Şimdi Ara

FM 2012 Beşiktaşlılar Derneği (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
821
Cevap
2
Favori
39.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RévivaL

    Evet kısa süreymiş. Daha 2014 deyim baya zaman var yaptırtmaya

    vala birazda şans işi bence siz inceden yonetime talepte bulunmaya başlayın bence..
  • Arada bir yokluyorum tabi ama 2018 den önce yapılmaz gibi geliyor
  • banada oyle geliyor ama belli olmaz tabi :)
  • bu arada oyundaki en büyük sıkıntım yerli oyuncular..altyapılardan dogru duzgun adam cıkmıyor...ligde 18 kişilik kadromuzun 10 u yerli olmak zorunda.genel kadroda bı 15 tane olmalı..sakatlıklar,cezalar,form durumları goz onune alınınca...bende anca 11 tane var..transfer donemındeyım arıyorum yenı oyuncu..takım dunyanın en ıyı takımlarından bırı olduguna gore o yerlılerde ıyı oyuncu olmalı..sıkıntıda burda baslıyor..gurbetcıler dısında bızım lıgde pek adam yetısmıyor..yonetım genc tesıslerımı yenıledı ama pek bsy değişmedi bende yeniden geliştirme talebinde bulundum kabul ettıler 1 sene sonra yenı stadla bırlıkte yenı genc tesıslerıde gelmıs olucak..bucaspor altyapısından ıyı gencler aldım..onun dısında turkıyede pek yetenklı yerli oyuncu yok(2020)..bayerne falan duacıyız resmen :S
  • Youth coachların nasıl hocam. judging player ability ve potantialleri yüksek olsun.
  • Aslında oyun gerçeğe uygun yapılmış. En iyi gençler Brezilya, Arjantin, Hollanda gibi ülkelerden çıkıyor. Türkiye'den ne yaparsan yap çıkmıyor kolay kolay.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RévivaL

    Aslında oyun gerçeğe uygun yapılmış. En iyi gençler Brezilya, Arjantin, Hollanda gibi ülkelerden çıkıyor. Türkiye'den ne yaparsan yap çıkmıyor kolay kolay.

    Türkiye hariç her ülkeden rahat cıkıyor Arada bizdede potansiyeli yüksek kaleci yada forvet cıkabiliyor.
  • Evet 4,5 yılda bir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: michael j fox

    Youth coachların nasıl hocam. judging player ability ve potantialleri yüksek olsun.

    youth coachlarımda diğer tüm coachlarımda world class adamlar gereken ozellıklerı hep yuksek coachların..oyuncu transferı kadar vakıt harcıyorum coachlara..ama pek etkı etmıyor..aslında ıyı adamlar yetısıyor,mesela suan cıkan genclerım 2011 2012 yılında olsam banko oynarlar ama 2020 ye gelınce takım kalıtesı cok ust oldugu ıcın baya bı yetersız kalıyorlar ne yazikki...almanyadan gurbetcı getırmeye calısıyorum onun dısında garip sekıdle bucaspor harıka oyuncular cıkarıyor..

    ReWeLLeR de soylemıs,potansıyelı yuksek kalecı cıkıyor hakaten suan kalemde hala sinan bolat var ama 2 tane casillas potansıyelınde yedek kalecım var bırı 20 bırı 18 yasında..ıkısınıde bucaspordan aldım..mevlütle cüneyt :) isimleri pek karizmatik,ümit verici olmasada kendileri iyiler...

    alt yapıdan ıyı oyuncular gelmeyınce,sam liginede besıktasta yetısmıs bisürü oyuncu koymak zorunda oldugum ıcın 3 4 as oyuncumu 25 kişilik kadroya alamıyorum..sinir bozucu oluyor..su tesisler bidaha yenilensin,teknik ekibi bidaha duzenleyıp bı sekılde iyi oyuncu cıkarmam lazım...




  • @cem_k12

    Muhammed demircinin profili nasıl ?
  • Aykut Demir'i şiddetle tavsiye ederim adam çok iyi kafacı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ReWeLLeR

    @cem_k12

    Muhammed demircinin profili nasıl ?

    pek gelişmedi açıkçası..çok üstüne düştüğümde soylenemez..2019 yılında kendi isteğiyle sattım..3 4 maca çıkabildi villerealde özellikleri baya düştü..bendeyken özellikleri 1er 2 ser daha iyi durumdaydı.pası ve tekniği 20ydi sanırım..ama determination düşük oldugu için çok iyi gelişme gösteremiyor..

    ne yaptıysam şu fiziği geliştiremedim özel hocalar özel idmanlar baya ugrastım ama olmadı :) sadece teknikle iş yürümüyor ortasahada..6m tl ye sattım villereal reserve takımında çürüyecek sanırım

     FM 2012 Beşiktaşlılar Derneği




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ReWeLLeR

    @cem_k12

    Muhammed demircinin profili nasıl ?

    hocam bende muhammedi geliştirmek için bende kariyeri yeniden başlattım. muhammede özel antrenman programı ayarladım fiziksel özelliklerine daha çok önem verdim. bakalım sezon sonu ne olcak. nerdeyse her maç oynatoyurm bazen çok manyak paslar atıyor kereta :D şimdiye kadar 10 maçta 3veya 4 asisti vardı.
  • 2019 daki hali.fiziksel özellikleride gelişebiliyormuş

     FM 2012 Beşiktaşlılar Derneği



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osaka13 -- 16 Ocak 2012; 14:57:19 >
  • Bildigin realdeki kaka olmuş bu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: osaka13

    2019 daki hali.fiziksel özellikleride gelişebiliyormuş

     FM 2012 Beşiktaşlılar Derneği


    tabi gelişebilir ama oyuncunun gelişmesinde en önemli etkenlerden biri oyuncunun sahaya çıkması..dediğim gibi bende pek forma şansı bulamıyordu..
    benden gittiği sırada dribling pas teknik bunlar hep 20ydi..ben tekniğini geliştirmişim sanırım biraz daha..dediğim gibi bendeyken özellikleri 1er 2şer daha iyi durumdaydı..fizik dahil..
    kısacası oyunda muhammedde teknik dısında hiçbirşey yok..ikili mucadele 0 :)gutinin 40 yasındaki hali gibi..oldugu yerde dursun sadece pas atsın derseniz işinize yarar..ama basan pres yapan mücadeleci bi takım istiyorsanız muhammed 25 kişilik kadroya giremez(bence)




  • ben bu muhammedi adam edicem arkadaşlar.onun için taktiğimi bile değiştirdim bakalım ne olacak.
  • geçen dünlerde yeni kariyer açtım beşiktaşla, ilk sezonumda türkiye kupası,süper lig şampiyonu oldum,uefada ise finalde elendim,(33 maç yenilmezlik serisi) ancak kurduğum kadroyla borç baya armıştı bende sezon sonu Quaresma ve fernandesi satma kararı aldım,quaresmayı 24 milyon €'a Chelsea ya fernandeside 14 milyon €a walwes e sattım, ekonomim baya düzeldi :D yaptığım transferlere gelirsek villareal 1.5 milyon € a cani yi önerdi, bende kaçırmadım, bakalım nasıl oynicak :D quaresma yerine deniz naki fernandes yerine ise portodan guarin, defansın sağına sezon sonu sözleşmesi biten bosingvayı aldım. bi sezon önce shaqiriyi aldım baselden 7.5 m € ya 14 m € teklif geldi satmadım, ama oyunundan memnun deilim quaresmayı sattım diye lazım olcağını düşündüm.bu arada Quatıreo 1 sezon sonra favori takımını beşiktaş yapıp favori personellerede beni ekledi ,mutluyum :D
  • Buyrun tüm detaylarla Darwin Quintero

    Profil özellikleri
     FM 2012 Beşiktaşlılar Derneği

    Information kısmı
     FM 2012 Beşiktaşlılar Derneği

    2 sezonda gösterdigi performans
     FM 2012 Beşiktaşlılar Derneği

    Biyografisi altı çizgili olan yerlere dikkat
     FM 2012 Beşiktaşlılar Derneği

    Son olarak Altın ayakkabı
     FM 2012 Beşiktaşlılar Derneği

    Bu sezon sonu satmayı planlıyorum ama nekadara gider bilemiyorum Ighalo var kadromda yedegi bir regen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HollowFlea -- 17 Ocak 2012; 4:39:49 >




  • ewt beyler. beşiktaşımız için asistan menajer arıyorum. tavsiye bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.