Şimdi Ara

Kingdoms of Amalur: Reckoning (DH ANA KONU) IGN 9/10

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
4
Favori
19.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  Kingdoms of Amalur: Reckoning (DH ANA KONU) IGN 9/10


    Tür: First-Person RPG
    Yayımcı: Electronic Arts
    Yapımcı: Big Huge Games
    Çıkış Tarihi: 10 Şubat 2012
    Platform: Xbox 360,Playstation 3,PC


    Sihirli ve egzotik bir atmosfere sahip olan Kingdoms of Amalur: Reckoning, tek kişilik bir RPG oynanışı sunacak.(BSC)

    Resimler:

     Kingdoms of Amalur: Reckoning (DH ANA KONU) IGN 9/10  Kingdoms of Amalur: Reckoning (DH ANA KONU) IGN 9/10  Kingdoms of Amalur: Reckoning (DH ANA KONU) IGN 9/10  Kingdoms of Amalur: Reckoning (DH ANA KONU) IGN 9/10  Kingdoms of Amalur: Reckoning (DH ANA KONU) IGN 9/10  Kingdoms of Amalur: Reckoning (DH ANA KONU) IGN 9/10  Kingdoms of Amalur: Reckoning (DH ANA KONU) IGN 9/10  Kingdoms of Amalur: Reckoning (DH ANA KONU) IGN 9/10  Kingdoms of Amalur: Reckoning (DH ANA KONU) IGN 9/10  Kingdoms of Amalur: Reckoning (DH ANA KONU) IGN 9/10  Kingdoms of Amalur: Reckoning (DH ANA KONU) IGN 9/10  Kingdoms of Amalur: Reckoning (DH ANA KONU) IGN 9/10


    Videolar
















     Kingdoms of Amalur: Reckoning (DH ANA KONU) IGN 9/10



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 8 Şubat 2012; 13:45:38 >







  • Sadece 2. videoyu izledim ve bazı yerlerde Fable a benzettim. Bana güzel geldi, umarım iyi olur
  • Yapım ekibinde adı geçen insanlar yüzünden merakla bekliyorum.
  • D. Siege 3 oyununa benzettim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dağılın

    D. Siege 3 oyununa benzettim


    Bitirmiştim dungeon siege 3'ü,yazın yoklukta iyi gitmişti fakat bu oyun daha iyi olacaktır eminim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 17 Aralık 2011; 1:20:39 >
  • Kadro çok iyi oyunda ünlü yazar Salvatore var yanında TES III ve IV gibi inanılmaz oyunların LD'si Rolston var o oyun yılın sürprizi olacak bana kalırsa TES'ten çok daha renkli oyun RPG öğeleri naısl olur bilemem ama bayağı sağlam olacağını düşünüyorum oyunun..
  • şu vucud parçalarını fırlattığımız oyuna benziyor
  • Bende begendim, su an dungeon siege oynuyorum ve severim bu turu
  • Konu sahibi bu aralar RPG oyunlarına sardı. Bunun sebebini öğrenebilirmiyiz acaba...
  • Demosu çıkmış sanırım. Bu gece deneyeceğim.
  • Bu oyunu başta gözüm hiç tutmuyordu fakat son zamanlarda ilgilenir oldum niyeyse. Herhalde oyunsuzluktan gelen istem dışı bir olay. Çıktığında deneceyeceğiz bakalım, hakattten bazı ayrıntılar gayet güzel görünüyor...
  • Demo Xbox Live'da Boyut 1.9GB
  • Geçen gün demosunu oynadım ve hoşuma gitti. İçine çeken bir atmosferi var. Çıkışına fazla birşey kalmamış inşallah fiyatıda çabuk düşerde siparişini çakarım
  • Demosunu şimdi bitirdim. Öncelikle oyun Fable görselliğinde ve combat yapısında (daha iyisi), Elder Scrolls mekaniklerine sahip ve Dragon age rpg özelliklerinde. 3 oyunun karışık hali gibi bir oyun var önümüzde.

    -Oyun zaman zaman bir hacknslash gibi kamerayı uzaklaştırıyor (çok nadir de olsa), kombolar kullanıyorsunuz ve bu komboları skyrimdeki perk sistemine benzer bir şekilde açabiliyorsunuz. Kombolar daha çok fable'a benzese de, item çeşitliliği ve itemların boostlarını da işin içine katarsak (dragon age gibi) fablea göre daha zengin bir combat olduğunu söyleyebiliriz. Quick time eventler ve bu eventlerdeki başarı ve button smashinginize göre fazla exp vs. alabiliyorsunuz.

    -Elder Scrollsdakine benzer bir class sistemi var. Asıl olarak Thief, Warrior ve Mage tarzı 3 class var ve bu classlar sizin dağıttığınız abilitylere göre şekilleniyor. Yani Skyrimdeki Perkler gibi puan veriyorsunuz ve hangi classa ne kadar puan verdiğinize göre oyunun içinde bir asıl class seçmek durumunda kalıyorsunuz ki buna da destiny demişler. Bu 3 class harici multiclasslar da yapabiliyorsunuz. Aynı şekilde 3ünün de karışık olduğu bir class yaratabiliyorsunuz.

    -Grafikler fena değil ama yine de beklenti çok yüksek olmamalı. Karakter çizimleri dragon agedeki karakterlerin üzerine fable'a benzer bir filtre kullanılmış gibi hissettiriyor. Poping ve kaplamaların geç yüklenmesi (az da olsa) durumları vardı ama demo olmasından kaynaklanıyor olabilir. Yer yer güzel kaplamalar gördüm. Sanatsal olarak çok güzel görüntüler var.

    -Karakter yaratma ekranı orta halli. Görünüş için çok fazla seçenek yok. Race olarak da 4 farklı race arasından seçimimzi yapabiliyoruz. Ama aksesuar vs ekleyerek çok tatlı, fetiş bir kadın karakter oluşturabilirsiz ki Elder Scrollsun en beğenmediğim yanlarından biri de karakter görünüşünden etkileyici şeyler yapamamanızdır. Dudağına piercing bile takabiliyorsunuz Yine dragon agede olan kasketi gizle opsiyonunu da sunmuşlar.

    -Oyun 3 zorluk seviyesinden oluşuyor demoda orta derecede oynayabiliyorsunuz. Dengeli bir zorluğu var gibi geldi bana. Dragon agedeki gibi teknik combat hesapları olması da güzel.

    -Özelliklerine göre itemların isimleri farklı renklerde gösterilmiş. Büyülü silah unique silah vs. gibi.

    -Sevmediğim noktalardan biri kameranın siz çevirirken otomatik düzelmemesi oldu. Bilirsiniz siz kamerayı çevirip adamı başka yöne yürüttüğünüzde yavaş yavaş ortalar kamera karakterin yönüne göre. Bunda öyle birşey yok.

    -Fabledan farklı olan yönlerden biri esprinin pek olmayışı. Fable da yer yer eğlenceli, karikatürize edilmiş şeyler görebiliyordunuz ama demoda karşılaşmadım böyle birşeye.

    -Konuşma ekranında Dragon Age origins gibi ana karakter konuşmuyor ama konuşma seçenekleri Me ve Dragon Age 2 gibi fakat detaylı konuşmak istediğinizde Dragon Age Originsdaki gibi bir konuşma ekranına da yönlendirilebiliyorsunuz. İstemezseniz direk quest hakkında konuşup devam edebiliyorsunuz. Skyrimdeki tarzda bribe vs yapabiliyorsunuz, yine perklerle destekleiyor. Konuşnma sırasında kamera karşıdakinin hareketlerine göre farklı açılara dönüyor. Yani farklı bir kameraya geçiyor. Bu sıkıcılığı biraz azaltmış.


    -Demo uzun ve serbest, merak edenler demoyu denesin pişman olmayacaklar. Kafalarındaki bütün sorulara cevap bulacaklardır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathcallsdeath -- 25 Ocak 2012; 6:22:35 >




  • Güzel inceleme olmuş, eline sağlık
  • güzele benziyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 2 Şubat 2012; 9:56:36 >
  • Launch Trailer:

  • kimse pek sallamıyor bu oyunu ama göreceksiniz çok beğeneceksiniz
  • Oyunun demosuna baktım gerçekten güzelmiş deneyin rpg severler
  • Ben bugün başlayacağım, demodan farklı birşey görürsem yazarım. Umarım hikaye olarak Salvatore beklentilerimizi karşılar.

    Of bir Drizzt oyunu, filmi falan gelse keşke


  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.