Şimdi Ara

Aracım 60KM'de titreme yapıyor ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
13.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Mantıklı hocam degişiklık ıyıdır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 34 ART 11

    Mantıklı hocam degişiklık ıyıdır.

    Aynen hocam :) suanda galeride. Aldığım fiyattan fazla gidiyor , kur farkı olduğu icin.

    Ama sorun kesinlikle safttan ;)
  • Selam arkadaşlar 2008 model mersedes s320 arkadan çekişli aracım seyir halinde iken gaza bastıktan 2_/3 saniye sonra arka taraftan rahatsız edecek kadar titriyor daha sonra sabit birtempoyla sürüş halinde ses kesiliyor ardından gaz pedalına tekrar basıyorum gene aynisi bu böyle 2300 2500 devire kadar devam ediyor sonrası ise geyet normal sanırım orta safttan geliyor titresim şanzımanla alakası olabilirmi yada tahmini olarak sorunun ne olduğunu anlayabilen varsa bilgilendirirse sevinirim şimdiden tsk

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Serkan020

    Selam arkadaşlar 2008 model mersedes s320 arkadan çekişli aracım seyir halinde iken gaza bastıktan 2_/3 saniye sonra arka taraftan rahatsız edecek kadar titriyor daha sonra sabit birtempoyla sürüş halinde ses kesiliyor ardından gaz pedalına tekrar basıyorum gene aynisi bu böyle 2300 2500 devire kadar devam ediyor sonrası ise geyet normal sanırım orta safttan geliyor titresim şanzımanla alakası olabilirmi yada tahmini olarak sorunun ne olduğunu anlayabilen varsa bilgilendirirse sevinirim şimdiden tsk
    Bahsettiğin devirler torkun şasiye tesir ettiği devirler önden çekişli bir araç olsa doğrudan aks denilebilirdi ama arkadan çekişli araçlar hakkında pek bilgim yok maalesef. Şanzımanla tekerlek arasındaki mekanik parçaları kontrol etmen gerekiyor.
  • Tesekkur ederim arkadaşım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracınız sürekli aynı pozisyonda mı duruyor? Haftada ne kadar kullanıyorsunuz? Bunları sorma sebebim ; araç uzun sürelerde hareketsiz kalırsa ve lastik kalitesi düşük ise lastiklerde tel kırma oluşmakta. Bu da sizin bahsettiğiniz hızlarsa aracın kompleksinde titreme olarak ortaya çıkmaktadır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar aracım scenic 1 . Aracım 30-50 arası süratle giderken çok fazla sarsılıyor. Fakat o süratları aşınca özellikle 80 90 ile giderken hiç titreşim olmuyor. Gazdan ayağımı çekince de titreme kayboluyor.


    Sağ aks yeni değişti. Motor kulakları yeni değişti. Usta akstan olamaz kesin lastiklerden dedi gittim rol balance yaptırdım. Lastikci lastikler yeni lastiklerdede pek birşey görünmüyor dedi.


    Lastikçi balans ayarı sonrası sorun devam ediyor.


    Varmı bir çözüm öneriniz?

  • havadansudan34 H kullanıcısına yanıt

    Selamlar ayni sorun var cozum ne buldunuz ne yapmalıyız balans yaptirdim cozulmedi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.