Şimdi Ara

pc satbil çalışıyormu acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • fanlardan ses geliyor kasa eski değil tozlu da değil.sistem imzada var ama detay isterseniz onuda yazabilirim. stabil çalışıp çalışmadığını bilmiyorum. birde tv ye bağlı pc ekran çözünürlüğü 1920x1080 bu internet yada genel performansı etkilermi ?



  • Kasanın içinde zerre kadar bile toz olmasa da, "her kasa fanı belli bir süre sonra ses yapar" yani ilk günkü sessizlik geçicidir. Kasa fanlarının sesli çalışması sistemin stabil çalışıp çalışmadığına da işaret değildir. Stabilitenin ölçüsü, sistemin aşırı yük altında (grafik detayları yüksek bir kaç oyun veya sistemi sömürecek programlar, uygulamalar) verdiği cavep ile belli olur.

    PC'nin TV'ye bağlı olması performansı etkileyebilir, aslında etkilenen performans değil, PC'den gelen görüntünün TV'de akıcı bir şekilde işlenmesi durumudur. Eğer PC'den gelen görüntü akıcı bir şekilde TV'de işlenemiyorsa, bu durumda stabilite düşecektir. Bu da bağlantı şekli ile alakalıdır. Ekran kartı ile TV arasındaki bağlantı şekli ile akıcı bir görüntü elde edebiliyorsanız durum normaildir.
  • bağlantıda sorun yok hdmı kablodan bağlı pes oynarken bile akıcı 60 hertz de sorunsuz. daha çok netteki performansı için merak etmiştim yani sayfaların açolma hızını etkilermi diye neyse şimdilik böyle kullanıcam. ses zaten sanırım işlemci fanından geliyor oyunda gelmezken ne ilginçtirki nette gezinirken geliyor halbuki oyunlarda 1080p çözünürlük ayarlı ona şaşıyorum zaten. birde bu everest programı nekadar verimli indirdim test edicem çıkan sonuç güvenilirmi?
    yardım için teşekkürler
  • Oyunlarda herhangi bir sorun yaşamıyorsanız, internette de sıkıntı yaşamazsınız. Everest programı ile sıcaklıkları kontrol edebilirsiniz ve güvenilir bir programdır.
  • çıkan sonuçlr bunlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: metaform81

    çıkan sonuçlr bunlar


    resmi ekleyemedim

     pc satbil çalışıyormu acil yardım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: metaform81


    quote:

    Orijinalden alıntı: metaform81

    çıkan sonuçlr bunlar


    resmi ekleyemedim

     pc satbil çalışıyormu acil yardım



    diğer sonuçta bu

     pc satbil çalışıyormu acil yardım




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.