Şimdi Ara

Sessiz netbook tavsiyesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkdaşlar neden bu kdr bu konuya önem verıyorum suan kullandıgım lg a510 beni neredeyse bılgısayar kullanmaktan bezdırdı kapatmazsam bı yeri yakıcak sekilde bır ısınma ve ses ile herkesı rahatsız edıyor neyse ben ondan bıktım artık servıse yollayacagım sonu ne olur bılmıyorum ama bıdaha lg marka bısy almayacagım kesn

    Neyse sıze asıl sorum bakıyorum konulara ama istedıgım gıbı ozellıklı bulamadım ben sadece gercekten hızlı ve ısınma sorunu olmayacak bır netbook almak ıstıyorum ayrıca renk bakımından farklı bisy olsun ıstıyorum yani bayanlara uygun bırsuru netbook gördm ama kullanıcı yorumlarına pek rastlamadıgım ıcın sıze sormak ıstedım en fazla sanırım 800 tl verebılırım cunku lg alalı 5 ay olmadı :) Onerınız varsa sevınırımm.



  • tamam da , 5 aylık netbook fan gurultusu verıyorsa,hava kanalları tıkanmış olamaz mı ? Bu durum kullanım ile alakalı degıl mı?

    (fan ve ızgaraları bırıkmıs tozdan kırden ıtınayla temızlenırse bır sorun yasanacagını dusunmuyorum,ısı sorunu da gıder.Kaldı kı fanı bozulmuş ise yenı fan taktırılır yenı netbooka ne gerek var..)
    Bu yuzden alınacak yenı bır netbook aynı sure zarfında yıne seslı bır cıhaz halıne gelebılır ,ıyısı mevcut netbooku ıyıce temızletıp eskı durumuna dondurmek ,hem parada cepte kalır.

    Ben kullandıgın netbooku akıllıca bır bakım sonrası yıne sessız dertsız gunlerıne donecegını dusunurek zaten varolan netbooku tavsıye edıyorum .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sendemail -- 17 Aralık 2011; 21:08:16 >
  • lg a510 kullancılarının yorumlarına bakarsanız bı tek bende olmadıgını sorunun anlarsınız kı bu işlemı bı kaç kez gerceklestırdım ekran donma ve sarj bıtımınde tak dıe ekranın gıdıp reset atması sarjının tam dolu halde iken bile 1 saat gıttgıne nadir rastladım vs dertler bu elımdekı notebook zaten bn suan netbook almayı ıstıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mLd.bsLy

    lg a510 kullancılarının yorumlarına bakarsanız bı tek bende olmadıgını sorunun anlarsınız kı bu işlemı bı kaç kez gerceklestırdım ekran donma ve sarj bıtımınde tak dıe ekranın gıdıp reset atması sarjının tam dolu halde iken bile 1 saat gıttgıne nadir rastladım vs dertler bu elımdekı notebook zaten bn suan netbook almayı ıstıyorum

    o halde,

    http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/asus-1015pn-whi051s-eeepc-1015pn-intel-atom-n570-166ghz-2048mb-320gb-512-mb-ion2-101-cam-bt-w7str/productdetails.aspx?I_ID=57109

    http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/asus-1215b-siv042s-eeepc-1215b-gumus-amd-c50-100ghz-2048mb-320gb-maxintel-121-cam-w7str/productdetails.aspx?I_ID=57568

    alıp huzura erin.
    fiyat performans olarak zirvede su an.




  • bende packard bell var. model ismini tam bilmiyorum ama n570 işlemci (çift çekirdekli) 2 gb ddr3 ram ve 500 gb hard disk var. 2 aydır kullanıyorum çok memnunum. bazen oyun oynuyorum (counter strike, dota) oyun oynarken facebook, fizy ve torrent açık oluyor. makina zerre ısınmıyor ve ses yapmıyor. hızından memnunum. bataryası 6 saatin altına hiç düşmedi. güç tasarrufu moduna alınca 11 saat gösteriyor ama max. 8-9 saat gider tahminimce. ben hep yüksek performansta kullanıyorum. hatta uyku tutmayan gecelerde başımın altındaki yastığı yükseltip netbook'u göbeğimin üzerine koyuyorum. 3 film art arda izlemişliğim vardır. hele 500 gb harddisk var ki filmleri silmeye bile gerek kalmıyor. arşiv için ideal.

    fiyatı 600 lira civarında. hatta kampanya denk geliyor bazen 450-500 liralara düşüyor.

    ama illaki packard bell almanız gerekmiyor; zira bazen mağazalar çok güzel indirimler yapıyorlar. örneğin ben eskişehir'deyim ve burdaki mediamarkt bir kampanya yaptı geçenlerde. benim netbook'la aynı özellikleri olan samsung netbook (sadece harddiski 320 gb'dı) 350 liraydı. özetle netbook'u alırken dikkat edeceğiniz başlıca özellikler şunlar olsun; 2 gb ram ve n570 işlemci.

    1-2 hafta kampanyaları takip ederseniz 400-500 liraya güzel bir netbook denk getirme ihtimaliniz yüksek. hele ki tüketimin had safhaya çıktığı yılbaşına yaklaşıyoruz ve eminim bol indirimli günler bizleri bekliyor.




  • evet güzel bir netbook. ama ben aynı ürünü 350 liradan görmüştüm o yüzden aciliyeti yoksa hemen almanızı tavsiye etmem. ama hemen almak zorundaysanız alabilirsiniz. gösterdiğiniz ürünün fiyatı normal ama her zaman kampanyalarla çok uygun fiyatlara alınabiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.