediğini kullanabilir.İnsanlar amaçlarına göre cihaz almalılar.Mesela ben gidip Macbook alabilirim.Hatta onu okula götürüp Macbook'um var diye havada atabilirim bu kız gibi.Ama işte onu alabilecek param olmasına rağmen bana hiç bir katkı sağlamadığından almıyorum.Neyi kullanmam gerektğini biliyorum.

    Önceki mesajımda da bu durumu belirtmeye çalışmıştım. Sonuna kadar haklısınız...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: farukakgun

    @step-team hocam S2 kullanıyorum hiç de büyük değil, video, internet vb. şeyler çok keyifli ebat olarak 4.3 tam karar biraz alışınca çok zevkli.

    Katılıyorum, 4.2" bana resmen küçük gelmeye başladı (Xperia Arc)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 78erhan78

    Konuyu acan arkadasin asil soylemek istedigi
    Sudur

    Aslinda hava atmak icin almamis meraktan almis ve severek kullaniyor kullanmak icin kullaniyor
    Ancak cevresinde iphone fazla olmasi onu rahatsiz etmiyor
    Ama icindende yahu bu kadar para verdik bari coluk cocugun elinde olmasin azcikta farkimiz olsun bune boyle 6300 gibi herkeste var diyor

    Bir yandanda hava atmak gibi bir niyeti kesinlikle yok

    Hani zevkle bir araba alirsiniz pahali guzel gosterisli

    Sonra o arabanin aynisi herkeste var onun gibi bisey

    Ben rahatsiz olmuyorum acikcasi ama dedigim gibi coluk cocugun elinde goruncede sinir oluyorum sanki cok ucuz alet gibi verdigim para icime oturuyor gibi

    Arkadasin dedigi gibi telefonu cebimden cikartigimda bon bon bakiyorlar e zaten sizdede var niye bakiyorsunuz. :)

    Bende kap kilif sakliyorum telefonu
    Sirf statu icin aldim diyen bir abi var yakinimda yuzume karsi kullanmak icin almadim aaa bak iphone u var desinler diye aldim dedi inanir misiniz agzim acik kaldi ne desem bos ona onun telefonun ici gibi ayni

    iPhone kullanmıyorum, ama kesilikle iPhone'a laf da etmiyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: joé black

    iphone olduğu için senin dikkatini çekiyodur algıda seçicilik seninkisi yoksa baya nokia da samsung da kullanan var en azından benim izlenimim bu

    Tamamen katılıyorum...
  • ben etrafta iphonedan cok blackberry görüyorum...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EvrenCCC

    ben etrafta iphonedan cok blackberry görüyorum...

    Benim çevremde %60 iPhone, %39 BlackBerry, %1 diğer

    edit: 1000. mesajımı atmışım bu arada



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Last Beerbender -- 23 Aralık 2011; 16:54:52 >
  • ben 2008 sonu New yorkdaydım ve ilk I phone launch edildikten bir hafta sonra aldım. Felaket bir olaydı. Kimsede yoktu ve dokunmatik ekranı ile Türkiyede kim görse gözlerine inanamıyordu.

    2 nesil değiştirdim telefonu I phonelardan. Ama bu kadar çoğalması benim tadımı kaçırdı. Şu an blackberry 9900 kullanıyorum. Haftayada Galaxy Note alacağım. I Padi tutuyorum ama onu değişmem hiçbirşeye.

    Özetle artık Iphonecu değilim.

    Selamlar
  • bi ara bi iphone 5 vardi o ne alemde ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eee nolmuş
  • Ne kadar iPhone o kadar ucuz ve bedava iletişim demek o yüzden sorun yok diyorum ben:)
  • Para tek sende var galiba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: a.f.y.

    cem yılmazın bir esprisi var ya: " arabanın hakkını ver hakkını" diye.

    aynı şey iphone kullanıcısı içinde geçerli.

    işin doğrusunu konuşmak gerekirse iphone kullanıcılarının içindeki power user sayısı, android kullanıcıları içindeki power user sayısından çok daha az. Tabi bunun android platformlarının kullanıcıyı daha özgür kıldığınında bir etkisi var.

    ama şunu da unutmamak lazım:

    bir reklam vardı hatırlarsanınız. Araba satıcısı soruyor:


    Satıcı: beğendiniz mi?
    Müşteri: evet.
    S:aileniz var mı?
    M:yok.
    S:anladım, siz bir dalgıçsınız ve oksijen tüpleriniz için büyük bir bagaja ihtiyacınız var.
    M:hayır.
    S:iki küçük yeğeniniz var ve bütün oyuncaklarını toplayıp her yaz size geliyorlar.
    M:yok.
    S:bu arabaya gerçekten ihtiyacınız var mı?
    M:yok. ama istiyorum." siz bir dalgıç sınız ve arabayı bunun için istiyorsunuz" Adam hayır diyor. sonra satıcı devam ediyor : " siz şunun için bunun için istiyorsunuz" demeye. adam her seferinde hayır diyor. Onu sadece "istiyorum" diyerek bitiriyor. Reklam sonunda "



    Bu reklamı izlediğimde bir gülme alıyor beni. Satıcı aileniz var mı diye soruyor ve müşteri yok dediğinde adam hemen anlıyor! Evet o bir dalgıç olmalı! Ya satıcı arkadaşım senin nasıl bir hayal dünyan var. O da nereden çıktı!

    insanlar sadece istedikleri içinde alabilir yani, ama ihtiyacım yok ama istiyorum diye Tır alıp onunla gezmessiniz sokaklarda.


    Biraz gülelim diye reklamla ilgili yorumum:



    Koskoca Renault’un reklamı. Çıka çıka bu mu çıktı dedirtiyor insana.

    Ekşi Sözlükte denk geldiğim tOmmy kullanıcı isimli yazarın girdisi ile bitirelim:

    -sizin arabada bundan var mı?

    -yok
    -anladım, o zaman siz bir dalgıçsınız ve oksijen tüplerini koymabilmek için geniş bir bagaja ihtiyacınız var?
    -sen reklamları karıştırdın
    -iki küçük yeğen?
    -olm bi s..tir git

    eksisozluk kismi super :))




  • Kimisi sadece gösteriş için alıyor.Kimisi gerçekten telefonun ne yapacağını bildiği için,itihyaçlarını karşıladığı için alıyor.Sıkıntı yok kim ne alırsa alsın.
  • telefonuyla farkli olmak isteyenler size seslenyorum
    3310 kullanin farkiniz olsun
  • Maddi açıdan kıyas olur mu bilmiyorum ama biçok arkadaşımın arabası var lakin çoğunda iphone yok. Üniversite bizim bölümde (150kişi) kimsede yok. Okulda da pek görmüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.