Şimdi Ara

Radyodan Mini Cooper kazandı AMA????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Fırında çalışan Saim Aybak, Virgin Radio’nun düzenlediği Mini Cooper ödüllü yarışmaya katıldı. Daha önce dolandırıldığı için yarışma formuna ismini “İbrahim Acıferhat” olarak yazan Aybak, otomobili kazanınca sahte isim kullandığına pişman oldu.



    MERSİN’in Bozyazı İlçesi’nde bir fırında yevmiye ile çalışan 33 yaşındaki Saim Aybak, 2.5 ay önce İstanbul-Beyoğlu’nda gezerken Virgin Radio’nun düzenlediği yarışmaya katıldı. Aybak, kendi ifadesine göre yoldan geçerken karşısına çıkan iki kadının “Şu otomobilin içindeki sakızı bulun, Mini Cooper sizin olsun” teklifini kabul etti, yarışmaya katılıp otomobildeki sakızı buldu. Ancak daha önce dolandırıldığı için yarışma formunu doldururken kendi ismi yerine “İbrahim Acıferhat” adını yazdı.


    Umudu telefon numarası

    Talihsiz talihli Saim Aybak, yine dolandırılabileceği endişesiyle Mini Cooper ödüllü yarışmaya farklı isimle kaydolduğunu, ancak ödülü kazanınca pişmanlık duyduğunu söyledi. Kazandığı otomobili almak isteyen Aybak’ın şimdilik tek umudu, yazdığı doğru telefon numarası: “Tek umudum, çekiliş formuna yazdığım kendi adıma kayıtlı olan cep telefonu oldu. İbrahim Acıferhat isminde biri yok. Çekilişi yapan şirketin insafına sığınarak, kazandığım Mini Cooper’ı bekliyorum ama otomobilin devir masrafını karşılayacak param bile yok.” kutu

    Geveze de inandıramadı

    Daha önce dolandırılan Saim Aybak’ı Virgin Radio’nun yarışmasında Mini Cooper kazandığına ikna etmek de güç oldu. Radyonun DJ’lerinden Geveze, dün sabahki programında Aybak’ı arayarak otomobili kazandığını söyledi. Ancak bir kez daha dolandırılmaktan korkan Aybak, “Beni bir daha aramayın” diyerek telefonu kapattı. Birkaç kez aranan Aybak, her seferinde aynı tepkiyi göstererek görüşmeyi sonlandırdı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lewel123 -- 2 Ağustos 2011; 12:16:36 >







  • talihsiz talihli
  • sabahda gevezeye gene bağlandı canlı dinlerim her sabah :)
  • Adamlar kaç kere aramış İstemiyom Ben araba filan demiş şimdi yalvarıyo

    Benim başıma Böyle bişey gelse kafayı yerim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.