Şimdi Ara

Asus N53SN-SV Serisi Esnek Klavye Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selamlar arkadaşlar, ben de bir N53SN kullanıcı olarak hem görünüm hem de rahatlık açısından klavyemi rahatsız edici bulmaktayım. Aslında abartılacak değil ama bu fiyata en azından Chiclet klavye beklerdim. Neyse, bazı arkadaşlar bu esneme sorunu için çift taraflı bandı klavyenin altına yerleştirerek sorunu çözmüşler ama ben pek de sağlıklı olacağını düşünmüyorum açıkcası. Buna dair internette yaptığım bir takım araştırmalar sonucu şöyle bir çözüme ulaştım: Asus K52 serisinde kullanılan Chiclet klavyeler, N53 serisindeki klavyeler ile hem görünüm hem de ölçüleri olarak aynı. Üzerindeki kısayollar ve simgelerine kadar birebir hatta. Yurtdışındaki bir kullanıcı yorumunda eBay üzerinden bu K52 klavyesini 19$'a temin ettiğini söylemiş ama şimdi araştırmamız gereken şey ise, "Bu K52'nin Chiclet ve Türkçe Q klavyesini Asus servisinden yedek parça olarak temin edebilir miyiz ve bu bize ne kadara patlar?"

    Şu 2 videoyu izlemeniz aklınızda soru işareti bırakmayacak:

    http://www.youtube.com/watch?v=Im3hQ7Y6Knw&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=nAKz9wn3fc0

    Yakınında ASUS servisi olan N53 serisi kullanıcısı arkadaşlarımız bu konu üzerinde araştırma yapıp cevaplarını bizden esirgemezlerse çok sevinirim, herkese iyi geceler. Saygılarımla...



  • Bende de aynı serinin bir modeli var ve 2 tuşum çıktı yerlerinden. Ben de klavyeden hiç memnun değilim ve chiclet klavye arıyorum ben de. Yardımcı olabilecek arkadaşlardan yardımlarını bekliyoruz.
  • Aynı sorunu bende yaşıyorum.Türkiyede bu klavyeyi bulabileceğim bir yer bilen varmı ?
  • baya bi zaman olmuş ama deneyen varmı arkadaşlar bide o denilen karakterde tek eksik türkçe karakterler yok gibi. ( ö,ç gibi.)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.