Şimdi Ara

w7 oyun ekranı sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • w7 ultimate 32 bit pc kurdum yaklaşık 12 oyun var pc de ama sadece nfs the tun ve dragon age 2 de sorun var sorunlar aynı değil nfs the run da tam ekran yaptığımda ekran sanki olduğundan büyükmüş gibi orta sol üstünü görüyorum pencere moduna aldığımda sorun yok ama öylede oyun oynanmaz..

    dragon age 2 deki sorun ise şöyle yine pencere modunda sorun yok ama oyunu tam ekrana aldığımda herşey gözüküyor gözükmeye ama farenin durduğu yerle oyun menüsünde tıklanan yer aynı olmuyor. mesela new game yazsını tıklayabilmek için o yazının 4 cm sol 2 cm altını tıklamam gerekiyor böyle saçma sorunlarla ilk defa karşılaştım son 8 saatimi bu konuyu araştırmakla geçirdim belki bu başlığı okuyan arkadaşlardan bi çözüm gelir.

    sistem amd x4 645 3.1 ghz işlemci
    4 gb ram
    1 gb gts 250 ekran kartı

    NOT: sorunuun ekran kartından yada directx den olabileceğini düşünüp er türlü kurulumlarını denedim ama olmadı nvidia ayarlarından çözebileceğim bişeyse onu bilemem ama sorunun eksik bir sürücüden kaynaklı olduğunu sanmıyorum



  • çözünürlüğü monitörün orjinal çözünürlüğünde mi kullanıyorsun değilse monitörün tavsiye edilen çözünürlüğüne getir ondan yapabilir.
  • ekran 22" önerileni 1920*1080 bende onu kullanıyorum
  • şöylede bir durum var ama onuda söyliyim daha önce bu pc yi 18.5" monitörde kurup sonradan 22" monitör takmıştım o zaman önerileni 1440*900 gibi bişeydi orda sorun olmamıştı bu monitörde kurunca önerilen 1920*1080 oldu neden böyle bir durum oluştu anlamadım gitti ya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.