Şimdi Ara

Kobe Olmazsa, Durant!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beko Basketbol Ligi’nde önümüzdeki sezon zirve mücadelesi vermek adına NBA yıldızı Deron Williams’ı kadrosuna katan Beşiktaş’ın büyük bir transfer daha gerçekleştirmesi bekleniyor.

    Los Angeles Lakers’in All – Star oyuncusu Kobe Bryant için girişimlerini sürdüren Siyah – Beyazlı yönetimin bu transferin hayata geçirilemesi halinde en az ABD’li yıldız kadar gündem yaratabilecek bir oyuncuyu Türkiye’ye getireceği öne sürüldü.

    Beşiktaşlı yöneticilerin aklındaki bu ismin ise Oklahoma Thunder’in yıldızı Kevin Durant’ın olduğu iddia edildi. Kobe’nin transferi için ABD’de bulunan başkan Yıldırım Demirören ile basketbol şube sorumlusu Şeref Yalçın’ın Durant’ın menajeri Aaron Goodwin ile bir araya geldiği ve ABD’li basketbolcu için temasa geçtikleri ifade edildi.

    NBA’deki lokavt nedeniyle sezonu boş geçirmek istemeyen Durant’a Avrupa’nın çok sayıda büyük takımından teklifler geldiği iddia edilirken maddi konularda anlaşma sağlanamadığı vurgulandı. Kevin Durant’ın aylık 750 bin dolar istediği öğrenilirken Kobe transferinin gerçekleşmemesi halinde Oklahoma’nın genç yıldızı ile masaya oturulacağı öne sürüldü. Durant’ın da Beşiktaş’ta forma giymeye sıcak baktığı belirtildi.

    http://www.kartalbasket.org/kobe-olmazsa-durant







  • Durant'in baya baya teklif aldığı söyleniyor ama Beşiktaş'a sıcak bakabilir. Hatta bence Kobe'den daha yararlı bir transfer olur. Bu adam çizgi biraz ileri gidince deli üçlük atıyor. Türkiye'de çok başarılı olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.