Şimdi Ara

ANKARA'DA KUMANDALI ARAÇ TAMİRİ ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
8.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Yarı profesyonel DigitCon marka aracımın kumandası arızalı. Başka 27mhz kumandalarada saçma sapan tepkiler veriyor yani kumanda uymuyor. Bunu yaptırabileceğim yada bunun için kumanda bulabileceğim Ankara'da bir yer var mı? Kızılayda oyuncak hastanesi açıldı dediler ancak googleda bulamadım. Çankayada Hobbytime diye bir yere gittim onlarda benzinli tam profesyonel 2.5ghz lik araçlarla ilgileniyorlarmış. 27 mhzliklerin parçaları yok dedi. Ankara'da böyle bir yer var mı?



  • Dostum niyetim kesinlikle ukalalik degil yanlis anlama fakat senin yari profesyonel dedigin arac model bile degil, oyuncak sinifina giriyor. Konya sokakta cok az bir ihtimalle ugrasmak isteyen cikabilir fakat bunun disinda RC model satan butun magazalar aynen hobbytime'in yaptigi gibi oyuncak bu diye seni baslarindan savarlar. Aracin onroad sanirsam, elindekinden kurtulup model bir arac almak (300 TL'den baslayan uygun modeller var) en iyisi.
  • Evet model değil oyuncak sınıfındanmış bende sonradan öğrendim ama şuan model için biraz erken ben öyle eğlencelik birşey olsun diye bununla uğraşıyordum. Neyse Ulusta Oyuncak Hastanesi diye bir yer buldum ve orda binlerce kumanda arasından benimkine uyan bir tane bulduk :)
  • Muahaha oyuncak hastanesi zuahah:P
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Croesus

    Evet model değil oyuncak sınıfındanmış bende sonradan öğrendim ama şuan model için biraz erken ben öyle eğlencelik birşey olsun diye bununla uğraşıyordum. Neyse Ulusta Oyuncak Hastanesi diye bir yer buldum ve orda binlerce kumanda arasından benimkine uyan bir tane bulduk :)

    Hayirli olsun. Bu oyuncak hastanesi hakkinda izlenimlerinizden bahseder misiniz? Nasil bir yer (buyuk mu) ve tahmini olarak ne kadar cesit malzeme var? Bazi araclarimiza tepe lambasi vs. tarzi aksesuarlar ariyoruz ve genelde en iyi kaynak bozuk oyuncaklar oluyor...
  • Çok büyük bir yer değil ancak içerisini gördüğüm kadarıyla hayli fazla araç, kumanda vs. malzeme var. Amcada baya bilgili gibi. Bwenim aracın baya eski olduğunu hatta hiçbiryerinde yazmamasına karşın markasını modelini bilip kumandasını buldu. Bence bir uğrayıp kendinizde görebilirsiniz.
  • Bu bahsettiğiniz oyuncak hastanesi Beşiktaştaki mi? Aydın Karaş mıydı Ustanın ismi?
  • Croesus kullanıcısına yanıt
    pardon bende rastar g55 amg var 27 mhz kumanda istiyorum ama tekerli değil düz acaba hastanede kumanda fiyatı cokmu pahalı siz kaca aldınız @Croesus @Croesus
  • quote:

    Orijinalden alıntı: furkanşahin

    pardon bende rastar g55 amg var 27 mhz kumanda istiyorum ama tekerli değil düz acaba hastanede kumanda fiyatı cokmu pahalı siz kaca aldınız @Croesus @Croesus

    Gayet uygun fiyata almıştım öyle pahalı bir yer değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.