Şimdi Ara

10 ArP mi 6.8 physical damage mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IIIKurtIII

    Armor penetration quint runem yok şu an fakat limitli olarak bir şey çıkarmışlar 7ad ile 10 arp ne fark eder bunu sormak istedim.

    Oynadığım ranged carryler : hepsi
    Oynadığım solo toplar : talon,irelia,nasus,renekton,gangplank,wukong
    Oynadığım junglerlar : shaco,lee sin,nocturne,j4

    bu aralar ranked da dahil en çok oynadığım championlardır.
    Teşekkürler.


    ilk zamanlarımda full ad runeları almıştım dorans blade ile +35 dmg oluyordu. full dmg rune almanın faydası early gamede çok işe yarar ama armor kasan düşmanlara karşı güçsüz kalırsın. arp alırsan oyunun her zamanında işe yarar ama arp itemini mid gamede alabilirsin early de üstünlük kurmak için bence full ad runeları git
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mec_Cem

    Bak. En az 300 oyun atmış adam doran ring ile blade in farkını anlayabilecek kapasiteye gelmiştir. Kimseyle problem yapmak istemiyorum kapatalım konuyu

    Bunu kendisi açıklayabilirdi yanlış yazdığını ama senin ota poha atlaman bu konuda bir acın olduğunu düşündürüyor bana.

    İkincisi bu oyuna yeni başlamadım, zamanımın olmamasından dolayı oyuna ara verdim ve forumda pek aktif bir kullanıcı değilim, forumda yeniyim ondan dolayı yeni başlamışım gibi gözükebilir, emin olun bu forumdakilerin %95'inden oyunu daha iyi biliyorum. Tanımadığın bir kişiye, seni hiç alakadar etmeyen bir konudan dolayı yorum yazman senin artık bilmem neyini gösteriyor orayı da sen tamamla.
  • arp
  • Benim runelerim 25 arp 6.4 attack damage masteries + doran's blade ile oyun bası +20 damage oluyor iyi hoş güzel.Fakat bazen last hit sorunu olabiliyor ve bu yüzden quintleri ad'ye çevirmeyi düşünmüyor değilim açıkcası.Bana sorarsan quint seal ve glyhpler ad marklar ise arp yap.Hem oyun bası +28 dmg kazanırsın hemde 18 arp + %10 arp sana çok rahat yeter.+27 dmg ile de creep kaçırmazsın ki creep kaçırmayan ad oyunu tek başına çevirebilir doğru oynarsa.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.