Şimdi Ara

Mkv destekli BD ve DVD playerlar hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar. bu gibi başlıklar açmadan önce mutlaka araştırma yaparım ancak bu sefer tatmin edici bilgiler bulamadım kusuruma bakmayın artık yaklaşık bir ay önce philips 4000 serisi 82 ekran lcd tv aldım. elimde bolca mkv formatlı film var ama malum tv desteklemiyor. ben de bunun üzerine 5.1 ses sistemi ve disk player(blu ray veya dvd) almaya niyetliyim. sizlere sorum, aşağıda verdiğim ses sistemini alacağım ve bunun uyumlu olacağı mkv destekli dvd veya bd oynatıcı almak istiyorum. benden kaçmaz aranızda gördüğüm gayet tecrübeli arkadaşlar var yardım erderseniz sevinirim. bu arada film arşivimin bir kısmı da çift katmanlı dvd içerisinde.


    http://www.bimeks.com.tr/urun/108854/creative-inspire-t6160-5-1-hoparlor.aspx

     Mkv destekli BD ve DVD playerlar hakkında


    +

     Mkv destekli BD ve DVD playerlar hakkında


    +

    ?







  • güncel
  • dvd player olarak hiçbir cihazın mkv oynatmadığını biliyorum. bd player almaktansa kaliteli bir medya oynatıcı almayı düşünmez misiniz? dvd sayınız çoksa da yanına bir de harici dvd wr alırsınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: saintroyo

    dvd player olarak hiçbir cihazın mkv oynatmadığını biliyorum. bd player almaktansa kaliteli bir medya oynatıcı almayı düşünmez misiniz? dvd sayınız çoksa da yanına bir de harici dvd wr alırsınız.

    evet media playerleri bakistirdim ancak gorunuse onem verdigimden uygun gelmedi hem de ilerisi icin orijinal film fikirlerim var. bu durumda sanirim blu ray oynatici alacagim. Aklima takilan soru sistem arasindaki kablo giris-cikislari uyumsuzluk sorunu yaratir mi?

    bir de samsung'un yaklasik 200-250tl arasi modellerini uyumlu kullanabilir miyim?
  • o fiyattaki bi bd player ın da mkv dosyalarını oynatacağını sanmıyorum. mkv işin içine girecekse mutlaka medya oynatıcı alınmalı. eğer düşünülmüyorsa herhangi bir disk oynatıcıya yönelinmeli.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: saintroyo

    o fiyattaki bi bd player ın da mkv dosyalarını oynatacağını sanmıyorum. mkv işin içine girecekse mutlaka medya oynatıcı alınmalı. eğer düşünülmüyorsa herhangi bir disk oynatıcıya yönelinmeli.

    almak istediğim ürünü sanırım buldum. yorumlar da olumlu:

    http://www.bimeks.com.tr/urun/119474/samsung-bd-d5300-bluray-oynatici.aspx

    *Kutu içeri güzel, *Türkçe kullanım kitapçıkaları var, *HDMİ kablo hediye olarak kutudan çıkıyor, *Smart TV yazlımı var yani en son D serisi TV lerde çıkan Smart TV Apps. var. Youtube,Picasa,Twitter vs ayrıca galeriden ücretsiz inderebileceğiniz onlarca uygulama *Dokunmatik tuşlar ama Neredeyse dokunmadan bile çalışabiliyor *USB harici diski destekliyor *MKV dosyalarını oynatıyor *Dts var *Fakat alt yazılarda sorun olabiliyor. *Anynet var *DLNA var *Kullanışlı uzaktan kumanda *Şık tasarım


    ama dediğim gibi beni korkutan kablo giriş-çıkışların uyumsuzluğu




  • http://forum.donanimhaber.com/m_51838656/tm.htm

    sanırım burdan baktınız. kullanan arkadaşa pm atarak sorularınızı sorabilirsiniz. madem mkv de bir sorun yok, sizin için son derece uygun bir çözüm olarak gözüküyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.