Şimdi Ara

Film İzleme Portalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Site Adresi:filmizle9.net
    Kuruluşu:2010
    İçerik:Film İzleme Portalı
    Tanıtımı:

     Film İzleme Portalı



    İnternet üzerinden film izlemek; bilgisayar kullanırken en çok yapılan uygulamalardan olma özelliğini taşıyor. Çünkü ülkemizdeki DVD fiyatları pek çok kişi tarafından biliniyor. Ülkemizde diğer ülkelere göre DVD fiyatları gerçekten de yüksektir. Bu durumdan rahatsız olan insanlar hemen online olarak yani internete bağlanma yöntemini kullanarak sinema izlemeye çalışmaktadırlar. Aslında internet dünyası diğer reel film izleme yöntemlerine göre daha hızlıdır. Dünyanın pek çok tarafından yeni çıkan filmlere her zaman talep olmaktadır. Bu talep doğrultusunda yeni filmler devamlı olarak internet üzerinden yayınlanmaktadır. Yayınlanan bu siteler sizlerin daha yeni filmleri izlemeniz için paylaşımlar yapmaktalar. Bu filmlerin bir kısmı İngilizce olmanın yanında bir kısmı da Türkçe olma özelliğini taşımaktadır. Yabancı filmleri izlemek isteyenler de bunları kullanıyor.

    Çünkü insanların yabancı film izleyerek de dil öğrenme özelliği bulunmaktadır. Yabancı sinemaları öğrenme doğrultusunda insanlar dillerini geliştirebilmektedirler. Bu noktada sizlere de yabancı film izleyerek dil öğrenmenizi tavsiye edebiliriz. Ücretsiz olarak internet üzerinden film izlemenin neticesinde hiçbir ücret ödememektesiniz. Çünkü bu filmler sizlere ücretsiz olarak sunulmaktadır. Aynı zamanda bunların yanında film izlerken bir takım indirme programlarını kullanarak etkili bir şekilde bunları kişisel bilgisayarlarınıza da kolaylıkla indirme imkânınız da bulunmaktadır. Sizlerin e bunlardan yararlanması için bir takım film sitelerine girmeniz kâfi gelecektir. Film sitelerinde zaten arzu ettiğiniz kategorilere göre bir takım ayrışmalar bulunmaktadır. Tüm bunları kullanarak sizler de arzu ettiğiniz filmlere kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

    http://www.filmizle9.net de sizler için yayına girmiş olan bir web sitesidir. Bu web sitesini kullanarak etkili bir şekilde film izleme hazzını elde edebilirsiniz. Sizleri de sitemizde görmek bizleri oldukça mutlu edecektir. Haydi durmayın ve siz de sitemize girin.







  • teşekkür ederim güzel site ama ben şahsenhttp://www.sinalemi.blogspot.com a takılıyorum
  • Kitap gibi yazmışsın yaw :)

    film izle ben buraya takılıyorum
  • http://bicaps.com tavsiye ederim tamamı 720p filmler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheChucky -- 28 Temmuz 2012; 9:16:01 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.