Şimdi Ara

Sapanca, Maşukiye, Kartepe Turu 39,90 TL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Program İçeriği:

    Sabah belirtilen noktalardan alınan misafirlerimiz ile yaklaşık normal yol ve hava koşullarında 1 saat 30 dk. sürecek otobüs yolculuğumuzun ilk durağı olan Sapancaya varış. Göl kenarında verilecek serbest zaman ( isteyen misafirlerimiz çay bahçelerinde oturup göl manzarası eşliğinde çaylarını içebilir, deniz bisikletine binip sapanca gölünde gezinebilir ya da at binebilir ekstra ) sonrasında araçlarımıza geçip Maşukiyeye doğru hareket ediyoruz burada yapılacak yürüyüş ve alışveriş sonrası öğle yemeği için restorantımıza geçiyoruz, yemeğimizi aldıktan sonra ise Kartepe’ye hareket ediyoruz, deniz seviyesinden yükselmeye başladıkça orman dokusuyla harmanlanmış enfes bir manzara bizleri bekliyor. Sapanca Gölü manzarası eşliğinde ulaştığımız 1500 m. yükseklikte kısa bir yayla yürüyüşü yapıyor ve sonrasında Kartepe kayak merkezimize ulaşıyoruz. Burada grubumuz arzularına göre serbest zaman veriyoruz. İsteyen misafirlerimiz için telesiyejler ile zirveye çıkabilir, dileyen misafirlerimiz kayak yapabilir ya da cafe de oturup çaylarını içebilirler manzara eşliğinde. Buradaki serbest zaman sonrası akşam saatlerinde İstanbul’a doğru hareket ediyoruz ve bir başka TATİLNERDE organizasyonunda buluşmak üzere siz değerli misafirlerimizden ayrılıyoruz.

    http://www.arooda.com/tum-turkiye







  • Siz de otobüslerde yapılmayan rehberlik için 20TL para topluyor musunuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LhNSvM

    Siz de otobüslerde yapılmayan rehberlik için 20TL para topluyor musunuz?

    % 99 evet topluyolar belki 20 değildir 15 falandır

    bu tur şirketlerinin tamamına yakını müşterisini yolunacak tavuk olarak görür hatta yolduktan sonrada çıplakmı görüyo olmalılarki birde ... çalışırlar


    arkadaş programı belirle ortalama bir kişinin ne yiyeceği ne içeceği bellidir ona göre fiyat çıkar 40 deme 70 de ama gelen memnun olsun tekrar gelsin firmanızın başka programlarını takip etsin tur bitiminde küfür edeceğine teşekkür etsin falan filan daha yazardım ama kimse sallamaz




  • DVB dediğin mantıklı gibi ancak şunuda unutma bu turu düzenleyen firmawww.arooda.com ve benzeri firmalara komisyon ödediğinden 3-5 e bakıyorlar 15-20 tl den verilecek komisyon ne kadardır sen düşün :)

    www.arooda.com sitesi yeni sanırım ve tasarım görsel güzel emek geçmiş gibi artık önüne gelen site acıyor kullanıcı gözüyle bakarsak gözü yormayan rahat bir sitede alışveriş yapmak daha mantıklı :)

    10 tlde arkadaş önerme var :P bak zengin olacam ^^ hemen arkadaşlara önerelim :)




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.