Şimdi Ara

Türk Telekom, Avrupa GSM pazarına adım attı; İşte Türk Telekom Mobile'ın detayları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
12.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  

     

    Son dönemde yurt dışı yatırımlarına hız veren Türk Telekom, uluslararası girişimlerine bir yenisini daha ekleyerek, Telefónica Almanya ile işbirliğine gitti.  Bünyesinde AVEA ve TTNET gibi şirketleri bulunduran Türk Telekom, Türk Telekom Mobile markası ile  Almanya pazarına adım atarak Avrupa GSM sektörüne de girmiş oldu.

     

    Bugün ( 2 Ağustos ) itibariyle kullanıcılara hizmet vermeye başlayan Türk Telekom Mobile, Almanya'da yaşayan gurbetçi vatanşlarımız başta olmak üzere ticaret ya da diğer nedenlerle Türkiye ile sürekli irtibatta içerisinde olan kullanıcılar için ses, mobil, data ve katmadeğerli servisler sunmaya başladı. Almanya'da O2, Türkiye'de ise AVEA altyapısını kullanan Türk Telekom Mobile ile kullanıcılar Türkiye’deyken SIM kart değiştirme ihtiyacı olmaksızın, Almanya ve Türkiye yönüne arama gerçekleştirebilecekler.

     

    Türk Telekom tarafından Türk Telekom Mobile'ın özellikleri şu şekilde sıralanıyor;

     

    - Türk Telekom Mobile ile ilk etapta Türkiye futbol liglerine ait mobil içerikler sunulacak, ilerleyen dönemlerde başka içerik hizmetleri de sunulacak. Her iki ülkede de yerel tarifelerle konuşma olanağı.

     

    - Almanya'da Türk Telekom Mobile kullananlar Almanya ve Türkiye'de sabit hatları, Türk Telekom Mobile numaralarını ve AVEA numaralarını dakikası 5 Cent’e arayabilecek. Bu numaralara gönderilecek SMS’ler de 5 Cent’ten ücretlendirilecek.

     

    - Almanya’da iken Almanya içi ve Türkiye'deki diğer GSM numaralarına yapılacak aramalar ise dakikası 15 Cent’ten ücretlendirilirken, SMS ücreti de yine 15 sent olacak. Mobil internet kullanımı ise megabayt başına 30 Cent olarak ücretlendirilecek.

     

    - Türkiye'de Türk Telekom Mobile kullanan müşteriler için gelen aramalar ve gelen SMS’ler ücretsiz olacak. Türkiye'deki ve Almanya'daki sabit hatları, Türkiye'deki ve Almanya'daki tüm GSM numaralarını aramak ise dakikası 15 Cent’ten ücretlendirilecek. Mobil internet kullanımı da megabayt başı 30 Cent olarak ücretlendirilecek. 

     

    - Türk Telekom Mobile Almanya’daki müşterilerine yönelik olarak iki farklı paket de sunacak. Aylık 20 Euro ücretle yararlanılabilecek 100 Flat paketi kapsamında Almanya ve Türkiye sabit hatları, Türk Telekom Mobile numaralarını, AVEA numaralarını aramak sınırsız olacak. Ayrıca Almanya'daki ve Türkiye'deki diğer GSM numaraları ile de aylık 100 dakika görüşme de yine bu paketin içeriğinde yer alacak.

     

    - Aylık 30 Euro ücretle yararlanılabilecek 300 flat paketindeyse, 100 Flat paketinden farklı olarak Almanya'daki ve Türkiye'deki diğer GSM numaraları ile 300 dakika görüşme seçeneği yer alacak.  

     

    - 10 Euro karşılığında yararlanılabilecek olan Sınırsız İnternet Paketi ise 300 MB adil kullanım limiti ile 7.2 MBit’e varan hızlarda sunulacak. 300 MB’tan sonra 64 KBit/s hızında hizmetten yararlanmaya devam edilebilecek. 

     

    - Türk Telekom Mobile kartıyla ister Almanya’daki ister Türkiye’deki GSM operatörlerine 100 SMS içeren 100 SMS paketi de ayda 12 Euro karşılığında kullanıma sunulacak.  

     

    - Spor Toto Süper Lig ve Bank Asya Birinci Lig maçlarının özet görüntülerine maçtan sonra erişim imkanı sunan Futbol paketi de ayda 2 Euro’ya Türk Telekom Mobile müşterilerine sunulacak. Pakete üye olanlar, tüm takımların sezon maçlarının arşiv görüntülerine ve bilgilerine de ulaşabilecek.







  • Turkcell'den sonra Turk Telekom'a Avrupa'da basarilar...
  • Aylık 20 Euro ücretle yararlanılabilecek 100 Flat paketi kapsamında Almanya ve Türkiye sabit hatları, Türk Telekom Mobile numaralarını, AVEA numaralarını aramak sınırsız olacak. Ayrıca Almanya'daki ve Türkiye'deki diğer GSM numaraları ile de aylık 100 dakika görüşme de yine bu paketin içeriğinde yer alacak.



    İnanilmaz olmus
  • afedersiniz ama bunları sormak hakkım sanırım tek ben olarak binlerde internet kullancısı adına bir soru sorucagım özellikle en yetkili kişinin bunu cevaplamasını istiyorum hatta ttnet benimle bile iletişime geçebilir bunları en yetkiliye sorun ve açıklayın ..

    ne zaman türk milletini düşündünüz?
    ne zaman altyapınız kazakistandan iyi olacak?
    ne zaman dünyanın en yavaş ve en pahalı internetini türk milletine sunmaya vaz geçiceksiniz? yada şöylede olabilir ne zaman en yavaş ve en ucuzunu sunucaksınız?
  • Türktelekomun garezi türkiyeyemi değilmi bu platform sayesinde öğreneceğiz. Bakalım fiyatlar nasıl olacak?
  • Gsm derken sabit hatlı telefonlar ve internet anlamında mı?Yoksa Avea Tutkcell gibi operatör firması mı olcak Almanya'da?
  • türk telekom'un en güzel yanı superonline'a geçtiğin an yaşadığın kızgın kumlardan serin sulara atlama hissidir. bir tek ev telefonu kaldı onu da superonline'a geçirip karanlık geçmişe bir sünger çekmek istiyorum.
  • Her kuşu öptü bi orası kaldı. Önce bi ülkesine dört dörtlük hizmeti götürsün, ondan sonra başka yerlere versin. Hala bakır kablolarda 8mbit e kadar olan fakat 8mbit i nedense çoğunun göremediği, şeytanın bile aklına gelmeyen bir tarifeyi bizlere kaktırdıkları için teşekkür ediyor, Avrupa'da başarılar diliyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    olumsuz yorumlar neden yayınlanmıyor?

    Adamlar reklam yapıyor .Telekomdan nefret ediyorum yıllarca bizi sömürdü. İptal edip kurtuldum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: velideli


    quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    olumsuz yorumlar neden yayınlanmıyor?

    Adamlar reklam yapıyor .Telekomdan nefret ediyorum yıllarca bizi sömürdü. İptal edip kurtuldum.


    Reklama harcadıkları parayı yatırıma aktarsalardı ihya olmuştu ülke.
  • abi videoyu izlemedim gerekte duymuyorum. ama yeter gercekten yeter adam akıllı hızmet istiyoruz ya paramızla reail olan tek milletiz...
  • söyledikleri gibi ucuz olabileceini pek zannetmiyorum ucuz olsa bile bunun sebebi wergilerin farkından olur

    ben zaten pederle gayet ucuza konusuyorum almanyadan

    ttnetin tek sewdiim yanı cemyılmaz reklamları ama napalım mecburiyet kullanıyorum
  • sizi kimse sevmiyor ttnet&türk telekom. türk insanında öyle bir nefret bırakmışsınız ki hiçbir şekilde tamir edemezsiniz.

    zaten bunun içinde birşey yapmıyorsunuz, aksine acınacak altyapınız ile türk insanını fahiş fiyatlarla daha çok sömürmenin peşindesiniz.

    yazıklar olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    afedersiniz ama bunları sormak hakkım sanırım tek ben olarak binlerde internet kullancısı adına bir soru sorucagım özellikle en yetkili kişinin bunu cevaplamasını istiyorum hatta ttnet benimle bile iletişime geçebilir bunları en yetkiliye sorun ve açıklayın ..

    ne zaman türk milletini düşündünüz?
    ne zaman altyapınız kazakistandan iyi olacak?
    ne zaman dünyanın en yavaş ve en pahalı internetini türk milletine sunmaya vaz geçiceksiniz? yada şöylede olabilir ne zaman en yavaş ve en ucuzunu sunucaksınız?

    TT grubu rekabet olan alanlarda güzel fiyatlar sunabiliyor. Bakiniz avea örneği. Ama rekabetin olmadiği yerde tam anlamiyla geçiriyor. Aslinda sorun bence TT'de değil, ona bu şekilde tekel olma imkanini sağlayip müdahale etmeyenlerde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hala 15 yıl önceki kablolarla nete giriyoruz.durmak yok sömürülmeye devam
  • Allahım ben ne günah işledimde ttnet abonesi yaptın beni =( Allah sonunda belamı verdi ve ttneti bize gönderdi =(
  • Cem Yilmaz'in son reklamina kahkaha ile gulenler size mustehak. Reklamin sonunda fiberoptik kablo agini gosteren bir harita mevcut kaciniz gulmekten bu haritayi fark etti? Adamlar bizim hizmet bedeli olarak odedigimiz parayi bize daha iyi hizmet sunmak yerine goturup Avrupa'ya fiberoptik kablo dosuyor ya da satin aliyor. Parasini ben veriyorum yatirimi Avrupa'ya yapiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yine yorum SANSÜRLERİ başladı bırakında türk milletini ne kadar kazıkladıklarını anlasınlar. Milletin ttnete olan bakış açısını öğrensinler.
  • Donanımhaber öyle güzel anlaşmışki bu adamlarla videoları direk açılıyor. Bunu bi eleştiri olarak alın. Bizi sömürenlere bu kadar taviz vermeyin. Bu reklamdan elde ettiğiniz geliri nasıl olsa bi şekilde yine kazanırsınız!!!!!!!!
  • "Türk Telekom, Avrupa GSM pazarına adım attı; İşte Türk Telekom Mobile'ın detayları" isimli haberdeki mesajlarım siliniyor. Bu adamların bizi söğüşlediğini, sıradakininde almanyadaki türk kardeşlerimizin olduğunu onlara nasıl anlatıcaz. Bu adamlar bu haberleri okumayacakmı? En tepedeki adam okumayacakmı? Hedef kitleleri okumayacakmı? Neden siliniyor bu mesajlar? Bu adamların fahiş fiyatlara bizleri yıllardır kazıkladıkları ve onlara olan nefretimiz okunmayacak mı? Ne kadar para veriyorlar size bunları yapmanız için? Yazık DonanımHaber okuyucularına yazık ne diyebilirim ki!!!! Üç kuruşa milletin asıl düşüncelerini sansürlüyorsunuz yazık.

    Şikayetimin tamamı maximum 500 karakter sınırlaması varmış şikayet mesajlarında umarım bunuda silmezsiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.