Şimdi Ara

Atrix, Galaxy S2, Sensation, Optimus 2x ACİL YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.

    10 gün içinde çok yakın bir arkadaşım Amerika'dan gelecek. Başlıkta yazdığım 4 telefon arasında kaldım. Forumu çok iyi takip ediyorum. Elbette ki herkes Galaxy S2 diyecektir. Ancak sorun fiyatları arasındaki fark ve buna değecekler mi.

    Fiyatlarına göre tercihim olan telefonların listesi:

    1. Samsung Galaxy S2: 645$ (En iyi Dual Core Android Telefon bildiğimiz kadarıyla)
    2. HTC Sensation: 539$
    3. Motorola Atrix: 445$ (sanki F/P telefonu bu gibi)
    4. LG Optimus 2x: 420$
    5. IPhone 4 - Fabrikadan Kilitsiz olarak: 740$ (Sadece opsiyonlar arasına ekledim pek almaya niyetim yok ama önerileriniz önemli)

    Kriterlerim:

    1. Ses Kalitesi (CKS 90 veya Sony Ex300 kulaklık ile kullanılacak ve FLAC formatında şarkılar dinlenecek)
    2. Video kalitesi (Her formatı sorunsuz oynatacak, bilgisayardan transfer ederken convert gibi işlemlerle çok uğraştırmayacak)
    3. Sorunsuzluk
    4. Performans

    Benim hergün işe gidip gelirken harcadığım yol yaklaşık git gel olarak 4 saat (Beylikdüzü - Maslak). Bu sürede çok canım sıkılıyor. MP3 playerımla (Creative Zen) müzik dinliyordum ama o da bozuldu. cep telefonumda iyi durumda değil. Bu süreyi bana en keyifli şekilde geçirtecek (Film veya dizi izleyerek ya da oyun oynayarak) bir telefon arıyorum.

    Fiyatlardan göreceğiniz gibi aralarında ciddi bir fiyat farkı var. Ben de Galaxy S2'nin buradaki en iyi telefon olduğunu biliyorum. Daha çok Atrix ile Galaxy S2 arasında kalıyorum. Aralarındaki fiyat farkı neredeyse %50. Bu farkı vermeye gerçekten değer mi?

    En yakın zamanda ciddi ve açıklayıcı (aydınlatıcı) bilgi ve önerilerinizi bekliyorum. Sizden gelecek önerilere göre karar verip Amazon'dan sipariş vererek arkadaşımın iş adresine göndereceğim. Çok az zamanım var. Keza US içi bile olsa Shipping baya zaman alıyor.

    Şimdiden herkese teşekkürler. Saygılar....



  • Sensation veya galaxy s2 düşün .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ` quaD.

    Sensation veya galaxy s2 düşün .


    Peki aradaki fiyat farkına değer mi? Atrix ile Sensation %25 S2 ile %50 fark var gibi.
  • Forumdaslardan bu konuda acil oneriler bekliyorum. Zamanim cok kisitli. Lutfen oneri de bulunun.
  • Bence kesinlikle değmez... Halı hazırda aldığınız tel eniyisi olsa bile 2 ay sonra eskiyecek
    ... Donanımlar değişecek... Telefon piyasasıni eskiden oyun oynamak için pc toplamaya çalısmama benzetiyorum... Her yeni gelen software daha iyi sistem istiyor...sürekli bir update... Keske telefonlarında bir konsolu çıksa en azından 4-5 yıl idare etse bizi ...
  • nasil sensationun ekrani daha buyuk ikiside 4.3 inc.Bak sen beni dinle.Htc tarayici konusunda galaxy den zayif zaman zaman kasilmalar oluyor.Galaxy resmen ucuyor ya.Htc samsuna gore uzun.Samsung ise genis.Samsung aynen kucuk tablet gibi geliyor insana.Bende basta sensation alirim diyordum.Kullandimda.Takiii galaxy i elime alana kadar.Okadar hos ki .Plastik diyorsunda eline aldinmi.Ne kadar guzel bir his veriyor insana.Ben 575 euro ya aldim .Hollandada oturuyorum.Verdigim parayada deger.Yani o kadar parayi plastige verdim demiyorum.Masanin ustunde duruyor.Her gelen merakla inceliyor.Ne kadar hosmus diye.16 gb hafizasi var 16gbde kart aldim.Attim filmleri ise giderken otobuste takiyorum kulakligi izliyorum super amoled plas ekrani ile.Diyorsun ya super amoled plasmis cozunurlugu dusuk ne ise yarar diye.Cozunurluk felan o bilgileri kafandan at.Samsungu iphone 4 u htc sensationu yan yana koy.Kimin ekrani guzel anlarsin.Sabahlari okuyorum gazetemi.Telefon dort dortluk.Isinma sorunu ile karsilasmadim.O kadar zorlamadim telefonu.Sana soyle soyleyim.Galaxy son model bir lcd tv,guzel bir digital kamera,telefon,Mp3-mp4 calar bunlarin karmasi gibi birsey.Bak o kadar yazi yazdim.Cildirttin beni yorumlarinla.Al galaxyi (: pisman olursun sensationa .Bi arayuzu cazip geliyor adama.O da cok sarj yiyor.
    Diger telefonlardan bahsetmiyorum.Cunku aralarinda ki en iyi iki telefonu karsilastirdim sana.Burda yani hollandada htc sensation galaxy s2 den daha pahali.Nasil oluyorda orda ve turkiyede galaxy s2 daha pahali oluyor.Sacmalik.Ayni durumdayiz.Bende ise giderken zaman gecircegim telefonu sectim.Galaxy s2.Al izle doya doya filmlerini.32gb hafiza bircok filmi alir.Htc dokunmatik ekran kalitesi hemen bozuluyormus.
  • htc de bozulduğu zaman telefonun yenisini veriyorlar diye biliyorum

    fakat sgs2 almalısın sensation ses beklentini karşılamaz ama sgs2 de wolfson ses çipi var. ve çok hızlı bence kesinlikle almalısın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: semihgrsy

    nasil sensationun ekrani daha buyuk ikiside 4.3 inc.Bak sen beni dinle.Htc tarayici konusunda galaxy den zayif zaman zaman kasilmalar oluyor.Galaxy resmen ucuyor ya.Htc samsuna gore uzun.Samsung ise genis.Samsung aynen kucuk tablet gibi geliyor insana.Bende basta sensation alirim diyordum.Kullandimda.Takiii galaxy i elime alana kadar.Okadar hos ki .Plastik diyorsunda eline aldinmi.Ne kadar guzel bir his veriyor insana.Ben 575 euro ya aldim .Hollandada oturuyorum.Verdigim parayada deger.Yani o kadar parayi plastige verdim demiyorum.Masanin ustunde duruyor.Her gelen merakla inceliyor.Ne kadar hosmus diye.16 gb hafizasi var 16gbde kart aldim.Attim filmleri ise giderken otobuste takiyorum kulakligi izliyorum super amoled plas ekrani ile.Diyorsun ya super amoled plasmis cozunurlugu dusuk ne ise yarar diye.Cozunurluk felan o bilgileri kafandan at.Samsungu iphone 4 u htc sensationu yan yana koy.Kimin ekrani guzel anlarsin.Sabahlari okuyorum gazetemi.Telefon dort dortluk.Isinma sorunu ile karsilasmadim.O kadar zorlamadim telefonu.Sana soyle soyleyim.Galaxy son model bir lcd tv,guzel bir digital kamera,telefon,Mp3-mp4 calar bunlarin karmasi gibi birsey.Bak o kadar yazi yazdim.Cildirttin beni yorumlarinla.Al galaxyi (: pisman olursun sensationa .Bi arayuzu cazip geliyor adama.O da cok sarj yiyor.
    Diger telefonlardan bahsetmiyorum.Cunku aralarinda ki en iyi iki telefonu karsilastirdim sana.Burda yani hollandada htc sensation galaxy s2 den daha pahali.Nasil oluyorda orda ve turkiyede galaxy s2 daha pahali oluyor.Sacmalik.Ayni durumdayiz.Bende ise giderken zaman gecircegim telefonu sectim.Galaxy s2.Al izle doya doya filmlerini.32gb hafiza bircok filmi alir.Htc dokunmatik ekran kalitesi hemen bozuluyormus.


    Hocam kesinlikle katılıyorum arkadaşa video kalitesi sorunsuzluk ve performans hepsi için SGS2
  • Hiz,sorunsuzluk,performans,muzik, kamera kisaca hersey icin galaxy S II
  • Atrixi yabana atma sen yine de
  • valla ben olsam direk atrix alırım, sonuçta motorolanın amiral gemisi. Herhangi bir konuda sorun yaşatacağını sanmıyorum
  • Merhaba arkadaşlar,

    Sonunda Samsung Galaxy S2 siparişimi vermiş bulunuyorum. Kısmetse ayın yirmisinde arkadaşım US'ten geliyor ve telime kavuşuyorum. Önerileriniz için teşekkür ederim. Umarım memnun kalırım.

    Saygılar...
  • Kaça mal olacak gibi bende yakında avrupa ya gidip geleceğim oralardan bakınıyım diyorum .
    Cevap için şimdiden teşekkürler.
  • Ben Amazon'dan 650$'a siparis ettim. Yanina bir de yedek pil aldim 25$'a bir de 16Gb Transcend Class 10 MicroSDHC kart aldim. Amazon'dan yeni hesap açanlara ilk 1 ay US ici kargo belli urunlerde bedava. Ustelik 2 gunde teslim. Yani kargo bedeli vermedim bu urunlerin hepsi Amazon Prime'a dahil, yani dedigim 2 gunde teslim bedava kargo.

    Yardimci olabildiysem ne mutlu. Umarim siparisimde sorun cikmaz.

    Saygılar...
  • Hayırlı olsun :) Atrix arada kaynamış bu cihazlarla arasında çok fark yok f/p olarak özellikle... Güle güle kullanın çok memnun kalacaksınız...
  • güle güle kullanın. donanım olarak çok iyi özelliklere sahip bir smartphone fakat fiyatı çok pahalı geliyor bana. hele ki doların tavan yapmış olduğu bu günlerde eyvah eyvah diyorum. bir de samsung'un eski kalite düzeyinden uzakta olması sıkıntı yaratabilir. umarım sorunsuz bir deneyim yaşarsınız. hayırlı olsun tekrar.
  • İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Darısı almak isteyen diğer arkadaşların başına...
  • Galaxy SII en iyisi aralarında ama gel gelelim o kadar paraya değer mi? Bence değmez. O dediklerinin hepsi Xperia Neo'da var, onu da belirteyim. Seçenekler arasından benim tercihim HTC Sensation.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.