Şimdi Ara

Manchester City Taraftarları ⚪🔵 KDB IS BACK (913. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.867
Cevap
36
Favori
475.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 911912913914915
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gel hayalim anıları alalım
    Kaçalım buralardan
    Gel yoruldum
    Yalanları yaşayan gurumdan
    Bir ömür var birde aşkımız
    Yeter bu zamana
    Gel baharım kaybolalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marcelo Berchler, Messinin Cityi sectiğini söylemiş.1 hafta önce Messinin ayrilacaği haberini yapan gazeteci.Güvenilir Messi konusunda.Fakat, ben hala Bartomeuyu göndermek için blöf yaptiğini düşünüyorum.Messi, bir yere gitmez.
  • cat radio messinin birkac gun once guardiola ile gorustugunu yazmis

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Premier ligde messıyı paramparça ederler net.
  • Hadi gene iyisiniz arkadaşlar, Messi gelirse şampiyonluk mücadelesi verebilirsiniz bu sene.
  • Bi yarı final ihtimali doğabilir şl de😂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • siz eskiye biz deliye.



    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahaha 2.35 ve sonrası city li messi bitmedi mübarek city de para, ceza al sonra af al bence Fifa direk şampiyonlar ligi kupası verip rahatlatsın city'i




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıyamet Senfonisi -- 27 Ağustos 2020; 21:17:40 >
  • Maşallah hem Messi hem Koulibaly alınacakmış, eğer Messi için de bonservis ödenirse FFP'yi iptal etsinler. Kel bunları alsa da yine tokatlanacak, sıkıntı yok.
  • Bu forumun futbol bilgisine bayılıyorum. Messi'nin City'e gelmesi demek City'nin her kulvarda rakipsiz olması demek. Ben geleceğine kesinlikle inanıyorum. Çünkü Barcelona'da ne kadar başkandan kurtulsalar bile 400 500 milyonluk harcama yapmaları şart. Barcelona resmen bitmiş durumda. Kemik yaşlandı, yeni transferler patladı, teknik ekip denilen bir şey yok. Toparlanma süreci en az 3 yıl. Messi City'e gelse hazır kadro. City'nin topu ileri taşıma gibi bir sıkıntısı yok. Orta saha işliyor, kanat işliyor. Sadece ceza sahası içi dışı tek vuruş yapacak adama ve beklere ihtiyaçları var. Özellikle sol bek.

    Messi'nin tek sorunu yıllık ücreti. İstediği para tüm takımın dengelerini değiştirir. Mesela Bayern alabilecek güce sahip. Ama Messi direk 30 verirlerse senelik takımın diğer oyuncuların dengesini bozar. Adamlar en yüksek maaş bütçesine sahip ama tüm futbolculara dengeli dağıtıyor. Messi'nin senelik ücretinde indirim sağlaması lazım. Sponsorluklar vs ile bu açık kapatılır.




  • Messi eşek yükü ile servete sahip. Hayatının bundan sonrasında paraya ihtiyacı yok. Kaldı ki kapı gibi sponsorluk anlaşmaları var ve futbolu bıraktıktan sonra bile bu paraları almaya devam edecek. Makul ücretlere, Napoli, Dortmund vs gibi takımlara gidip meydan okumasını görmek isterdim.
  • Yaş gelmiş 33'e. Bu saatten sonra nerede mutlu olacaksa oraya gitmeli. Kendini kanıtlamaya ihtiyacı olsa dediğine hak verirdim. Ama buna gerek yok. Şu anda City ona uyan tek kulüp. Gitsin 3 sene İngiltere'de takılsın. Sonra 2 sene MLS yapsın. Sonra da Newell's Old Boys yapıp futbolu bıraksın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tritlum

    Yaş gelmiş 33'e. Bu saatten sonra nerede mutlu olacaksa oraya gitmeli. Kendini kanıtlamaya ihtiyacı olsa dediğine hak verirdim. Ama buna gerek yok. Şu anda City ona uyan tek kulüp. Gitsin 3 sene İngiltere'de takılsın. Sonra 2 sene MLS yapsın. Sonra da Newell's Old Boys yapıp futbolu bıraksın.
    Dediklerine katılıyorum ama Barcelona nın hep Prime dönemlerinde kendisini gösterdi. Etrafında ki kadrolar bozulduğunda Messi den takımı taşıyan performans göremedik. Belki bunda uzun yıllar aynı takımda kalmanın etkisi vardır diye düşünüyorum. O yüzden daha alt seviye takımlarda yeni bir heyecan ve meydan okuma Messi ye de iyi gelebilir. City de herkes Kupa kazanır. City seneye Messi değil yerine başka adam alsa da UCL de yine favori ve EPL de Liverpool ile yarışacak. Bunları yapması için MEssi ye ihtiyacı yok. Ama Messi gibi adamlara, beklediği başarılara ulaşmak için Messi ye ihtiyacı olan çok fazla takım var.




  • Messi, yeni bir heyecan veya meydan okuma istemiyor.SLyi kazanabilecek rekabetci bir takimda oynamak istiyor.Maasi, 100 milyon avro.Bu parayi Cityden baska hicbir takim veremez.

    Messi, oyle alt seviye takimlara gitmez.Barcadan ayrilmak isteme sebebi zaten SL icin umudu kesmesi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51A1FC2AA -- 28 Ağustos 2020; 21:24:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • City'nin Cl almak için Messi'ye ihtiyacı yok ki daha farklı problemleri var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Roberto Baggio

    Messi eşek yükü ile servete sahip. Hayatının bundan sonrasında paraya ihtiyacı yok. Kaldı ki kapı gibi sponsorluk anlaşmaları var ve futbolu bıraktıktan sonra bile bu paraları almaya devam edecek. Makul ücretlere, Napoli, Dortmund vs gibi takımlara gidip meydan okumasını görmek isterdim.
    Napoli, dortmund gibi takımlar kariyer basamaklarında kullanılan takımlardır. Messi 33 yaşında, birşey de ispatlamasına gerek yok zaten
  • Başindan beri söylüyorum.Bu adamin derdi, Ronaldoyu ŞL sayisinda geçmek.Barçayi ciftliği yapti.2017den beri Neymari satmalarina ragmen, 650 milyon borçlari artmiş.

    City, ŞLnin en büyük favorisi falan olmaz Messiyle.Veteran oyuncudan farksiz.Bu sene o kadar büyük maç oynadi, kaç maçi aldi? Oyun kurarak, yürüyerek Eibarlara Leganeslere karşi şov yapmayi biliyor.Çok temposuz, fizik olarak ve hiz olarak eski seviyesinin çok gerisinde.Prime döneminde de intere, Chelseaye ŞL veriyordu.

    Barça forumuna baktim.Messi fanatiği olmayan üyeler, satalim, gelecek 2-3 yili gözden çikarip yeniden yapilanalim görüşündeler.Barça, en az 250 istiyormuş.100 milyon+ 3 oyuncuya da razilarmiş.
  • Tebas, Cityden nefret ediyor.Messi, Citye transfer olurken yuzunu gormek isterdim.

    Messi, gemileri yakmis gibi.Kararindan donmesi imkansiz gibi gorunuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katalan basinina gore, City Messiye bosman olarak ayrilirsa 250 milyon imza parasi ve senelik 100 milyon teklif etti.

    Messi, para icin ayriliyor algisi yaratmak istiyor olabilirler.Ayni taktikleri bize karsi da kullanmislardi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 911912913914915
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.