Şimdi Ara

Şikede Fenerbahçe'nin Bu Durumlara Gelmesinin Sebebi...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
2.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle beni forumda araştırabilirsiniz. Hicbir sıklıkta başlık açmam ama duyduğum ve öğrendiğim şeyleri sizinle paylaşmak istedim.

    Uzun süredir görüşmediğim arkadaşımla görüşme fırsatım oldu ve muhabbet ederken. Babası yanımıza geldi.Babasıda Fenerbahçe'nin Dival Kurulu Üyelerindenmiş.

    Şikeyle ilgili konu açılınca arkadaşımın babası sinirlerine hakim olamayıp devamlı türkiye'ye saydırıyor. Merak edip sordum hayırdır neden bukadar sinir die.

    Türkiye'de uzun süredir şike vardı. Bunu tüm türkiye ve tüm futbol severleride bilirler dedi. Ancak bu seneki şikede Fenerbahçe'nin büyük vurgun yediği durum tamamen Recep Tayyip Erdoğanmış.

    Ligin sonlarına doğru ilerlerken. Recep Tayyip Erdoğan Aziz Yıldırım'a Eğer şampiyonluk gerçekleşirse bunu fazla dillendirmeyin cabuk söndürmenizi isterim.Ülkemiz'de futbolu çok ön plana tutmamalıyız. İnsanlar kendilerine zarar verip diğer ülkelerin türkiye'de neler oluyor gibisinden bizimle dalga geçmesini istemeyiz.

    Tabi Aziz Yıldırım şampiyon olduktan sonra ülkemizde durumlar Recep Tayyip Erdoğan'ın kafasını attırmış ve tekrar bir toplantıda ben seni daha önce uyardım ama sen beni dinlemedim. Şimdi senden son istediğimi yerine getirmeni istiyorum. Bu da seninle ilgili son durum olur... Recep Tayyip Erdoğan Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe başkanlığını bırakıp. Murat Ülker'in bu klubün başına geçmesini istemiş. Sen artık bu klubü yönetemiyorsun. Bırak artık Murat Ülker Başkanlığa otursun. Tabi bu toplantıda tartışmalar olmuş.

    Daha sonrasıda ise Aziz Yıldırım, Serdar Adallı ile bir ortak inşaat projesi ve ihalesine girip Recep Tayyip Erdoğan'ın o inşaat alanında cok iyi projeler düşündüğünü ve almak icin adım attığını biliyorken. Aziz Yıldırım Ve Serdar Adalı Recep Tayyip Erdoğan'ın göz diktiği arsayı almış ve Aziz Yıldırım Serdar Adalı oradaki projelerini gerçekletiriyorlarmış... Recep Tayyip Erdoğan bu durumada iyice sinirlenip şike'ye fenerbahçe başkanın ve Aziz Yıldırımı hatta Serdar Adalıyı bile içeri tıkmak için bütün cabasını ve mesaisini savcıya bildirmiş...

    Diğer bir konu ise. Emre Belezoğlu'nun daha öncesindeki msj olayı tamamen Emre Belezoğlu'na aitmiş.Bunu tüm divan kurulu üyeleri hatta başkan Aziz Yıldırım bile biliyormuş. Ancak içeri alınmamasının sebebi tamamen Emre'nin tayyip'in tarikatından olduğundan dolayı Recep Tayyip Erdoğan Emre'nin ifadesini istetmemesi ve hatta bu konudan silinmesini istemiştir...

    Tamamen arkadaşımın babası bu konuları bana tek tek anlatmıştır. Ve bundan sonrası içinse tamamen fenerbahçe'nin küme düşürülceğini düşünüp. Bazı proje ve anlaşmalar varmış içerden. Eğer onlar acığa cıkmaması icinde fenerin ligte kalması lazımmış...

    Bu arada isim vermek istemiyorum. Lütfen kim bu divan kurulu üyelerinden die.



  • Demek koskoca divan kurulundakiler bile dh antu bölümü mantığıyla savunuyor. Yahu bir adamı indirmenin 100 tane yolu var. İhaleye girmemesinini sağlamanın 100 tane yolu var. Git yolsuzlukla suçla, vs vs zaten aziz yıldırımın bireysel olarak bir sürü illegal işi vardır onlardan al içeri. 15 milyonu sırf aziz yıldırım için kim karşısına almak ister. Fenerbahçe şike yaptı bu kadar basit yahu.
  • Hepsi saçmalık, hiçbir mantığı yok.
  • buna ancak fenerliler inanır allah aşkına komik olmayın zaten iddia da bulunanda fenerli divan kurulundaki beyaz saçlı dede
  • Bunlar da hergün yeni bişeyler uyduruyor. geçenlerde biri de güya aziz amerika'yla ters düşmüş onlar aziz'in defterini dürmüş diye yazmıştı.
  • Gercekten Fenerlilerin hayal dunyasina yakisir bir yaklasim.

    Aziz Yildirimi dava ederlerdi oyle bi durum olsa. Illa bisey bulurlardir.

    Sahte Askerlik raporu filan derlerdi asagi cekerlerdi.
  • Siyasi parti lideri milyonlarca insanı kendine düşman eder mi? Fenerliler iyice kafayı yedi.
  • Daha önce banlandığımım için yazamamıştım ama benimde emre ile ilgili aklıma gelen en mantıklı şey buydu. Emre koyu bir nurcudur bu yüzden bu soruşturmada gözaltına alınmadığını düşünüyorum. Anlattığın diğer konularda zaten fısıltı şeklinde etrafta dolaşan şeyler.
  • benzer uydurmalarla a.yıldırım'ı masum göstermeye çalışanlar hep unutuyor: bu soruşturma şike şüphesinden dolayı başlamadı. menajerlik sorularının çalınması ile başlayan bu soruşturmada suçlanan insanlar şike haricinde silahlı örgüt kurmaktan da yargılanıyorlar.
  • okurken iyi kurgulanmamış bir roman okuyorum gibi hissettim ... eğer iddia bu kadar kesinse insan hakları mahkemesine gitseler ya ? koca başbakanın işi yok şampiyonluk sevincini abartmayın diyecek ... şampiyonluk kutlamalarının abartılması tüketimin artması dolayısı ile harcamaların artması ve en doğal sonucu olarak milli gelirin artması demek ... ülkenin başbakanı kalkıpta milli geliri artırmayın diye saçma sapan bir istekte bulunur mu ? ayrıca olayın sıfır siyasi yönü var anlamak içinde ordinasyus profesör olmaya gerek yok ... galatasaray bir anlamda chp nin kalesidir geçmişten beri ( üyelerin hemen hemen tamamı chplidir) ...akp li başbakan eğer bir düşman seçecekse bu kesinlikle galatasaray olurdu ...o yüzden daha fazla saçmalamamak lazım ... telefon dinlemeleri ses kayıtlarının nasıl siyasi yönü olabilir ?
  • Sadece gülüyorum bunu sana söyleyen adam çok büyük sallamış bu kadar diyorum. Başbakanın işi gücü yok aziz' e kutlamaları abartma diyecek ahahahah
  • Adamın beyni bedava rte sevmesemde bu tarz şeylere inanmam koca ülkenin başkanı istese o arsayı yada ihalemi neyse orayı aziz ve diğer adama yedirmez boş boş sallamış.

    benim arkadaşımda kim marketler yüzünden oldu diyor oda ucmuş bu adamda dediğim gibi beyin bedava
  • Başbakan böyle bir durum karşısında koskoca camiayı almadan senaryo kurgulayabilir.Sonuçta partisi ve kendisi oy ile bir yerlere gelebiliyor.Fenerbahçeli olanları oy kaygısı ile karşısına almadan yapardı yapacağını.Olmamış, bkz. Razzie ödülleri.
  • sebebini ben açıklayım tek suçlu Galatasaray nerden çıktıkda 4 sene üst üste şampiyon olup uefa-super cup aldık çıta bu kadar yükselince işin kolayına kaçtılar
  • nasrettin hoca bir gün köyün yanındaki göle yoğurt döküyormuş. bunu gören köylü

    -hoca hoca napıyorsun. yazık değilmi yoğurtlara

    hoca da

    -sen karışma evladım göle maya çalıyorum.

    köylü

    -aman hocam öle şey mi olur. göl hiç maya tutar mı

    hoca

    -YA TUTUARSA


    anlayan anladı .....
  • Aziz'in taktik bu. Olayı siyasi platforma çekmek ve böylelikle hükümet karşıtı kesimi yanına almak. Aynı anda da duygusal konuşmalarla başkanlık mevkiini kullanarak FB taraftarının gücünün arkasına sığınmak, kendini destekletici kamuoyu oluşturmak.
  • hocam o fıkra öyle değilki...aslı şöyle
    hoca bir gün gölü mayalıyormuş ordan geçen köylü hocam bindiğin dalı kesiyorsun demiş hocada ister affet ister affetme zaten abdestsizdim demiş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: senfield25

    okurken iyi kurgulanmamış bir roman okuyorum gibi hissettim ... eğer iddia bu kadar kesinse insan hakları mahkemesine gitseler ya ? koca başbakanın işi yok şampiyonluk sevincini abartmayın diyecek ... şampiyonluk kutlamalarının abartılması tüketimin artması dolayısı ile harcamaların artması ve en doğal sonucu olarak milli gelirin artması demek ... ülkenin başbakanı kalkıpta milli geliri artırmayın diye saçma sapan bir istekte bulunur mu ? ayrıca olayın sıfır siyasi yönü var anlamak içinde ordinasyus profesör olmaya gerek yok ... galatasaray bir anlamda chp nin kalesidir geçmişten beri ( üyelerin hemen hemen tamamı chplidir) ...akp li başbakan eğer bir düşman seçecekse bu kesinlikle galatasaray olurdu ...o yüzden daha fazla saçmalamamak lazım ... telefon dinlemeleri ses kayıtlarının nasıl siyasi yönü olabilir ?


    evet aynen fenerbahçeliler kendilerini kale sanıyolar ama yanılıyolar aslında
    bu güne kadar iktidara karşı hep karşı duran takım Galatasaray dır
    aslında Adnan Polat ın gönderilmesinin bi nedenide bu
  • koskoca divan kurulu üyesi gelip size bunları mı söyledi?
  • Şimdi burada saçma sapan yorum yazan arkadaşlar var. Kendilerini ne zannediyorlar anlamıyorum. Dival Kurulu Üyesi olup olması beni hiç zaten ilgilendirmez. Yada bende inandım da mı sizinle paylaştım. Her birşeye inanan mı buraya bir topic açıyor.

    Benim amacım sadece fenerbahçe'li dival kurulu üyelerinden ve ya birçoğu şike iddalarını böle söylemekte...

    İnandımda mı buraya topic açtım. Tabiki Hayır. Sadece sizde bilin bu durum hakkında yorumlarınız nelerdir die.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.