Şimdi Ara

iGo Primo Navigasyon afalladı, sorun vapor element case mi yoksa ios5mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    iGo Primo Avrupa Navigasyon paketi kullanıyorum, ios5e yükselttim cihazımı tesadüfte dün element case vapor black ops bumper aldım (bilmeyenler için alüminyum komple) bugün harbiyede bir sokağı bulmaya çalıştım. (cemal reşit rey) bir türlü bulamadım sürekli -yeniden düzenlemek istiyormusunuz- diyip alternatif güzergah çizmeye çalıştı. sürekli gps bağlantısı koptu. daha önce hiç yapmazdı bu kadar.. acaba kılıf gps bulmasını mı engelliyor metal olduğu için yoksa ios 5 ile bir uyumsuzluk sorunu mu çekiyorum.


    şimdiden teşekkür ettim,
    yusuf



  • Şöyle bir inceleme buldum yazdığına göre GPS sinyalini etkiliyormuş :

    http://jarofclay73.blogspot.com/2010/11/final-thoughts-on-element-case-vapor.html
  • Kılıfı çıkarıp telefonuda yeniden başlatarak denerseniz en sağlıklı sonuca kavuşursunuz. Sinyal engelleme vb riski olan hiç bir kılıfı vb kullanmamaya özen gösteririm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 14 Ekim 2011; 1:04:05 >
  • KIlıfı geçelim ben cihazın navigasyon çipine(kılıfsız) hiç güvenmiyorum. Yüksek binaların arasında feci çuvallıyor. O yüzden tomtom car kit kullanıyorum sonuç süper.
    Telefonların gps çipleri yüksek binaların arasında kesinlikle yetersiz.
  • orjinal aldıysanız element case i so run olmuyor ama malesef replikalarında gps sorunu mevcut ben orjinal almıstım bende hicbir sorun yok.
  • Merhabalar, cevaplariniz icin tesekkur ederim.

    Yukseklerde sasirmasi beni cok baglamiyor acikcasi trafikte ara ara bulamadigim yerlerde yani karada yonu az cok dogru gostersin yetiyor bana ki bunuda fazlasi ile yapiyordu dune kadar.

    Aslinda kilif bana armagan edildi, fake olup olmadigini nasil anlarim, sorun olan kilif olabililir. Vidalarla ugrasamadim dun yoksa arabada sokup birde o sekilde denerdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.