Şimdi Ara

Sözel Tercih Listem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Sözel Tercih Listem


    Sizce mantıklı mı arkadaşlar herhangi bir yanlışlık, hata var mı? Teşekkür ederim.



  • yukarı
  • güzel liste hemşo
  • huh öğretmenlikleri mi yazdın?

    ben bizzat gittim müdürle konuştum yetmedi meb'i aradım bana verilen cevap genel itibariyle "ingilizce yada rehberlik" bölümü şuanda boşta.

    tanıdığım var türkçe öğretmeni 7 yıldır boşta,dükkan açtı başında duruyor.
    geçen sene öğretmenlikler 89'ile kapatmış ki tam puan 100.

    ben olsam sektörü daha geniş iş yapardım.örneğin sinema ve televizyon tutarsa yaz çünkü puanları yüksek girebilen az,ayrıca bitirince dolgun ücret ile yönetmen yardımcısı olarak başlıyorsun büyük bir artı.
  • Yorumlar için teşekkürler. Hocam sinema tv yi fazla duymadım bilginiz varsa biraz daha anlatır mısınız..Birde bu yönetmen yardımcılığı işi garanti mi?
  • Yönetmen yardımcılığı işi garanti olacağını sanmıyorum ben..

    kişiden kişiye değişir o iş..

    bilginiz varsa bende bekliyorum..
  • Hocam ben araştırdım biraz da tamamiyle kendini geliştirmeye bağlı ve riskli bir iş. Karakter yapıma uygun değil. Bilmiyorum 4 sene sonra pişman olur muyum fakat tamamen farklı bir kulvara geçmek büyük bir risk gibime geliyor.

    Zira sürekli staj yapacaksın, kendini millete sevdireceksin, işin birilerinin iki dudağının arasında olacak. Aldığı maaşında öğretmenlikten çok iyi olduğunu zannetmiyorum.

    Azıcık aşım kaygısız başım.
  • benimde pek ilgim olmadığımdan pek yaklaşamıyorum sinema tv,rts bu tarz bölümlere..direk öğretmenliğe de puanım yetmiyor bir tek sosyal bilg. ve bir iki tane tarih öğretmenliği tutuyor,bunları da pek istemiyorum,coğrafya bölümü düşünüyorum ama tam karar vermiş değilim ne yapacağım halen emin değilim..
  • valla sözel de 1. de olsan yapabilecegin en iyi meslek öğretmenliktir. sözelci için büyük nimet. tabi kpss den sonra...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: :Fatih:

    benimde pek ilgim olmadığımdan pek yaklaşamıyorum sinema tv,rts bu tarz bölümlere..direk öğretmenliğe de puanım yetmiyor bir tek sosyal bilg. ve bir iki tane tarih öğretmenliği tutuyor,bunları da pek istemiyorum,coğrafya bölümü düşünüyorum ama tam karar vermiş değilim ne yapacağım halen emin değilim..


    Sos. Bilg. Öğr. arkadaşım istiyor bence iyi bir bölüm neden herkes soğuk bakıyor anlamış değilim. Tarih Öğrt. okunmayacak tek öğretmenlik. Çünkü hem bölüm okuyup formasyon alanlar hemde eğitim fakültesi mezunları çok fazla. Ama şöyle bir şey var tarih bölümü okuyanlar (tabiki hepsi değil) düşük puan alıp iş olsun diye ünv. gidenler. Bunlarda kpss'de çalışkan birine rakip olamaz. Coğrafya çok iyi bir bölüm geleceği fazla ama formasyon olayı sürekli kafa karıştırıyor. Bir kaldırıyorlar bir serbest bırakıyorlar. Kağıt üzerinde 2.5 fakat gerçekte 3.5 not ortalaması. Bunlar ünv. de kolay şeyler değil diye düşünüyorum.

    @Geno29: Katılıyorum hocam. Atanana kadar kendini kascaksın atandıktan sonra çok rahat bir meslek. Hem keyifli hem de kolay.




  • Führer

    sosyal bilgiler öğretmenliği için şu an atama yok denecek kadar az.çevremde okuyup mezunlar oldu ama atanamadılar..yüksek puan gerekli yani..tarihi de kendin demişsin zaten.

    coğrafya için dediklerinde doğru,formasyon işi her ünide yok sanırım veya ben bulamadım..diğer konuda da yazdım bakalım bilen birisi çıkar elbet.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.