Şimdi Ara

Termal Macun Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arakadaşlar bilgisayarıma alalı baya oldu hiç macun değiştirmediğim halde işlemci ısısı boşta 26-27 derece yük altında 40-45 dereceydi.Yani süper :D Soğutucu stok soğutucu olmasına rağmen süper değerler bazı arakadaşlar gidip o kadar para verip guzel soğutucular alıyo fakat overclock yapınca bu değerlere erişemiyorlar.Ben zor olanı başarıp bu değerlere eriştim fakat macun değişmeye karar verdim.Gittim gri renk olan macundan aldım.Macunu tanıdığım güvendiğim aynı zmanda eniştem olan Güven abimden aldım :D eve geldim işlemcinin üzerine güzelce yaydım gri macunu daha sonra fanı taktım Pc açıp değerlere baktığımda boşta 35 derce yukte 50 derceydi!Oldukça can yakıcı!Biraz uzun oldu ama:D
    Yeni macun almayı planlıyorum!

    Arctic Cooling MX-3 ya da Gelid GC-Extreme olabilir fakat fiyat bakımından azda olsa sorun yaratabilirler bilmiyorum ama fiyatı ne olursa olsun bildiğiniz iyi macunları sıralayın lütfen :)

    Şimdiden teşekkürler :D







  • macunu yaymicaktın ki az bşi skıcaktın zaten ısıdan o kendi kendine yayılıyor...
    ayrıca o aldığın gri macn sıvı galiba bende almıştım bi kere memnun kamadım beyazları iyi
  • vatandan xigmatek marka klasik gri görünümlü macundan aldım . uzun zamandır kullanıyorum çok memnunum . kıvamı inanılmaz yoğun ve performansı harika
  • Ben beyazdan yanayım ozman arakdaşlar marka önerebilecek varmı daha beyaz termal macun için?Arakadaşlar bilmem bişeyin farkına vardınızma ama bilgisayarlarda olan ilk macunlar daha çok performans veriyor daha kaliteli macun kullanıyorlar ve hepsi beyaz oluyor.
  • hocam piyasadaki en iyi macun diyebileceğim zalman stg1 de bahsettiğim xigmatek renginde ve kıvamında . ki zalman stg1 bence en iyi macun piyasadaki .
  •  Termal Macun Sorunu

     Termal Macun Sorunu


    piyasadaki en iyi macunlardır hocam . renkleri de genellikle hep gridir içeriğinden ötürü olsa gerek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.