Şimdi Ara

Altın fiyatları, ABD'deki anlaşma ile düşmeye başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sitemizde sürekli altın haberleri yayınlanmaktadır. Ayrıca çeyrek altın fiyatı güncel olarak verilecektir. Örnek olarak bugün altına bir bakalım.

    ABD Başkanı Barack Obama'nın haftasonu sıkı bir müzakereye girişen ABD liderlerinin anlaştığını açıklamasının ardından temerrüde düşme korkusunun ortadan kalkması ile yatırımcı altından uzaklaşmaya başladı.

    Spot altının onsu yüzde 1.3 kadar gerileyerek 1,607.45 dolardan işlem görürken Singapur'da ise 9.45'te 1,613.35 dolar oldu. 29 temmuz tarihinde tüm zamanların rekoru olan 1,632.80 dolara ulaşan spot altın, ABD ve Avrupa'nın borç krizi sebebiyle geçtiğimiz ay yüzde 8.5 yükseliş kaydetti.

    Yinjian Futures operasyon müdürü Steven Zhu "Poltikacıların görüşmeleri hiçbir yere varamayacak gibi göründüğü için altın da haliyle rekor üstüne rekor kırdı. Fakat şimdi anlşamış göründükleri için altın da kendini az da olsa geriye çekiyor." yorumunda bulundu.

    Obama, “taraflar önümüzdeki 10 yıl için 1 trilyon dolarlık bir anlaşmaya vardı” ifadelerini kullandı. Anlaşmayı iddiasız olarak yorumlayan Amerikan Başkanı, anlaşmanın kendi tercihine göre olmadığını da ekledi. Beklentiler çeyrek altın fiyatı üzerinde.

    1,637.50 dolar ile tüm zamanların rekorunu kıran aralık teslimli altının onsu New York'ta 1.4 kadar gerileyerek 1,608.20 dolar oldu.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.