Şimdi Ara

Vestel F18 Jetwash ve yeni nesil çamaşır makinelerini konuştuk (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
9.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bize ne beyaz eşyadan. bizim donanımdan ya da donanımhaberden anladığımız bu değil ki.
  • Vestel eski ve ülkemiz için iyi bir firmadır, ürünlerindeki kalite modeline göre düşük veya yüksek olabilir, daha çok pazarlama stratejisidir. Dünyada 1 veya 2 firma vardır tamamen kendi üretimiyle ürün çıkartan, Çinde üretim için de aynı, Toshiba,Samsung panelleri verir, taiwandan dış koruyucu, elektronik elemanlar malezyadan vs vs...
  • Nekadar adi malida olsa bir fransiz bir alman bir ingiliz malina para verecegime Vestel alirim. Hic degilse binlerce Turkun calistigi bir firma...
  • DonanimHabere vestel için kayıt oldum. Herkese selam
  • Vestel diyince aklıma
    Aldığımız no-fros şoklayıcının motorunun bozulması, Çamaşır makinamızın defalarca kez bozulması vission modeli olması gerek hatta reklamında ata demirer'in oynadığı ve türk kası diye hitap ettiği reklamdaki çamaşır makinası. Ancak tüketici haklarına verip ürünü kabül etmiyerek ürünü değiştirttiğimiz ve gelen ürününde beyni yanıp beyninin değiştirildiği kayışının koptuğu, aldığımız 3 adet biri 72 ekran öbürleri 32 ekranlardan 72 ekran olanın sürekli olarak görüntü vermeme problemi, geç açılma problemi, 4 ayda bir sürekli olarak tuş takımının bozulması, hoperlörünün değiştirilmesi aklıma geliyor.
    Arkadaşlar vestel tercih ederken lütfen bunlarıda göz önünde bulundurun bu kesinlikle marka karalama değildir ama teknoloji şans işi değildir. Ayrıca arkadaşlara bir yanda hak veriyorum, zaten sitenin heryeri reklam dolu bunun üzerine reklam yapılıyor. Bari reklamda bahsi geçen firma adam akıllı bir firma olsun.
    Şuana kadar sıkıntı görmediğim markalar
    Hotpoint ariston
    AOC led lcd teknolojileri (Bosh yan firması)
    AEG
    Samsung
    Asus
    Msı
    Ürün alırken bu firmaları tercih ediyorum artık.
  • türk firması diye aldığım ürünlerde sıkıntı cıkmadı degil ama teknik servisde sagladıgı başarı ile memnuniyetimi kazandı. dünya çapındaki firmalarla boy ölçüşmek kolay değil. bunu da rekabetci fiyat politikası ve servis destegi aşacagını düşünüyorum.
  • Eğer başlığa kanıp giren varsa videoyu 4. dakikaya sarsın.

    Güzel reklam.
  • vestel bi zahmet teknolojiden bahsetmesin geliştirdikleri hiç birşey yok, yaptıkları tek şey, dışardan gelen ürünlerin arayüzlerini türkçe ve türkiyeye uyarlamak...
  • Vestel piyasada çok kötü itibar bıraktı ne kadar vestel kullanan tanıdığım varsa şikayetçi.Şimdi ürettiği ürünler belki kaliteli olabilir kullanmadığım için birşey diyemem ama tüketicinin gözündeki önyargıyı kırmaları gerekiyor.Bunun için her ürününe en az 5 yıl yerinde garanti versin mesela.
  • vestel adlı markayı övenlere sesleniyorum, argesi ve patentleri genelde koreye ait olan bi markanın nesini övmemizi istiyorlar, 4 yıldır markasını herkesin bildiği diğer markanın bilgi ürünleri teknisyenliğini yapıyorum,
    1-dünyanın en az enerji ile bulaşık yıkayan bulaşık makinesi
    2-kadınları bile kıskandıracak kalitede türk kahvesi yapan telve ve bu telvede asla çekirdek kahve veya 3ü bir arada yapamazsınız hata verir.
    3-dünyanın en sessiz çamaşır makinesi
    4-bölünebilir soğutucu teknolojisi
    5- argesi de dahil olmak üzere tüm üretimleri türkiye tesislerinde yapılan 3D led tv ler, oll in one tvler yani sizin deyiminizle smart tv ler...
    ve daha fazlasını yapan bir marka
    600 den fazla servis 7/24 ücretsiz hizmet veren 3 adet çağrı merkezi
    türkiyede yerli üretime sahip pcr (yazarkasa ve mali kayıt cihazları)

    Vestel markasında bir çamaşır makinesinin anakartı 300 tl ye yakın buda makinenin 3 de 1 fiyatı
    beko ya da arçelikde 80-90 tl ve türkiyenin heryerine servis dağ,tepe,bayır,çayır farketmez.
    vestel markası uzak mesafedeki bir arızalı ürüne garantili olsa dahi ücret karşılığı hizmet veriyor. Daha fazla anlatmaya gerek yok ben reklam yapmıyorum herkes biraz gerçekci olsun vestelin servis teknisyenleri dahi arçelik-beko kullanıyor. karar verirken satış sonrası hizmetleri ve dayanınklılığı gözden geçirmeyi bir yana koyup, neyin yerli neyin yapancı olduğuna karar verin yahudi malı diyenler de var bahsi geçen markalara. onlarda iyi araştırıp birdaha düşünsün...
  • Bu markanın sahibinin suratını bir görmek bile bunu almamak için yeterli.
  • Yanlışlık oldu sanırsam yorumları karıştırdım.(Yorumum silindi sanıp kızmıştım kusura bakmayın) ama ek olarak >eee buda normal yani , bir sayfada aynı haberi defalarca kez reklam yaparsanız şaşırmış olmalısınız ki bende şaşırıp saçma davrandım. Aynen sizin gibi :)
  • Vestel kendini çok fazla zorlamasa iyi olur. rekalama bu kadar önem vereceğine kaliteye kalifiye çalışana önem verseydi bugün boch profilo yerine vestel ürünlerinin dünya ve türkiye de ismi sık sık anılacaktı. lakin vestelin izlediği yol müşteri memnuniyetinden ziyade satış hedefleriyle ilgilidir. bu durumda kaliteden bahsetmek ve kalitenin vestel ürünlerinde yeterli olduğunu düşünmek anlamsızdır..

    Eski bir personeli olarak bunları anlatmamdaki amaç sizlerin kalite=vestel midir? düşüncelerinize ışık tutmaktır. karalama yapmam söz konusu değildir gerçekler acıdır...

    saygılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanhasimcan -- 23 Aralık 2011; 9:07:12 >
  • amd nin yeni nesil ekran kartlarını arıyordum nereye geldim ben .s
  • Vestel'de çalışan arkadaşım bile diyor. Vestel %50 şans işi. İyisine denk gelirsen ne ala.
  • aslına bakasanız pazarlama departmanının oynadığı en tehlikeli oyundur bu. marka nasıl maymun edilir kanıtıdır. yoruma açık reklamın en riskli tarafı.. buraki yorumları baz alan bir tüketici vestelden vazgeçer.. bu gibi reklam çalışmalrı yapaken dikkatli olmak lazım..

    beyaz eşya pazarını özetlersek eğer. türkiyede durum sıralaması şu şekilde.

    1- koç grubu (arçelik - beko altus )
    2 - BSH grubu (bosch siemens profilo)
    3 - zorlu grubu ( vestel - regal)
    4 - indesit company (hotpoint-ariston indesit )

    diğerleri ise samsung lg vs...

    inanmayan GFK nın pazar araştırmasına baksın..

    avrupa avrupa diyor da vestel vestelin avrupada esamesi okunmuor.

    üretici bazda avrupanın ilk üç firması

    1-bsh
    2-indesit
    3-electrolux

    gelelim bulaşık makinesi kullanımına 12 kişilik yemek takımını elde yıkamak için ortalama 130 litre su harcarsınız bulaşık makinelerinde ise 7 ile 15 litre arasında değişir. bulaşık makinesi kullanımı gerçektn yaygınlaşması gereken bir konudur. hem bireysel tüketici için hemde lke ekonomisi ve çevreye olan duyarlılık için..

    önümüzdeki yılın ikinci haftası sanayi bakanlığının kampanyası olacak enerji sarfiyatı düşük olan ürünlerde ciddi kampanyalar yapacak firmalar..

    iyi hesaplamak ve iyi değerlendirmek lazım..
  • bizim gibi üretimde çalışan sistem ve donanım tecrübesine sahip arkadaşların görüşleri aydınlatıcı olmuştur umarım. gönül ister ki yerli markaların dünyada ismi olsun sanırım bunu birtek koç gurubuna bağlı beko markası yaşatmıştır ingilterede bile belli bir pazar payına sahip bir markadır beko..
  • Reklam resmi çok kötü seçilmiş, ürünün adı F18 diye reklam afişinde Jet uçağı kullanılmak zorundamıydı? Kaldı ki resimdeki uçak F18 değil, madem hız ve F18 ismi ile bir jet uçağı benzetilecek, bari resminde F16 kullanmayın.
  • videoyu izlemiyorum. DH'ın birşekilde reklam yapıp para kazanması için bu tip reklamlarına saygı duyuyorum ama vestele asla duymam.. Hayatımda gördüğüm en dandik beyaz eşya üreticisi.. hem kendi kullandıklarımdan hemde yakınlarımın kullandıkların hareketle diyebilirim ki vestel kullanıpta memnun olan tek Allahı kulu tanımadım. hatta bir yakınım son model bir çamaşır makinesini başka bir marka ile değiştirdi böyle rezillik olamaz.. çamaşırları ıslatıp sıkıp size veriyor. olduğu gibi çöp oldu çalışan makine.. şikayetimvar internet sitesine girin en fazla şikayeti olan markadır. daha fabrikadan çıkışı bile adam gibi tamamlanmdan buzdolabı alırsanız şaşırmayın başıma geldiğinden biliyorum.. o yüzden bu marka çoğu ürünü ihraç eder çünkü yurdum insanı artık tanımaya başladı markaları nedir ne değildir diye.. reklamlarını bile ülkesinde yaptırmaktan aciz bir firma..
  • Üye adım Overclock1ng ama giremedim...

    Geçenlerde LCD TV alacakken dedim ki kendime: Türk Malı'na destek olayım. Vestel'e gittim ve 32" FullHD LCD TV sordum. Bana 1000 Lira dedi. 100Hz mi dedim: Yooo dedi.
    Çıktım. Gidip İnternet'ten 32" FullHD, 100Hz, ECO Panel, 4 HDMI'lı ve Ethernet girişli, DLNA destekli, SDHC Kart Yuvalı, LG Panelli Toshiba LCD TV yi kargo parası da ödemeden 12 taksitle 849 Lira KDV Dahil aldım. Bizim firmalarımız kendi ülkesinin vatandaşlarını böyle ütmeye kalkarsa ben de böyle Türk Malı almamaya devam ederim. Aferin. Böyle devam et Vestel...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.