Şimdi Ara

Süleyman Demirel Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Uzaktan Eğitim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Değerli donanımhaber üyeleri. Sizden bu konu hakkında bir fikir alacaktım. Süleyman Demirel Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Uzaktan Eğitim bölümü yeni açıldı. Derslerin cuma ve cumartesi günleri haftada iki gün olarak verileceği ifade edilmiş. Isparta 'nın büyük şehirlere uzak olması ve haftada iki gün ders görülmesi sebebiyle bu bölümü tercih edecekler Isparta çevresinden olur ve sıralamasıda diğer uzaktan eğitimlerinde altında olur diye düşünüyorum. Sizce de diğerlerinden daha düşük olur mu? Karabük 280'den almış ama dönem sonu 15-20 günlük gidiliyormuş. Benim 270 puanım var. Isparta gelir mi? Ki gelse İstanbul'da yaşayan biri her hafta Isparta'ya mı gidecek. Isparta'da kalsa haftada 2 gün için kalınır mı? Sonuçta uzaktan eğitim bu. Tercih döneminin son günleri herkez tercihlerle ilgilenirken tuhaf bir soru oldu ama yorumlarını paylaşan arkadaşlar olursa memnun olurum.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokhanyigit

    Değerli donanımhaber üyeleri. Sizden bu konu hakkında bir fikir alacaktım. Süleyman Demirel Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Uzaktan Eğitim bölümü yeni açıldı. Derslerin cuma ve cumartesi günleri haftada iki gün olarak verileceği ifade edilmiş. Isparta 'nın büyük şehirlere uzak olması ve haftada iki gün ders görülmesi sebebiyle bu bölümü tercih edecekler Isparta çevresinden olur ve sıralamasıda diğer uzaktan eğitimlerinde altında olur diye düşünüyorum. Sizce de diğerlerinden daha düşük olur mu? Karabük 280'den almış ama dönem sonu 15-20 günlük gidiliyormuş. Benim 270 puanım var. Isparta gelir mi? Ki gelse İstanbul'da yaşayan biri her hafta Isparta'ya mı gidecek. Isparta'da kalsa haftada 2 gün için kalınır mı? Sonuçta uzaktan eğitim bu. Tercih döneminin son günleri herkez tercihlerle ilgilenirken tuhaf bir soru oldu ama yorumlarını paylaşan arkadaşlar olursa memnun olurum.


    Hocam puan konusunda pek bi fikrim yok kesinlikle yazın gene ama ısparta'ya gelin.Bir ev veya yurt tutarsınız,hafta içi çalışır haftasonu derslere gidersiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.