Şimdi Ara

Megane 2 Sedan 1,6 2006 BRC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar, benzin fiyatlarına daha da tahammül edemeyeceğimin farkına varmam üzere LPG'ye aşırı karşı olan ben sonunda LPG taktırma kararı aldım ve yoğun bir araştırma sonucu BRC'de karar kıldım. Ankara'da bulunan bayiler arasında en çok işlem yapan bayinin Mavi Denizler olduğunu öğrendim ve Salı günü için randevu aldım. İzlenimlerimi buradan paylaşacağım...



  • MY11 kiti ve simit tüp takılacak PSA modülü ile beraber sizce nasıldır arkadaşlar?
  • bende mavidenizler de yaptırdım montajı, araç getz takılan kit my 11. İlk gün bi sorun yaşadım ama oda halledildi. 6000 km oldu montaj yaptıralı çekişte değişiklik yok gibi, yakıt olarak 2,27 den mogaz kullanıyorum 40 tl ile 260/280 km gidiyor çevre yolundan gölbaşına .
  • Lpg takıldı, yalnız enjektörlerin sırasının karıştırılması epey bi uğraştırdı. Ve projede yalnış yazılar seri kodu yüzünden MMO ile bayii arasında git-gel yaptım, birde dolum ağzı da gaz kaçırdığı için benzinliğe git-gel yaptım. Sorunlu geçen montaj aşaması umarım sorunsuz bir araç ile devam eder. Mavi Denizler çalışanlarına teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ekiraz

    Lpg takıldı, yalnız enjektörlerin sırasının karıştırılması epey bi uğraştırdı. Ve projede yalnış yazılar seri kodu yüzünden MMO ile bayii arasında git-gel yaptım, birde dolum ağzı da gaz kaçırdığı için benzinliğe git-gel yaptım. Sorunlu geçen montaj aşaması umarım sorunsuz bir araç ile devam eder. Mavi Denizler çalışanlarına teşekkürler.


    selam montaj sonrası son kontroller her zaman ilk alınan test gazı ile yapılır, dikkatlice yapılan bu işlemler esnasında ilk kez lpg ile çalışan sistemin çalışma koşulları kaçak kontrolleri ve araç adaptasyonu saglanır,zaten ilk konrol gazının alım miktarını düşük tutarız ki sonradan yapılacak müdaheller çok daha kolay ve sorunsuz olur,bu yöntem tüm bayilerimiz ve bizim tarafımızdan titizlikle uygulanır ,amaç daha sonraki kullanımların sorunsuz olmasına yöneliktir,tüm müşterilerimizin sorunsuz ve ekonomik lpg kullanımını temenni eder iyi baylamlar dilerim,ayrıca sayın erikaz a teşekkür ederim




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.