Şimdi Ara

Yeni FORD KUGA 2013 tanitildi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
4
Favori
40.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bu araba Türkiye trafiğinde o fabrika verilerine ulaşırsa diğer markaları hiç saymayın bile ama benim tahminim 12 litreden aşağı yakması çok zor gibi.taş çatlasın 11 litre. 1.6 Tdci olsa yarın gider alırdım. Şans işte.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kel_ferit

    aracın eski kasasının arkası ve profiliyle yeni kasanın önünden ouşan bir şey olsaymış çok daha iyi olurmuş arka ve profilden ısınamadım

    Kesinlikle katılıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: By__Belo

    bu araba Türkiye trafiğinde o fabrika verilerine ulaşırsa diğer markaları hiç saymayın bile ama benim tahminim 12 litreden aşağı yakması çok zor gibi.taş çatlasın 11 litre. 1.6 Tdci olsa yarın gider alırdım. Şans işte.

    Dizeli olsaydı dün almış olurdum zaten ama dizel 1.6 motor otomatik piyasada adam gibi bir araç yok
  • şu an stok miktarını ve rengini bilen varmı acaba? sanıyorum 3-4 ay süresince araç bulmak imkansız gibi.
  • tiguanmiş,ix35 miş,kaşgayiymiş,asx miş hepsi hikaye.bu kuga mükemmel olmuş.özellikle eski kasanın güzelliğine güzellik katılmış.
  • dış tasarım olsun iç tasarım olsun çok güzel bir araç.. zaten ford un neredeyse tüm modelleri sınıflarında en güzel tasarıma sahip
  • Araci Ankara'da inceleyen var mi gelmis mi bayiilere?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün aracı Ford Gaziemir'de inceleme fırsatım oldu,oda ellerinde sadece test aracı varmış ona bakabildim, Selection en yüksek paketli haliydi araç dışardan tam bir Suv, Önden çok yakışıklı arka kısım tatminkar ama gel gelelim içine şahsi görüşüm binek otomobil gibi geldi, yüksekliği ne bileyim tatminkarlığı yoktu.Göstergeler bana basit geldi yani dışarıda o kasayı görünce içeride insan daha cüretkar bir şeyler arıyor ama aynı o sezgiyi hissedemedim.Fiyatı 71.000lerde ötvsiz 45.000e geliyor dolu hali, benzinli versiyon.Yakıt konusu, Yetkili arkadaşta Fabrika verisi 10,5 litre diyor dedi ancak 11-12 litreler arası yakacağını söyledi şehir içinde azmı çok mu bilemem ama bana çok geldi ve otomatikmen kafamdan sildim ve kendisi 1.6 dizelinin gelmeyeceğini söyledi şimdiki bilgi.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: By__Belo

    Bugün aracı Ford Gaziemir'de inceleme fırsatım oldu,oda ellerinde sadece test aracı varmış ona bakabildim, Selection en yüksek paketli haliydi araç dışardan tam bir Suv, Önden çok yakışıklı arka kısım tatminkar ama gel gelelim içine şahsi görüşüm binek otomobil gibi geldi, yüksekliği ne bileyim tatminkarlığı yoktu.Göstergeler bana basit geldi yani dışarıda o kasayı görünce içeride insan daha cüretkar bir şeyler arıyor ama aynı o sezgiyi hissedemedim.Fiyatı 71.000lerde ötvsiz 45.000e geliyor dolu hali, benzinli versiyon.Yakıt konusu, Yetkili arkadaşta Fabrika verisi 10,5 litre diyor dedi ancak 11-12 litreler arası yakacağını söyledi şehir içinde azmı çok mu bilemem ama bana çok geldi ve otomatikmen kafamdan sildim ve kendisi 1.6 dizelinin gelmeyeceğini söyledi şimdiki bilgi.

    1.6 dizeli bugün bende sordum.
    gelme ihtimali çok düşük dediler.
    yani aslında bu 1.6 dizel gelmeyecek anlamında bence.
    benden de




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Seriously.

    Araci Ankara'da inceleyen var mi gelmis mi bayiilere?

    Konya Yolu otokoçta var hocam, beyaz renk..
  • 1.6 dizel olmayacak ama yeni mondeoya 1.0 ecoboost koyan bir firma ford satis grafigine gore suprizler olabilir ileride.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fİyatı nasıl acaba ? :)))
  • 1.6 dizel olmamasının sebep olarak söylenen şu:
    "kasa çok ağır. o yüzden 1.6 dizel bu kasayı taşımaz"
    açıkcası işin teknik kısmını merak ettim.
    1.6 benzinli motor bu kasayı kaldırıyorda, daha yüksek torklu 1.6 dizel nasıl kaldırmıyor?
    bunun cevabını bilen arkadaş varmı?
  • 1.6 dizel koymazlar bence. sebepde halen iyi satış grafikleri yakaladıkları 1.6 dizel motorlu yeni c-max satışta iken kugayı o motorla satmalarını beklemiyorum. kendi ayaklarına sıkarlar. bizzat ben 1.6 dizel yeni c-maxim var, içi boyutları aynı olmasına rağmen hatta titanium c-maximin donanımı daha fazla olmasına rağmen kuga 1.6 titanium benzinli siparişi verdim (gerçi bunda yılda 9000 km yapmam ve dizelden benzinliye geçmemin fazla etki oluşturmayacak olmasınında etkisi çok) . 1.6 dizel kuga olsa kimse c-max almaz emin olun. o yüzden tamamen satış taktiği ve planlamadan dolayı 1.6 dizel motor kugayla gelmez..... ancak birgün c-maxi satıştan kaldırırlarsa 1.6 dizeli kugaya eklerler....
  • bu arada bugün bayiimle konuştum benim sipariş nisan sonu mayıs başı gibi gelecekmiş ve mayıs siparişleri dolmuş. sipariş vermek isteyenleride şu an kayıt alıp sipariş veremeden bekletmeye almışlar. bu kadar satış ve talep beklememişler, ilk gelenler bir deneme niteliğinde olmuş. esas siparişler mayısmış ama onlarda hemen hemen dolmuş. en çok istenen konfigürasyonda tit+ navi paket 1.6 180 ps 4x4 modelmiş. şu an araç isteyenlere ne fiyat sabitleme garantisi nede aracın geleceği tarihi net veremiyorlarmış....
  • Satis gorevlisi bilgisayardan baktiginda acilir cam tavan ile pan cam tavan var dedi. Iki ayri tavan secenegi mi var? Katalogta ve test aracinda acilabilir cam tavan oldugunu gormustum. Acaba bilgisayarda niye iki ayri tavan yapmislar?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün aracı inceledim satış görevlisi full donanım 93000TL dedi araç için. Araçta ön koltuk ayarları manueldi full 2013 model araca hiç yakışmıyor. Ön koltuğu kendimr göre ayarladığımda arkada diz mesafesi çok az kaldı. Ön taraf konsol müthiş olmuş vites konumlandırması, navigasyon sistemi falan çok güzel görünüyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.