Şimdi Ara

Volvo V40: Ve O Sensin (363. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.802
Cevap
115
Favori
648.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 361362363364365
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Laminon

    Hocam valla ben bile artık sizin bi v40 sahibi olmanızı çok hissediyorum

    Hatta kendi aracımızı alırken oraya bile sordum ellerinde fazladan bi araç var mı diye vardida baha pahalıydı sizi bilgilendirmedim

    teşekkur ederim hocam Valla kampanya cok iyiymis ben cok gec gordum yoksa şimdiye alırdım.V40 larin fiyatlarini hep yuksek biliyordum.124900 e satilan aracada simdi 139 bin vermek istemem acikcasi.2.el olarakta fiyatlar yuksek takip ediyorum artik eninde sonunda alacagim.Tekrar tesekkurler sormaniz bile yeter bugun biraz daha arayim bayileri belki denk gelir kismet artik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zqsvm Z kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, bende ön park sensörü için bir iki yetkili servisi aradım ancak otomatik park asistanı ile birlikte geldiğini söylediler. Otomatik park asistanı için işçilik dahil 2700TL dediler. Volvo sitesinden araç modelinizi seçtiğinizde uyumlu aksesuarları listeliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mystec -- 4 Aralık 2017; 15:2:25 >
  • mystec M kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz aksesuar bölümünden detaylı inceledim, görünüşe göre gerçekten zahmetli işciliği var... arka sensör ile idare edicem artık.. teşekkürler.
  • kışın katlanır aynaları açık mı bırakıyorsunuz? Buz tuttuğunda açılması zor olur gibi geliyor, o yüzden -5'lerde katlanma özelliğini pasif duruma getirmeyi düşünüyorum
  • Beyler, aksesuar kampanyasından birden fazla araç için yararlanabiliyor muyuz? Örneğin forumdan iki kişi anlaşsak ve 3er bin liralık aksesuar alsak %20 indirimden yararlanabiliyor muyuz?
  • Merhabalar v40 aracim icin portbagaja dusunuyorum estetigini ve aerodinamigi bozmayacak sekilde bu konuda orijinal volvo aksesuarinimi onerirsiniz yoksa baska marka onerileriniz olurmu acikcasi kararsiz kaldim bu konuda
  • quote:

    Orijinalden alıntı: crazydentist

    Merhabalar v40 aracim icin portbagaja dusunuyorum estetigini ve aerodinamigi bozmayacak sekilde bu konuda orijinal volvo aksesuarinimi onerirsiniz yoksa baska marka onerileriniz olurmu acikcasi kararsiz kaldim bu konuda

    hocam bende düşündüm, volvonunkiler ergonomik ama biraz pahalı :), ayrıca bağlantı noktalarını da ayrıca satıyorlar. başka markalarda bakmaya gerek yok. Nickname "dentist" olduğu için bize dokunmaz

    [bende dentistim :))]
  • Dokunmadigina gore taktirdiniz sanirim o zaman fotograflarini paylasabilirseniz nasil durdugunu gormus oluruz
  • Merhaba arkadaşlar aracım V40 CC. My Car menüsündeki "Araç Tuş Belleği" seçeneği ne işe yarıyor, yani bunu işaretlememiz ya da onay işaretini kaldırmamız neyi etkiliyor? Bilenler cevaplarsa memnun olurum araştırdım bulamadım çünkü. Şimdiden teşekkürler. Herkese hayırlı günler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cetrefillijeti

    Merhaba arkadaşlar aracım V40 CC. My Car menüsündeki "Araç Tuş Belleği" seçeneği ne işe yarıyor, yani bunu işaretlememiz ya da onay işaretini kaldırmamız neyi etkiliyor? Bilenler cevaplarsa memnun olurum araştırdım bulamadım çünkü. Şimdiden teşekkürler. Herkese hayırlı günler.

    Mesela aracı iki farklı kişi kullanıyorsa 2 anahtara ayrı ayrı koltuk ayarlarını,ayna ayarlarını kaydediyor ve kapı hangi anahtarla açılırsa o anahtara kayıtlı ayarları uyguluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ediyorum cevap için. Araç tuş belleği yerine Anahtar hafızası gibi birşey yazsalarmış daha iyi olurdu diye düşünüyorum! İyi günler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: crazydentist

    Dokunmadigina gore taktirdiniz sanirim o zaman fotograflarini paylasabilirseniz nasil durdugunu gormus oluruz

    Bana dentist olarak dokunduğu için taktıramadım... ama benim başkalarına gönderme yaptığım cümleyi üzerinize alınmışınız... neyse boşverin...



    Saygılarımla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence size gonderme yapanlarada hicbirimiz Sabanci dan daha zengin degiliz diyebilirsiniz
    Bu arada koca forumda kimse mi portpagaj taktirmadi sadece benmi dusundum.Volvodan fiyat aldim 3000 tl den basliyor ama daha estetik modellerin sadece fiyati 4000 kusur tasiyicilari 1300 tl civari bayagi maliyetli alternatiflerin nasil durcagini kestiremedim acikcasi
  • crazydentist kullanıcısına yanıt
    Ben de bir ara portbagaj işini baya araştırmıştım. Yurtdışında daga uygun fiyatlı idi,ancak getirtilmesi oldukça zor. Türkiye'de kaliteli ve daha uygun fiyatlı olarak hapro marka önerebilirim. Kullananlar genelde memnun. 2.el portbagaj da düşünebilirsiniz. Bu işin üstadı bildiğiniz gibi Thule'dir. Volvo'lar da Thule zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzeller içinden bir seni seçtim, kalbimi ben sana verdim.



     Volvo V40: Ve O Sensin



     Volvo V40: Ve O Sensin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar selam, 2016 model v40 t3 geartronic sahibiyim. Size bir sorum olacak, otomatik vitesi R konumda geri gittikten sonra frene basip araba durdugunda N ye aldgnzda hafif bir vuruntu, *dup* diye tok bir ses duyuyorum. Geartronic 6 ileri sahipleri benzer durum sizde de var midir? Aracinizi firsat buldugunzda deneyebilir misiniz? Normal midir bilemedim.

    Not: D de gittikten sonra N ye aldgmda ayni sesi, durumu hissetmiyorum. Yalncza geri gittikten sonra R den N ye geciste duyuyorum.

    Tecrubesi olanlar degerlendiriseniz cok sevinirim.

    Tesekkur ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • V40 kampanyalı fiyatlar, araç kalmadığı için sona ermiş.
  • ancestor A kullanıcısına yanıt
    Yakıt deposu fule yakın doluyken geri gidip dururken vs. depodan çalkantı sesi geliyor bende dup diye

    Bende ilk başta şanzımandan geliyor sanmıştım fakat yakit deposundan geldiğini farketttim.Belki sizde de ordan geliyor olabilir. 8 ileri geartronic

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar d2 pwr için 40.000 bakımını ne kadara yaptırdınız ? Titreme gibi şikayetlerle kavrama değişimi gibi işlem yaptıran oldu mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arabaci_58 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar 52 bin km de titreme ve devir deki istikrarsizlik yuzunden kavrama degisti. 8 bin kusurluk fatura cikmisti, neyseki garantiden degistirdiler. Zaten bu powershift denilen sanziman berbat otesi. Son cikardiklari v40 larda artik degistirdiler bildigim kadariyla. Servis ucretleri gercekten pahalli 3 yil boyunca yetkili servise goturmustum garanti bitince ozel servise basladim .Fakat ozel servislerde bes para etmez adami soymak icin ugrasiyorlar taktiklari parcalarda cabasi. Disarida yagini kendim aldigim halde bile 700 kusur para talep ettiler benden , neymis efendim 3 tane filtre degistirmis. Yahu taktigi filtrenin tanesi 40 tl ama birsey diyemiyorsun.
  • 
Sayfa: önceki 361362363364365
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.