Şimdi Ara

*** ARIZALI NOTEBOOKLARINIZI TAMİR EDİYORUZ ! ANA KART, EKRAN, CHIPSET V.S.*** GND (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
42
Favori
41.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • iyi çalışmalar, 2008 yılında aldığım asus m51 model bilgisayarımı uzun süredir şarjsız kullanamıyorum adaptörün takılı olduğu kısım aşırı ısınıyor ve kabloyu eritiyor 2 defa adaptör almak zorunda kaldım, cihazımı gönderirsem tamiratı mümkünmüdür.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: adanags

    iyi çalışmalar, 2008 yılında aldığım asus m51 model bilgisayarımı uzun süredir şarjsız kullanamıyorum adaptörün takılı olduğu kısım aşırı ısınıyor ve kabloyu eritiyor 2 defa adaptör almak zorunda kaldım, cihazımı gönderirsem tamiratı mümkünmüdür.

    Merhabalar,
    Şarj soketi arızalı muhtemelen. Ancak görmeden kesin bir şey söylemek yanlış olur.
    Dilerseniz cihazınızı gönderin inceleyip fiyat çıkartalım onay verirseniz onarım yapılır onay vermez iseniz cihazınız geri gönderilir.
    Saygılar,
  • Merhaba, Acer 5742G model laptopun klavyesine soda döküldü. Şuan açma tuşuna bastığımda sadece fanı çalışıyor. Sanırım anakartı yandı. Bu sorunu ne kadara çözebilirsinz ? Bilgi verebilirseniz sevinirim. Teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dngszz

    Merhaba, Acer 5742G model laptopun klavyesine soda döküldü. Şuan açma tuşuna bastığımda sadece fanı çalışıyor. Sanırım anakartı yandı. Bu sorunu ne kadara çözebilirsinz ? Bilgi verebilirseniz sevinirim. Teşekkürler.

    Merhabalar,
    Mail ile tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır.
    Saygılar,
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GndBilgisayar

    quote:

    Orijinalden alıntı: dngszz

    Merhaba, Acer 5742G model laptopun klavyesine soda döküldü. Şuan açma tuşuna bastığımda sadece fanı çalışıyor. Sanırım anakartı yandı. Bu sorunu ne kadara çözebilirsinz ? Bilgi verebilirseniz sevinirim. Teşekkürler.

    Merhabalar,
    Mail ile tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır.
    Saygılar,

    Iyi gunler,

    Amerikada yasiyorum, Alienware marka m17x r3 laptopum var, laptopumta 2 ekran karti var biri onboard sanirim digeri 6970M, ve malesef bozuldu gecenlerde, ama bazen calisiyor hic belli olmuyor, ilk basta duz cizgiler kaymalar vardi sonra iyice gitti. Turkiyeye dondugumde tamir ettirmeyi dusunuyorum acaba tamir edilebilcek birseymi bu sorun?




  • Merhabalar,
    Ekran kartı arızalı sıklıkla karşılaştığımız bir sorun. %95 oranında başarı sağlıyoruz. Döndüğünüzde cihazınızı ilandaki adımları takip ederek bize gönderebilirseniz gereken yapılacaktır.
    Saygılar,
  • Bu arkadaşlara ben dandirik 250 liraya aldığım hp nc6400 marka laptop gönderdim. Neyse arkadaşlar bana cihazın çipsetinin değişmesinin gerektiğini söylediler 220 lira istediler bende tamam dedim o kadar gitmişötamir olmadan gelmesin.neyse cihaz geri geldi kullandım 1 hafta vs. Sonra cihaz yavaşlamaya başladı (bundan kastım windows masaüstüne gelmesi 15 dakka gibi bir süre) internette araştırdım sorun nedir diye vs. Adaptör fln yazıyordu.iyi dedik adaptörde alalım bari 35 lira adaptöre bayıldık.bi değişiklik yok.sonra ben bazı kaynaklardan birşey öğrendim ısıtma falan yapılıyormuş biraz daha gitsin diye laptopun.sanırım banada öyle birşey yapıldı.ben verdiğim parayı helal ediyorum yinede ne yapılmış olursa olsun bir emek var.ama verilen paralara baktığımda afedersiniz tırt bir laptopun bana ne kadar malolduğunu görürsünüz...
    O zaman bu zamandır laptop yatıyor...herkese hayırlı akşamlar

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kesoy

    Bu arkadaşlara ben dandirik 250 liraya aldığım hp nc6400 marka laptop gönderdim. Neyse arkadaşlar bana cihazın çipsetinin değişmesinin gerektiğini söylediler 220 lira istediler bende tamam dedim o kadar gitmişötamir olmadan gelmesin.neyse cihaz geri geldi kullandım 1 hafta vs. Sonra cihaz yavaşlamaya başladı (bundan kastım windows masaüstüne gelmesi 15 dakka gibi bir süre) internette araştırdım sorun nedir diye vs. Adaptör fln yazıyordu.iyi dedik adaptörde alalım bari 35 lira adaptöre bayıldık.bi değişiklik yok.sonra ben bazı kaynaklardan birşey öğrendim ısıtma falan yapılıyormuş biraz daha gitsin diye laptopun.sanırım banada öyle birşey yapıldı.ben verdiğim parayı helal ediyorum yinede ne yapılmış olursa olsun bir emek var.ama verilen paralara baktığımda afedersiniz tırt bir laptopun bana ne kadar malolduğunu görürsünüz...
    O zaman bu zamandır laptop yatıyor...herkese hayırlı akşamlar

    Merhabalar,
    Haklı olarak memnuniyetsizliğinizi çok iyi anlıyorum efendim. Maalesef eski notebooklar da oluşan bir durum bu.. 250 TL değerindeki notebookun bugün çipini , mosfetini v.s. alıp bunun montajını yaptığınızda ortaya neredeyse 2. el fiyatına yaklaşık bir maliyet çıkıyor. Tabi sizde haklı olarak zamanında iyi bir ücret karşılığı almış olduğunuz notebookunuzun çöpe gitmesini istemiyorsunuz ve tamir yoluna gitmek durumunda kalıyorsunuz. Bu durumda bizde sizin talebiniz karşısında bir maliyet , zaman, ekmek ve 3 aylık garanti riskine katlanıp tamir etmek durumunda kalıyoruz. Her iki taraf içinde pek mutlu bir durum değil. Cihazınız onarım gerçekleştiği tarihten itibaren 3 ay tarafımızdan garantilidir efendim. Arıza tekrarlar ise cihazınızı tarafımıza ücretsiz kargo ile gönderebilir ve ücretsiz şekilde onarılmasını sağlayabilirsiniz. Yavaş açılma konularında ise size tavsiyem format atmanızdır. (Servisimizde sadece elektronik işlemler yapılmakta olup format atılmamaktadır.) Format attıktan bir süre sonrada disk birleştirme yaparak muhtemel yazılımsal bir yavaşlamanın önüne geçebilirsiniz.
    Saygılar,




  • GND Bilgisayar hocam benim LG x140 laptopum var ekranında kapağı oynatınca kılcal çizikler oluşuyormuş
    http://youtu.be/H4wTSZisf70 viddeoda bu adam bilgisayarcıya götürmüş bu parça hasar gördü demiş :
    http://www.yedefix.com/urun.php?u=17839
    fakat şuanda öyle bir sorun yok ama ileriki zamanlarda olabilir siz bunu ne kadar ücretle yaparsınız ?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: furkangiller

    GND Bilgisayar hocam benim LG x140 laptopum var ekranında kapağı oynatınca kılcal çizikler oluşuyormuş
    http://youtu.be/H4wTSZisf70 viddeoda bu adam bilgisayarcıya götürmüş bu parça hasar gördü demiş :
    http://www.yedefix.com/urun.php?u=17839
    fakat şuanda öyle bir sorun yok ama ileriki zamanlarda olabilir siz bunu ne kadar ücretle yaparsınız ?

    P.M. gönderildi




  • Sabah sorunsuz şarj olan cihazım bir anda şarj olmamaya başladı, sorun ne olabilir? Çocuklar oynuyordu laptopda şarj cihazının kablolarına birşey mi oldu acaba görünürde birşey yok ama..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bir Rind

    Sabah sorunsuz şarj olan cihazım bir anda şarj olmamaya başladı, sorun ne olabilir? Çocuklar oynuyordu laptopda şarj cihazının kablolarına birşey mi oldu acaba görünürde birşey yok ama..

    Merhabalar,
    En iyi ihtimalle şarj cihazınız bozulmuş olabilir. Muadil bir şarj bulup test etmenizi öneririm. Eğer şarj oluyorsa kaliteli bir şarj cihazı alıp sorunu çözebilirsiniz.
    Ancak şarj olmuyorsa şarj soketinizde sorun olabilir. Şarj soketi ana kart üzerindedir. Sadece şarj soketi de değişebilir ancak diğer kompenantlara kısa devrede yaptırmış olabilir. Bu durumda görmeden bir şey söylemek yanlış olur.
    Saygılar,
  • hp cpmpaq f700 lap tpbumu power tuşundan değilde sarj soketinden kablosunu çekerek kapattım ve birdahada açılmadı pili ölü olduğu için acil durumlarda bu şekilde kapatıyordum çevremdekiler anakartda sorun vardır dediler sarj kablosunu çıkartarak kapanan ve bir daha açılmayan bu pcnin tamiri ne kadara mal olur uygun olurcksa göndereyim teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bbaday

    hp cpmpaq f700 lap tpbumu power tuşundan değilde sarj soketinden kablosunu çekerek kapattım ve birdahada açılmadı pili ölü olduğu için acil durumlarda bu şekilde kapatıyordum çevremdekiler anakartda sorun vardır dediler sarj kablosunu çıkartarak kapanan ve bir daha açılmayan bu pcnin tamiri ne kadara mal olur uygun olurcksa göndereyim teşekkürler

    Merhaba,
    Tarifinizden edindiğim izlenim şarj soketinizin ana kart üzerindeki kompenantlarda kısa devre yaptırmış olabileceği yönündedir.
    Ana kart arızalarında incelemeden fiyat vermek mümkün değil. Aralık vermek gerekir ise 120 TL - 300 TL arasında olabilir.
    Tabi incelemeden kesin bir tanı koymak mümkün değil..
  • Merhaba, bende Hp pavilion Tx1000 notebook var kesin emin değilim ancak BGA işlemi gerektiriyor. Fiyatlarınız aşağı yukarı nedir bu model için belirtmeniz mümkün mü acaba ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coldness

    Merhaba, bende Hp pavilion Tx1000 notebook var kesin emin değilim ancak BGA işlemi gerektiriyor. Fiyatlarınız aşağı yukarı nedir bu model için belirtmeniz mümkün mü acaba ?

    Merhaba,
    Öncelikle notebookunuzun ölçüm cihazları ile taranarak arıza tespitinin sağlıklı olarak yapılması gerekir. Kart üzerindeki çip ve/veya kompenantlardan biri yada bir kaçı arızalı olabilir.. Çıkan sonuca göre fiyat verebiliyoruz. Ortalama olarak 120-300 TL aralığında olabilir. Tabi cihazı incelemeden ne söylesek doğru olmaz.
    Saygılar,
  • GndBilgisayar kullanıcısına yanıt
    Pm
  • Mesajım bulunsun.
  • Merhaba, Lenovo N200 notebook'un GPU arizalandi. Meshur NVIDIA chipset arizasiymis...GPU tamir edilebilirmi yoksa anakartimi degistirmek gerek?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h3x -- 19 Haziran 2013; 20:04:20 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: h3x

    Merhaba, Lenovo N200 notebook'un GPU arizalandi. Meshur NVIDIA chipset arizasiymis...GPU tamir edilebilirmi yoksa anakartimi degistirmek gerek?

    Merhaba,
    Öncelikle notebookunuzun ölçüm cihazları ile taranarak arıza tespitinin sağlıklı olarak yapılması gerekir. CPU onarılabilir durumda ise onarım yapılabilir.. Yada CPU değiştirilebilir. Kart üzerindeki diğer çip ve/veya kompenantlardan biri yada bir kaçı arızalı olabilir.. Çıkan sonuca göre fiyat verebiliyoruz. Sitemizde belirtilen adımları takip ederek cihazınızı servisimize gönderebilirseniz gereken yapılacaktır.
    Saygılar,
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.