Şimdi Ara

Demirdöküm Nitromix Serisi Kullananlar... (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
492
Cevap
31
Favori
160.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar nitromix p28 kombin var bugün kombinin derecesini 65 yaptım ne olduysa bundan sonra oldu kombi barı sürekli yükseliyor 2.5 oluyor petekten düşürüyorum bu seferde 0.4 e kadar düşüyor. Neden olabilir acaba. 60 dereceye düşürdüm hiç sıkıntı olmuyor. Geçen yıllarda hiç böyle bir şey yaşamamıştım. Kışa girmeden temizlettirdim ondan olabilir mi.
  • xperia70 kullanıcısına yanıt
    Genleşme tankına hava basılması gerekiyor galiba, diyafram olması gerek içinde yanlış bilmiyorsam, arızalı değilse hava basınca düzelir
  • Merhabalar,

    3 senedir Kozlusan Lidya 25 kw peletli soba kullandığım (özellikle yazdım bilgi almak isteyenlere yardımcı olabilirim) sakaryadaki dublex ev için doğalgaz gelmesi sebebiyle kombi kurduruyorum. İlçemizdeki Demirdöküm sevisinin düzgünlüğü sebebiyle ve uzun araştırmalar sonucunda nitromix 35kw taktırmaya karar verdim

    4 tarafı açık yalıtımsız
    giriş kat 9,6m petek
    birinci kat 8 m petek var

    evin tesisatının uyumsuzluğu sebebiyle mecburen kombiyi arka balkona montajlatmak zorundayım. Anne baba yaşlı balkona girip çıkmaları mümkün değil. Oda termostatı araştırıyorum DD müşteri hizmetlerini aradım.

    Bana sadece 35 kw modelinin modülasyonlu oda termostatına uygun olduğunu ve migo kullanmamı önerdiler. Ancak anne babam telefondan tabletten kontrol edemeyecekleri için ve ayrıca devamlı kopan internet sebebiyle migo yu elemek zorundayım. (internet koparsa migo nasıl çalışıyor onu da bilmiyorum gerçi)


    Modülasyonlu nitromix 35 kw ya uyumlu oda termostatı tavsiye edebilir miyiz?

    DD oda termostalarından hangileri modülasyonlu ve 35kw ile uyumlu? Bilen varsa bu çok hayra geçecek.

    DD müşteri hizmetleri üzerine basa basa nitromix 24 ve 28 kw ların modülasyonlu oda termostatına uyumlu olmadığını , modülasyonlu oda termostatına sadece 35 kw nin uyumlu olduğunu söyledi.Bunu da not olarak ekleyeyim.
  • kayıboyu11 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim üstad.
  • sistemix S kullanıcısına yanıt
    Sorunuzu bu konuya kopyala yapıştır yaparmısınız


    https://forum.donanimhaber.com/demirdokum-nitromix-migo-vaillant-e-relax--130499341-101
  • kayıboyu11 kullanıcısına yanıt
    yaptım teşekkrler, inşallah ordan bir sonuç alabilirim
  • Merahaba 6 yıldır nixromix kullanıyorum ilk defa bu sıkıntı yaptı sanırım emniyet valfine pislik kaçtı çünkü oradan sürekli su damlıyor, servis 200 TL istiyor nasıl sökülür bilgisi olan var mı?
  • Merhaba nitromix kombi aldım ve servis geldiğinde garanti uzatma teklif etti. Araştırmadan cevap vermedim o yüzden sormak istiyorum.
    2 yıl için 454
    4 yıl için 988 fiyat verdi.
    Daha detaylı bilgi almadan hiç bir şey almam ortalama fiyatlar nedir ?
    Teşekkürler.
  • liveshow L kullanıcısına yanıt
    ---ALINTI---

    https://forum.donanimhaber.com/demirdokum-nitromix-migo-vaillant-e-relax--130499341



    Merhaba kardeş,

    Ben buradan şimdiye kadar hiçbir kimseye kesinlikle şu marka iyidir bu modeli şahanedir demedim. (O vebale giremem dua yerine beddua alamam) Savunduğum tek şey Kombi uzun dönem kullanacağın bir ürün olduğundan servisi, bakımı ve ek garantisi önemli.

    Forumdaki diğer yazılarımı da okuyabilirsen göreceksinki her zamanda sözümün arkasındayım, "Kötü Kombi diye birşey yoktur, kötü kullanıcı vardır".

    İnsanlar nedense arabalarına gösterdikleri özeni kombilerine göstermemekteler, garantilerini uzatmamakta, yıllık bakım yaptırmamakta ve ondan sonra şikayet üstüne şikayet.

    Ben de 10 yıldır Demirdöküm Kalisto kombi kullanmaktayım ve 10 yılda servis 10 kere gelmiştir, o da yıllık bakım için. Şimdi burada ben Demirdöküm Kalisto desem sana onlarca kişi Demirdökümü ve Kalistoyu kötüleyecektir. Neden ben Demirdökümden şikayetci değilim, neden benim Kalistoma 10 yılda 10 kere gelindi...

    Daha önce ben de Vaillant'da kullandım ben de Vaillant'dan memnun kaldım diyemem de, ama hiç bir zaman yaşadığım olumsuzlukları genelleyip firmayı ve ürünü kötülemedim, huyum ve amacım bu değil çünkü.

    Alacağın markanın %100 tam kapsamlı ek garanti yaptırabilme şansın olmalı ve yaptırmalısında.

    Bugün İstanbul'da 70TL-den aşağı servis gelmez, ehhh bir de parça marça değişim de olursa sana en az 150TL-200TL- arası bir masraf çıkartır. Bugün Demirdöküm, 2 yıllık ek garanti için kombisine göre 300TL- istemektedir ki bu da 2 yıl için aylık 12,5TL- etmektedir.

    Aylık 12,5TL- için ileride kombin arızalandığında merdiven altı servis çağırmaya değer mi?

    Aylık 12,5TL- için kombin arızalandığında başının ağrıdığına, dertlenip telaşlanıp üzüldüğüne değer mi?

    Aylık 12,5TL- için kombin arızalandığında forum forum dolaşıp oyum çalışmıyor, buyumdan ses geliyor diye çaresizlik içinde kendini usta zanneden ustalardan çare beklemeye değer mi?

    Sana tekrar tavsiyem hangi marka ve modeli tercih edersen et %100 kapsamlı, ek garanti yaptırabileceğin ve servisi başarılı olan ürünü tercih etmen ve kesinlikle ve kesinlikle servis dışında başka kimseye kombiye yaklaştırmaman.

    10 sene önce Demirdöküm servisi hakikaten içler acısıydı, çağırırsın gelmez, gelir parça olmaz, vb. ama Vaillant'ile birleşmesinden sonra ben çok ciddi servis kalite artışı gördüm. En azından benim bölgeme bakan servis inanılmaz müşteri memnuniyet ve çözüm odaklı. Geçen ay Kalisto kombimi değiştirmek zorunda kaldım ve tercihim bu nedenden dolayı yine Demirdöküm oldu ve hiç tereddüt etmeden 900TL- karşılığı 6 yıl ek garanti yaptırdım ki bu da

    yıllık 150TL- eder. Başım rahat, dertsiz, tasasız.
  • Toplamda 6m2 petek calişiyo Hadi 7m2 olsun niteomix 28kw 40 yukari cikmadik gelen fatura 550tl ev 180m2 ev isisi cok güzel ama nedense dur kalk calişiyo bu kombi bu kadar yakiyosa pişman oldum 28kw 40 bu kadar yüksel gelmemesi lazim..ayrica ot filan yok almayida düşünmüyorum annemler bize lazim değil diyor ki haklilar nasil cözücez bu sorunu.??
  • Herkese merhabalar.

    Evi boyatırken peteklerin arkasını da boyatmak için bütün petekleri söktüm. Sökmeden önce de 4 peteğin her birine su götüren ikişer tane vanayı yani toplamda 8 tane vanayı kapattım.

    Kombiyi sadece sıcak su için çalıştırdığımda basınç yok hatası verdi. Sanırım petekleri söküp içlerindeki suyu boşaltınca bu durum oluştu. 5-6 saniye su basmak için cihazın altındaki musluğu açtım ama sonra bütün petekler sökülmüş şekilde durduğu için endişelenip musluğu kapattım.

    Cihaz yaz modunda, yani sadece sıcak su verecek şekilde ayarlı. Daha doğrusu en son öyle ayarlı bırakmıştım. Şu an basınç uyarısını düzeltmeden hiçbir ayar çalışmıyor.

    Uzun lafın kısası, peteklerin vanaları kapalıyken kazana su basan musluğu açmamın sakıncası olur mu?
  • Pluchart P kullanıcısına yanıt
    Vanalar sağlamsa bişey olmaz hocam
  • kayıboyu11 kullanıcısına yanıt
    Vanalar sağlamsa derken kapatılan vanalar düzgün çalışıyorsa ve suyu gerçekten tamamen kestiyse sorun olmaz diyorsunuz sanırım doğru mu anladım?
  • Pluchart P kullanıcısına yanıt
    Kaçırıp ortalığı batırmasınlar yeter hocam
  • kayıboyu11 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabınız için.
  • Bu rezil kombiden bende de var P28 Nitromix musluğu açınca soğuk su kombi devreye giriyor fan sesi gibi bir şey. Her zaman böyle bu ses nasıl kesilir?
  • Nitromix kadar rezil marka görmesim görmekte istemem paranizi yatirmayin şu markaya 28kw aldik petekler dd petekleri tesisat 10 numara modulasyon desen bi boka yaramiyoe dur kalk yapiyoe fatuea min 450,580tl geldi hemde 40-45 üstüne cikmadigim halde..saçma sapan kombi....
  • Pandemic kullanıcısına yanıt
    Evdeki soğuk musluklardan birisini sert açıp kapattığınızda kombi çalışır gibi oluyorsa şebeke su basıncınız yüksek olduğu için borulardaki basınç dalgası çok hassas olan kombi tiribününü hareket ettiriyor kombi kısa süreli devreye girip çıkıyor.
    Soğuk musluklarının flex vanalarını kısarak bu dertten kurtuldum başkaca birşey yapmanız gereksiz
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Hocam 38 kazan sıcaklığında bu faturaları ödeyenler var, düşük kazan sıcaklığında fatura az gelir diye bir düşünce yanlış, önemli olan ortamı rahatça ısıtabileceği kazan sıcaklığını vermek ve bunu oda termostatı ile terbiyelemek
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kayıboyu11

    Hocam 38 kazan sıcaklığında bu faturaları ödeyenler var, düşük kazan sıcaklığında fatura az gelir diye bir düşünce yanlış, önemli olan ortamı rahatça ısıtabileceği kazan sıcaklığını vermek ve bunu oda termostatı ile terbiyelemek
    Hocammm birşey sorucamm bu kombi modulasyonlu değil mi.?? Ayarlaman serin -5+5 şeklinde yapmasi gerekmes mi.? 40 iken 45 cikmasi 10 saniye suruyor.? 10,15 saniyede acip kapatiyor kendini modulasyonlu olmasi 45 cikmasi için belli bir dk gervekleşmesi lazim.? Bnm tek şikayetim o.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.