Şimdi Ara

Bunca aydır beklediğimiz patch bumuydu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar oyunu 4 gün önce açtırdım ara ara oynuyorum. bi kaç gün önce LFR ile ilk 4 bossu bugün ise LFR ile deathwingi kestim. Hiç taktik falan bilmeden ve cok sıkıcı bir boss fighttı. Firelands bile bundan kat kat daha zordu



  • Lfr zaten kolay olması amacıyla yapılmış. Daha zor istiyorsan normal versiyon yap. Normal versiyonda öyle pek taktik bilmeden dalınacak facerollluk bir durum yok. En azından bizim guild için yok. Heroic modlar da büyük ihtimalle zordur.
  • LK figth'ı bile daha epic'di ya. LFR ile DW'i mal etmişler millet tavsiye ediyo birbirine "abi DW raidi açılmış gir de kes" diye
  • LF fightı baya epicti ama böyle olması içler acısı bir durum olmuş yani.
  • eskiden heroic mod kesemeyip anca normal kesenler nerde bağlarken şimdi normali bile kesemeyenler nerd olmuş
  • Heroicleri de güzel falan ama çok basit ya.
  • Deathwing fightı hiç beklediğim gibi değildi, tamamen hayal kırıklığına uğradım
    Fight boyunca DW'nin yüzünü görebilene aşkolsun.Sanki DW ile değil, tentacklelarla savaşıyoruz.Demek istediğim sen koskoca DWsin yıllarca alevler içinde, acı çekerek, vücudunu bir arada tutmak için zırh dövdürdün.İnsan bi ağzından alevler falan saçar.Sanki bunca yıl bizden kaçabilmek için acı çekmiş.
    Ayrıca expantionın son patchine göre boss sayısını az buldum.bugün bir iccde 11, bir BT de 9-10 tane boss var.
  • yeni expansiona bayağı var nasıl zaman geçirecek millet acaba bunca ay. birçok kişi dondurur hesabı tahminim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hirbag

    yeni expansiona bayağı var nasıl zaman geçirecek millet acaba bunca ay. birçok kişi dondurur hesabı tahminim.

    aralara bir iki patch atarlar tahminimce. ama şubata kadar birşey beklemeyelim derim... bu ek paketin ömrü çok kısa oldu....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hirbag

    yeni expansiona bayağı var nasıl zaman geçirecek millet acaba bunca ay. birçok kişi dondurur hesabı tahminim.

    4.4 ü getirirler.LK öldükten sonra öyle olmuştu, cataya geçene kadar bir ara patch.Fazla uzun sürmemişti ve catayla birlikte gelecek başlıca değişikliklerden başka (reforging, yeni haritalar vs) birşey eklenmemişti (yeni raid veya dg).Bu kezde öyle yaparlar ve 2 ay içinde mop gelir.
  • LFR deki bosslar random dungeondaki bossları kesebilenlerin ordaki bosslarıda kesebilmesi için tasarlanmış bosslar dungeona girerken nasıl taktiklere bilmedende girip kesiyosan burdada kesebilirsin gayet normal bişey
  • Ya arkadaşlar biri bana şu son dungeonların hikayesini anlatabilirmi ? Dragon soulun well of eternity'de ne işi vardı ? end time'da temple'a çakılmış Deathwingin cesedi var... Ama dragon soul'a girince Deathinwin maşşalahı var temizliyor heryeri...

    Tahminimce nozdromunun yardımı ile geçmişe gidip dragon soul'un yok olmasını engelleyip günümüzde kullanıyoruz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bensatanistdegilim

    Ya arkadaşlar biri bana şu son dungeonların hikayesini anlatabilirmi ? Dragon soulun well of eternity'de ne işi vardı ? end time'da temple'a çakılmış Deathwingin cesedi var... Ama dragon soul'a girince Deathinwin maşşalahı var temizliyor heryeri...

    Tahminimce nozdromunun yardımı ile geçmişe gidip dragon soul'un yok olmasını engelleyip günümüzde kullanıyoruz ?

    Dragon Soul bildiğim kadarı ile well of eternity zamanında oluşturulmuştu, biz Deathwingi yenebilmek için onu oradan alıyoruz. End Time ise Deathwingin bizim tarafımızdan öldürülmediği alternatif bir gelecek. Bu gelecekte Deathwing dünyayı yıktıktan sonra Old God'lar tarafından öldürülmüş ve dünya Old God'ların emri altında. Warcraft kitapları Türkiyede satılmadığı için Lore'u yeteri kadar öğrenemiyoruz. Yakında sipariş etmeyi düşünüyorum birkaç kitabı. İngilizcem yeterli gelir sanırım.




  • aylarca troll kestikten sonra bu patch ilaç gibi geldi ama LK patchindeki kimse 1 sene dayanmaz. Müşteri kaybı olur baya, eğer bir şeyler yapmazlarsa. Ya da WoW ile şimdilik oyalar blizz., expansion çıkışından 5-6 ay öncede Diablo 3'ü çıkartır; farklı oyunla da olsa kendine bağlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrfondip -- 23 Aralık 2011; 15:38:34 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bensatanistdegilim

    quote:

    Orijinalden alıntı: Hirbag

    yeni expansiona bayağı var nasıl zaman geçirecek millet acaba bunca ay. birçok kişi dondurur hesabı tahminim.

    aralara bir iki patch atarlar tahminimce. ama şubata kadar birşey beklemeyelim derim... bu ek paketin ömrü çok kısa oldu....

    pek umudum yok ama (yani içerik olarak çok bir eklenti yapacaklarını sanmıyorum.) umarım birşeylere gayret gösterirler. paket gerçekten en sönük paketti.
  • İçerik olarak Deathwing'i delirten Old God için Uldum tarafında ya da AQ tarafında bir raid gelir kanımca.Deathwing Fight'ı LFR'de olduğu için sönük gelmiş olabilir.Normal modu gayet komplike,en ufak hatanın wipe'a yol açtığı bir fight.10 dakika ve üzeri olması da cabası.
    Bu arada 2 hafta oldu insanlar hala normal mod'a girmeden LFR LFR diye ortalıkta dolaşıp patch'in kolaylığından söz ediyorlar.
    Trade channel 1/8 Save için adam arayan insan dolu,demekki Morchok harici diğer fightlar zor ve taktik beceri gerektiriyor.
    Kaldı ki bunu söyleyenler heroic fightları bile görmemiş olanlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrfondip

    aylarca troll kestikten sonra bu patch ilaç gibi geldi ama LK patchindeki kimse 1 sene dayanmaz. Müşteri kaybı olur baya, eğer bir şeyler yapmazlarsa. Ya da WoW ile şimdilik oyalar blizz., expansion çıkışından 5-6 ay öncede Diablo 2'yi çıkartır; farklı oyunla da olsa kendine bağlar.

    Diablo 3 demek istedin sanırım
  • blizzardda kimseye yaranamaz yazık... Aynı parayı ödüyoruz, guild içinde her gün raid yapma imkanımız yok end content göremiyoruz diyen insanlar için yapıldı LFR; bunun neden bu kadar üzerine gidiliyor anlamadım... Normal zorlukta DW öldürmeden "destroyer's end" title'nı alamıyorsunuz zaten LFR ile DW öldürüp heroic zorluk açabilen var mı normalde? Yok... Oynanabilirlik açısından geçen expansiondan çok daha iyi, hep eleştirdiğimiz valor pointle tier item olayı da kalktı artık... Bence oyun oynanabilirlik bazında oldukça iyi durumda şu an...
  • Content olarak FL'den oldukca geri kaldı 4.3.. Ben FL'de kimsenin kolay kolay pug kestigini göremezken simdi guild runlardan fazla pug oluyor.. Buda isin kolaylıgını az cok ifade ediyor.. LFR ise gerek verdigi itemler gerekse fightlar acısından amacına ulasmıs bir opsiyondu ona laf yok.. Kolay olacak tabiki 25 tane karısık adamı kim nasıl idare edecekti yoksa ? Verdigi itemler ( özellikle trinketler) zaten ise yaramayan fail ststlarla dolu.. Ama bu kadar kolay olması LK ve TBC zamanındaki oyuncuları küstürmeye yetiyor tabii..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hyprosoft

    Content olarak FL'den oldukca geri kaldı 4.3.. Ben FL'de kimsenin kolay kolay pug kestigini göremezken simdi guild runlardan fazla pug oluyor.. Buda isin kolaylıgını az cok ifade ediyor.. LFR ise gerek verdigi itemler gerekse fightlar acısından amacına ulasmıs bir opsiyondu ona laf yok.. Kolay olacak tabiki 25 tane karısık adamı kim nasıl idare edecekti yoksa ? Verdigi itemler ( özellikle trinketler) zaten ise yaramayan fail ststlarla dolu.. Ama bu kadar kolay olması LK ve TBC zamanındaki oyuncuları küstürmeye yetiyor tabii..

    Hoca heroic kesin gelin öyle konuşun burda.Yoksa susun.
    FL normal'de pug yapılırdı.Eğer ki 359 level item veren dungeonlar gelseydi.FL başka bu başka.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blonde -- 24 Aralık 2011; 3:43:22 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.