Şimdi Ara

TV SORULARIM ÖNERI BEKLIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar 1900-2200 geçmeyecek tv arıyorum 3d destekleyen ve ps3 de kullanacagim bana plazma ve led olarak öneri yapar misin 106 ekrani geçmeyecek geçen lg denedim kw 4500 du sanırım pek begenmedim yardım bekliyorum soyle p/f cihaz öneri lazım



  • Plasma olarak 3D istemiyorsan GW30E, 3D istiyorsan ST33E tavsiye ederim. LED olarak o fiyat düzeyinde alabileceğin oyun oynamaya uygun en iyi seri LW 3D olarak, 3D çok da önemli değil dersen 37" Sony EX serisine bakabilirsin. Yine Philips'in IPS panelli TV lerine bakabilirsin oyun için iyidir (42" Philips lerin geneli LG üretimi IPS paneldir). FPR gözlük istiyorsan diğer seçeneğin Philips 7xxx serisi.
  • dandik led 3 d olacağına plazma 3d olsun oyun ve film için alınacak plazma ve led arasında fark nedir 3d de katarsak lw 4500 denedim 2d 3d çevirme film bazında berbattı 2d 3d çevirme olayı nasıl işliyor ?
  • 2D -> 3D çevirisi tüm TV lerde aynıdır. Dışarı çıkım efekti değil içe doğru derinlik alınır, marka ya da TV ye bağlı birşey değil bu. Gerçek 3D keyfi için 3D olarak çekilmiş film ve videoları izlemen gerekiyor.

    Plasma oyunlarda hızlıdır kesinlikle ama görüntü yanığı tehlikesin büyük bir sorun onlarda, yoksa hiç kimse oyun için LED TV almazdı zaten
  • 2D - 3D çevirissinden zaten öyle çok yüksek performans beklenemez. Bir filmin 3D kalitesi o filmin çekimiyle alakalıdır. Eğer film 3D standartları ve mantığıyla oluşturulmadıysa doyurucu bir 3D vermez. 2D-3D çeviri de 3D mantığıyla çekilmemiş videolara sadece derinlik verir. fazla bir şey beklemeyin.
  • PEKİ fiyata göre ne önerirsiniz led olarak
  • Neden beğenmediğinizi bilmiyorum ama ben 42LW4500 kullanıyorum ve TV'im performansından özellikle oyunlarda son derece memnunum. Tavsiye ederim.
  • ben ne bilim bir samsung d6500 serisi mc 400 mhz olan smart tvsi uydusu olan daha iyi gelmişti ben birde usb film taktim dvix film görüntü kalitesi iyi değildi en azindan ps3 de oynatinca ki görüntü yoktu peki ps3 oyunlarda 3d olarak nasil buldunuz cihazi
  • LW4500 zaten genelde oyun amaçlı TV kullanacak kişilerin tercihi oluyor. Zaten USB üzerinden film oynatmada sınırlı bir codec desteğine sahip ama oyun oynayacak kişi için bu tip yan fonksiyonlardansa oyundaki lag değerinin düşüklüğü daha önemlidir. 400 Hz dediğiniz değer zaten siz TV'yi game mode yapınca 50Hz maksimuma sabitlenecek. Kağıt üzeri değerlere takılmayın. 3D bakımından da benim için oldukça tatmin edici bir TV. FPR teknolojisi uzun süreli kullanım olanağı sunuyor. 3D performansında uzun süre+minimum lag değeri yeterli benim panel kıstaslarımda. SD ve HD yayınları izlemem. Bluray ve HD filmler, diziler izlerim ben. O konuda da sıkıntım yok. Ancak göz ardı etmemeniz gereken bir şey var. Ben bu TV'yi TV olarak değil PC ve PS3 monitörü olarak kullanıyorum

    Şansınız var, PS3'ü yanınıza alın ve gidip bir teknomarkette aklınızdaki TV'lerin performansını test edin. Ona göre karar verin.




  • peki illa lg mi dahili uydulu falan tv varmı aynı ayar ve fiyata ayrıca aktif 3 d nedir samsung bunu kullanıyor muş
  • LG Cinema 3D TV / LG FPR Gözlük Teknolojisi - 2011 LW Serisi
    Bu linkteki ilk mesajda aktif / pasif 3D arası farklar ve açıklamalar mevcut.

    O 400Hz olarak bahsettiğin TV nn yazılım ile çıktığı değer, orginal refresh rate değil. Samsung panelleri oyun için iyi değildir, ayrıca SG gözlükler 3D oyun için iyi bir tercih değil, 3D de gözlerini yorar. Bir de tercih edersen D7000 al en azından zira D serisi 7000 den önce 3D de Full HD vermiyor.

    Dahili uydu alıcısı LW serisinin sonu S ile biten LW570S ve LW650S modellerinde var.
  • LG 42LX6500 106 Ekran 3D LED TV


    BU TV NASİLDİR BİR YARDİM 1800 TL UYGUN GELDİ
  • LX serisi aktif (SG) gözlük kullanan seri ve stabil bir panel değil. LW (FPR) gözlüklü panellerden sonra çok düştü fiyatları, ben yine de özellikle 3D oyun kullanıcılarına LW tavsiye ediyorum.
  • tamam bugun sizin dediğine uyum lw 4500 alacağim codec desteği berbat ama onu da ps3 ile çözebileceğimi inaniyorum
  • PS3 ile çözemezsin onu. PS3 USB girişi FAT32 dosya sistemini destekler sadece ve bu sistem tek parça 4GB boyut üzeri dosyayı kabul etmez. Zaten 3D olmayan Blu-ray ripler bile bu boyutu geçiyor.

    LW4500 ile codec sorunu yaşamamak için en güzel yol laptopa bağlamak film izleyeceğin zaman ya da bir media player edinmek.
  • Hocam sizin dediğiniz gibi alacağım deme ve PS3'ünü yanına al, git bir teknomarkete ve dene TV'leri. O şekilde tavsiyeleri de göz önünde bulundurarak kararını ver satın almadan evvel.
  • lw 4500 alacaktım 1999 tv di felixsi bonusa taksit yapmadı sinir oldum felixsi geçecek yer var mı 1999 gerçekten iyiydi
  • Fiyat gayet iyi, 7 yerine 2 FPR gözlük veriyorlarmış ama. Fazlasına ihtiyacın yokas ve yan ithalattan almak sorun değilse alabilirsin.
  • anladım ama kredi kartı vadesiz değil 1845 kdv dahil fiyatı alima geçtiğim de ise 100 dan fazla fark koyuyor sahtekarlık değil mı bu yan ihtalat da sorun olur mu
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.