Şimdi Ara

motorlu direksyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • motorlu direksyon arıyorum ama 80 lirayı geçmesin
    motorlu dediğim titreşim değil yarış yaparken spin attığında direksiyonun zorlaması yani zor dönmesi, gerçeklik duygusunu vermesi



  • güç geribildirimli bildiğiniz ucuz bi direksiyon yokmu yaa
  • Dostum yapacagimiz seyler ayni ac bir teknoloji magazasinin sitesini force back ozelligi iceren urunleri incele...
  • force back bu dediğim özellik mi peki ve bana bi ürün öner ama ucuz olsun mümkünse
  • Ozelligin ismi tam olarak force feed back bir urun onerirsek;

    http://www.vatanbilgisayar.com/Oyun%20Konsol%20Aksesuar%C4%B1/goldmaster-rc-405-rc-405-titresimli-pc-direksiyon-konsolu/productdetails.aspx?I_ID=45342

    Cok kaliteli degil ama cep dostu...
  • Anladığım kadarıyla feedback özellikli direksiyon istiyorsunuz.
    Buna bakmanızı tavsiye ederim.
    http://www.mormani.com/urun/848493718124078f61f883b1834f6448/TRUST-TRUST-GM-3200-Titresimli-Direksiyon-Usb-(Bilgisayar)
  • Her iki linkteki direksiyonlarda sadece titreşim var .Logitech ürünlerine bakmalısın. Logitech Momo Racing-Driving Force GT / Pro -Formula exe Arkadaşlarda belirtmiş zaten , o özelliğin ismi ForceFeedback ama verdikleri linklerdeki ürünlerde sadece titreşim var (Kullandığım için biliyorum)senin sorduğun/istediğin özellik yok.
    İlk başlangıç için (100 TL civarı 2.el) MomoRacing öneririm ancak sıfır bulamazsın 2.el alabilirsin (Kolay kolay bozulmaz bunlar 2.eli bile eminim taş gibidir) ,2.el Driving Force Pro (150TL ) veya sıfır (280-300TL) veya 2.el Driving Force GT (200TL) Formula exe (40-60TL) alabilirsin .PC kurulumu çok az zahmetli fakat bir kez kurunca tadından yenmez.DrivingforceGT kullanıyorum ben ama , nedense sanırım tipi yüzünden aklım hep Momoda kalmıştır.Zaten şimdi bu bilgiler ışığında araştırırken göreceksin karşına bir 900/240 derece açı olayı çıkacak onu hiç dikkate alma çok bir fark yok aralarında o tamamen playstation3 GranTurismo serisi oyunlar için olan bir özellik .PC de NFS serisi TestDrive Grid Driver v.s. için 2,5 tur olayına gerek yok zaten sen masa başında Direksiyona 2,5 tur attırıyosun sarıyer minibüsü gibi oyundaki şofer amcamın umrunda değil direksiyon 240 derece dönüyor .Şu ana kadar bie German Truck oyununda bide 10 dk sonra arabanın uçtuğu 3dCity car Driving oyununda 900derece gördüm .
    Toparlıyorum al 100 TL ye bir 2.el momo , bak kayfine diğerlerini GT/Pro vs hiç merak edip düşünme Momo dan çok çok üstün değiller .Diğer ucuz forcefeedback li olanlarda ya masaya bağlanma yeri yok ,yani vantuzlu yada pedalları bi tuhaf .




  • eğer dediğim özellik momo racing force direksiyonda varsa gerçekten süper zaten logitech olması beni etkiledi bu araştırıp alıcam çok saol @ universum
  • 2. el momo al arkdasim ben 3. senem oldu g25 te 15 dk once vites kutusu dagildi ne yapicagimi bilmiyorum pisman olmazsin (LFS den uzak kaldim yaaa.)
  • bi tane çok az kullanılmış 2. el momo aldım 80 liraya artık gelmesini bekliyorum :)
  • Valla hayırlı olsun en iyisini yaptın emin ol .Dediğim gibi diğer ürünleri drivingforce gt miş g25 miş acaba nasıl, titreşim, kıpraşım, güç , bilmemne hiç merak bile etme, inşallah elindeki momo hepsinin ortası bide logitech in sitesinde lg510 diye bi driver var, sana uygun olanı 32bit 64bit dikkat et onu indir kur ki zaten bütün modellere tek driver iniyor, güle güle kullan.
  • gerçekten çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler içinde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.