Şimdi Ara

Volvo V40: Ve O Sensin (250. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.802
Cevap
114
Favori
649.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 248249250251252
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba

    volvo nun sitesindeki fiyat listesinde d4 motorlar gozukuyor.v40 için d4 motorlar Türkiye ye getirilmeye başlandımı? Satışları varmı?

    Teşekkürler
  • semin1907 S kullanıcısına yanıt
    İstediği kadar gelsin, vergi sistemimiz sebebiyle şişen o fiyatla o aracı hiç kimse almayacak, zaten t3 varken 40.000 tl fark d4 için vermek aptalca mağlesef

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam neden aptalca olsun t3 yeni motor daha ne oldugu belli değil,ayrıca arasında guc olarak daglar kadar fark var.Bildigim kadari ile t5 ile d4 ler de volvonun kendi üretimi önceden beri kullandıgı motoru.
  • semin1907 S kullanıcısına yanıt
    Yanlış anladınız, motora laf yok mükemmel motor, mükemmel şanzıman. Ama t3 le d4 arasındaki 44.000 tl lik fark iki motor arasındaki performans ya da kaliteden kaynaklanan farktan oluşan fiyat farkı değil, tamamen 1.6 lt,nin üzerinde olan hacimden dolayı devlete ödenen vergi farkı. yıllık 2 katı aşan mtv'de cabası. Almanya'da yaşasak akıllıca ama Türkiye şartlarında delisi olmadıkça c segmenti hb bir araçta aynı görünenini, neredeyse aynı gidenini en az 3 te 2 si fiyatına alabiliyorken kimse d4 almaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: metalshock


    quote:

    Orijinalden alıntı: MaTaDoR

    quote:

    Orijinalden alıntı: imagoodman

    D2 de polestar yok aman yanlış anlaşılma olmasın.

    Haklısınız şöyle düzelteyim;

    V40 için polestar yazılım paketleri sadece D3, D4 ve T4 motorlar için geçerliymiş.

    Servisler D2 motorlara da yazılım yüklüyorlar, Volcar Altunizade'de bizzat yüklenirken şahit oldum. Ben onu da polestar zannediyordum ki değilmiş. Ama sonuçta garantili bir yazılım.

    Mesajınızı okur okumaz heyecanla volcar altunizadeyi aradım ama asla böyle bir uygulama olmadığını ve yapmadıklarını söylediler :/ garantiyi hiç etmeden d2 r design imda 140 beygir almanın bir yolunu bulur bulmaz yapıcam ama ah işte :)

    Yani nasıl yalanlıyorlar bilmiyorum ama bundan 1 sene önce 20 bin bakımı için gittiğimde d2 motorlu rebel mavi bir v40 r-designa yazılım attılar. Hatta bir süre kullan beğenmezsen odemezsin dendigini bile duydum. O aracın sahibiyle beklerken baya oturduk konuştuk, çok iyi biliyorum konuyu yani...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar çok acil bir sorum var yanıtlarsanız memnun olurum. Pazarlık aşamasındayız. R desing r pack + base paket var. Base paket iöeriğinde neler var göremiyorum.
    birde sizce bu araç kaça alınmalı en efektif. Sıfır araçtan bahsediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurdan dolayı %12 zam gelmişti şuan kur yavaş yavaş düşmeye başladı ve seçimden sonra sabitler gibi geliyor acaba volvo da indirim olacak mı fiyat almıştık ama €3.50 idi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thekinger

    Arkadaşlar çok acil bir sorum var yanıtlarsanız memnun olurum. Pazarlık aşamasındayız. R desing r pack + base paket var. Base paket iöeriğinde neler var göremiyorum.
    birde sizce bu araç kaça alınmalı en efektif. Sıfır araçtan bahsediyorum.

    Arkadaşlar cam tavansız bu araç için 100k fiyat nasıl?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: habip07

    Kurdan dolayı %12 zam gelmişti şuan kur yavaş yavaş düşmeye başladı ve seçimden sonra sabitler gibi geliyor acaba volvo da indirim olacak mı fiyat almıştık ama €3.50 idi

    Ben kur düşünce indirim yapan firma görmedim ama yine bir ihtimal beklenebilir.
  • merhabalar

    sürekli takip ediyorum eskı yazıları mesajları cogunlugunu okuyabıldıgım kadar okumaya calıstım gozume hıc çarpmadı ama sıze bır kac sorum var
    pek fazla kımse yok galıba arabasıyla oynayan degısıklıkler de bulunan yanı buna modıfıkasyon da dıyebılırsınız o kısım sıze kalmıs :)
    sımdı benım sorum ınternette baktım bulamadım ama mesala bu aracların ampul kodları nelerdır mesala hyundaı araclarda h7 far kullanılıyodu..
    ben arka gerı lambalarının yetersız oldugunu dusunuyorum onları beyaz led ampuller ıle degıstırmek ıstıyorum ama hangı tarz takıcam bılmıyorum
    fıkrı yada bılgısı olan varsa yardımcı olursa sevınırım yurt dısından cok uzuza getırte bılırız..

    yada sızınde aklınıza gelen bır parca bı degısıklık bı ozellık varsa arastıralım araclarımızı daha da guzellestırmek ıcın neler yapabılırız hangı parcaları bulabılırız arastıralım

    herkese tesekkurler :)
  • Herkese merhabalar,

    Belki otomobil genel'de takip eden olmuştur. Önceden evde 2 araç sahibiydik, birisini elimizden çıkardık; diğeri de şu an satılık olarak ilanda. Bu araçlar satıldıktan sonra yeni bir araç almayı planlıyoruz. Ailede 3 kişiyiz, ama ben haftaiçleri evde kalmadığım için araç %95 annem tarafından işe gidip gelirken kullanılacak. Geri kalan %5 de ben kullanırım, babam mümkün olduğunca arabadan kaçan bir insan.

    Şu anda radarımızda 2 araç var, birincisi Subaru Forester ikincisi de Volvo V40. Her iki aracı da 2. el almayı planlıyoruz, bütçemiz sanırım 70-80 bin TL civarlarında olacak. Volvo V40 bu fiyatlara hem daha yeni model hem de daha düşük kilometreli bulunabiliyor, ayrıca yürütme maliyeti de daha düşük olacaktır diye düşünüyoruz. Her iki araç da benzinli olacak. Ben biraz performanslı bir araç olsun istediğim için 180 hp'lik T4 motorları istiyorum. Volvo V40 aslında bizim ihtiyaçlarımızı daha iyi karşılayacak gibi düşünüyorum, çünkü Kadıköy'de oturuyoruz ve V40'ı parketmek Forester'ı parketmekten daha kolay olacaktır.

    Aracın yılda 10-12 bin km arası kullanılacağı varsayılarak ve haftaiçi her gün E-5'ten Kadıköy-Kartal gidiş dönüş yapacağı varsayıldığında sizce V40 T4 motor nasıl bir tercihtir? Kendisi ani hızlanma-yavaşlama hareketlerine girmeyen ama akıcı trafikte de sol şeridin müdavimlerinden. Aracın otomatik olması önemli, annem 20 yıldır manuel araç kullanmaktan sıkılmış durumda.

    Bu araca bakarken nelerine bakmalıyız? Bir yerde ekspertize sokacak olsak bu civarlarda nereyi önerirsiniz?




  • mrcn[KAL] kullanıcısına yanıt
    sanki dizel almanız gerekiyor gibi geldi bana. forster 4 çeker dizel "manuel" almak istemezseniz o paraya otomatik dizel bir v40 alabilirsiniz sanırım.
  • Aracı bugün satın aldım, daha önce okuyanlar bilir v40cc advance için kapora vermiştim. Trafik sigorta vb işlemlerden sonra pazartesi (işlerim nedeniyle gidemezsem) salı günü teslim alcam.
  • hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah. aracınız hakkında biraz ayrıntı verebilirmisiniz? kaça aldınız acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: röyk

    hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah. aracınız hakkında biraz ayrıntı verebilirmisiniz? kaça aldınız acaba?

    V40 Cross Country Advance (1.6 dizel otomatik), cam tavanlı, beyaz renk araç. Anahtar teslim, 4 yıl volvo garantisi ile 115.000'e aldım. Ay başında kapora verip ayırtmıştım aracı.
  • Volvo V40 T3 | 0-100 km/h hızlanmasıhttps://www.youtube.com/watch?v=8UdcGKsBmjo
  • Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız inş. Bende yarın kırmızı R desing ı teslim alıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: laska

    Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız inş. Bende yarın kırmızı R desing ı teslim alıyorum.

    Siz kaca aldınız, nerden aldınız araçta ekstra neler var?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadro genişliyor ne güzel. Yeni araçların fotolarını bekliyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yeni T3 motorlu v40'larda eski model yılında üretilenlerdeki gibi konsolda şıkırdama, kapıda tıkırdama gibi şikayetler halen var mı?

    Aracı gece rüyamda gördümde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 248249250251252
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.